Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavru kuşum hayırlısı olsun en azından artk bi tarih var hedef belli hemencik geçer günlerr
ay pisko heyecanlandım kısımm
hem bak benimde nisan 18 deydi nişanım , seninde ayın 18 i :):)
ya kısım bende gene nişan istiyom yaaa
mananeee mende istiyommmmmm
:)
hayrl1 olsun cnm
el1samm o ded11n tus yok desem 1nannrm1sn xp kullaniyoz ama yok
ayarlarda hep türkçe yen1dende ba_latt1m olmuyo
hayrl1 olsun cnm
el1samm o ded11n tus yok desem 1nannrm1sn xp kullaniyoz ama yok
ayarlarda hep türkçe yen1dende ba_latt1m olmuyo
:roflol::roflol:
bozdun olum pc yi :roflol:
yeniden başlattın mı
psiqo hayırlı olsun cnm a.s.
kızlar ben geldim.zemuszemus
nişan tarihim belli oldu 18 temmuzalkisalkisalkis allah nasip ederse:Saruboceq:
haftaya alışverişe gidiyorum hemde tanıdıklarımızda kalmama izinde çıktı:hooray:
heycanlıyım:sm_cool:1 ay nasıl geçcek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1rolleyes:
selam arkadaşlar.
ben ve arkadaşım elisa.uzun zamandır istemeydi tanışmaydı yok sözdü bu telaşlarla
cebelleşip durduk.sıra geldi nişana.elisa 2 haftaya kadar bende 2 aya kadar nişanlanıyorum.
fikirlerinize ve güzel sohbetlerinize ihtiyacımız var.:lepi:
canım arkadaşım saolasın.seninkide hayırlı olsun.ALLAH ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN:1hug:
psigo canım nişan tarihin belli olmuş çok sevindim
aynı tarihte nişanlanıyoruz:))
topiğin hayırlı olsun canumopuyorumnanaktan..ewet uzun yazılarınızı takip etmiş bende paylaşımlarda bulunmuştumkaydirigubbakcemile5...nişanında şimdiden hayırlı uğurlu olsun.18ine azcık kalmış.bende geçen yıl temmuzda nişanlandım 11 aydır nişanlıyıma.s.
hayırlı olsun psiqo az kalmış benimkide 26 temmuz. dün gittim bitane tuvalet beğendim turkuaz mavisiydi üzerinde fransız güpüründen işlemeler vardı.ihal gelmiş zaten bende hafta içi gidip alıcam işte hayırlısıyla inşallah