psiqoo hayırlııı olsun canım çok sevindim............. azıcık kaldııı şurda 1 ay dedğin geçer gider... ancak hazırlıklar vs.... evde mi olacak *
saol kuzum.evde olcak canım nişan.daha doğrusu şöle evde olcak fakat
çok kalabalık olcaz biz belki 100 kişi falan 100 kişi eve sığamayız die sitemizin altında genişce bi toplantı salonu var töreni orda yapmayı düşünüoz sonra büykler isterse eve çıkarlar.
canım belli oldu.tşk ederim.seninkide hayırlı olsun.demek aynı günmü.çok sevindim
umarım güzelce atlatırızzzz:Saruboceq:
alışverişi yaptınızmı?
dün gece kalbim çıkıcaktı oynadım kurtlarımı döktüm,rüya gibi bi geceydi.nişanlı olmak çok güzel birde ilk mesaj nişanlım die çekti. çok farklı bir duygu ve heyecan rabbim herkese nasip etsin
nasıl geçti canım nişanın
inşallah güzel geçmiştir
artık nişanlısın
tebrik ederim hayırlı olsun:))
güzel geçti canım teşk. ederim. bikaç aksiliğimiz oldu onlara biraz üzüldüm ama yinede güzeldi. en son şampanya patlattık o kısım hoş oldu yaşlı çok fazlaydı ayak uyduramadılar nişanlanıcak herkese tavsiyem bütün arkadaşlarını çağırsınlar başka türlü olmuyor çünküben çağıramadım ama pişman olmadım da değil.
neyse bugün kimse yok belki fotoları yarın koyarım.
sonbaharım hayırlı olsun güzelim,
detay ver bakalım neler yaptınız neler oldu, ve fotolar tabikiiii
teşk. ederim canım iyi geçti ufak aksiliklere takıldım. fotoları yarın koyayım herkes görsün diyorum hemen silicem çünkü tatlım.
ayakkabı konusuna gelince söylemiştim ayakkabılarını yanında getirsinler die yeni olanlar girdi diğerleri yanında getirdi getirmeyenlerde çıkardı. damat bey erken gelicekti geç geldi fotoğrafçıya gittik geç kaldık tabiki misafirler bizden önce geldi,
evin merdivenleri var oradan inmek istiyordum herkes alkışlasın inerken geç kaldığımız için yukarı çıkamadık ne yazıkki kapıda karşıladılar sinir oldum.
fotoğraf çekilicez damat bey makinanın şarjını unutmuş takmamış telden çektik.
sanki millet medya gidi üstümüze gele gele foto çekti telden herkesin böyle mi oluyor allah aşkına bir kişi çeksin lütfen çok kötü çıkcak dedim dinlemediler dediğim oldu biri sağa bakıyo diğeri sola şaşı gibiyiz. neyse ki pasta fotolarımız idare ediyo artık
tatlım öylede ben pek fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum stüdyodakiler kim bilir ne halde:):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?