33 yaşında yetişkin bir kadınsınız. 23 yaşındaki adamın kendine ait nasıl arabası olsun ? Ne olduğu belirsiz elin adamıyla kızınızı tanıştırıp, üstüne de öz babasından ilgiliydi demeniz de en hafif tabirle tuhaf.Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayımbir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
Bütün odaginizi kızınıza vermelisiniz şuanMerhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayımbir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
Göz boyamak amaçlı hani maddi durumu varmış gibi kendini göstermek için türlü türlü numaralar yapıyor. Böyle tipler avcı tiplerdir, durumu olan kadınların peşine düşerler. İlk kurbanı siz değilsinizdir son da olmayacaksınız. Önce maddi imkanı varmış gibi göz boyarlar sonra da borç verir misin, kredi çeker misin gibi yöntemlerle para koparırlar.Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan
Allah korusun. Hevesini alır bırakır. Oralı olmamaya çalışın. Ailenizden destek alın. Anlatın falan filan.Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayımbir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayımbir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
Babası zaten hiç olmadı ki istemedi çocuğu asla kızına düşkün bir baba değil kızımda malesef bir erkek arkadaşım bile ilgi gösterse ya da erkek kuzenim hemen kucağına atlar baba sevgisi eksikliği çok çektiAyrıldıktan 2 ay sonra sizi gectım ama o çocuğun baba boşluğunu böyle mal bi herifle doldurması … akıllı olun kız çocuğunuz var öldünüz mü erkeksizlikten önce bi çocuğun psikolojisiyle ilgilenin yahu
Ya evladın var tanımadığın elin adamına niye evini gösterirsin, hadi gösterdin kendin bile emin olmazken it kopuk mu kızını taciz eder mi bilmediğin adamla kızı niye tanıştırırsın? Bu nasıl gözü karalık?Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayımbir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
Evet annem de çok dedi güvenme kimseye senin kızın var yastık değişir erkek değişmez kızınla mutlu mesut yaşa dedi ama o an galiba psikolojik olarak iyi değildim bu arada ilk ben onun hikayesine baktım öyle başladı bu durum pişmanım ama konunun buralara geleceğini düşünmezdimEn büyük hatanız sosyal medyadan ne idüğü belirsiz biri ile kızınızı tanıştırmak olmuş. Devir o kadar kötü ki katil mi hırsız mı dolandırıcı mı demeden nasıl olur da çocuğunuzu tanıştırırsınız?
Sosyal medya işlerini bırakın. Reel hayatta emin olmadığınız ilişkilere yelken açmayın. Sizin bir çocuğunuz var 40 kere düşünmeniz gerek.
Çok haklısınız kızımda çok bağlandı hattı ayrılınca günlerce adını sayıkladı ona gidelim ara görmek istiyorum diyeYa evladın var tanımadığın elin adamına niye evini gösterirsin, hadi gösterdin kendin bile emin olmazken it kopuk mu kızını taciz eder mi bilmediğin adamla kızı niye tanıştırırsın? Bu nasıl gözü karalık?
Ben söyleyim hazır boşanmış kadın başımı ağrıtmaz canım istedikçe sevişir geçerim diye takılmış bu kadar basit. Ye iç gez seviş kafasında biri zaten belli. 10 yaş büyük olmana rağmen ayıkmaman da gözünün ne kadar kapalı olduğunu gösteriyor. Aç gözünü kendine gel, bir terapi falan al hatta. Evet boşanınca hayat bitmez de ilk çıkan çürük elmaya da atlamaz insan seçici olmak zorundasın senin bir kızın var.
Her önüne gelenle de tanışma. Kaç sevgilin ile tanışacak bu çocuk? Ciddi olmadan nişan nikah seviyesine gelecek kadar hepsi ile tanışmasına gerçekten gerek var mı? Çocuğun dengesini bozma
Evet kızımla hayatımı yaşamakta hayalim yaşıyoruz da geziyoruz tozuyoruz ama böyle bir tipi hayatıma aldığım için çok pişmanımBütün odaginizi kızınıza vermelisiniz şuan
Bosverin iyi birisini bulmayı hayatınızda biri mi olacak illa
Müge anlı olayına benzemiş. Boşandıktan 2 ay sonra nasıl birine guvenebildiniz ?Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayımbir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?