kaydirigubbakcemile3 ya zaten grafik pek çıkmıyomuş 1.sınavda sözel ağırlıklıymış benim sözelim çok iyidir ama kafa basmıyo bu günlerde kaydirigubbakcemile3 evet talebi anladık da arzı kaldı dimi.Sen yine ilerlemişsin bayağı oh ne güzel.hukuk 1.ünite bitti dün akşam.Bu gecede sabahlarım.İşletmeyi bitirdim ama sorularla pekiştirmem lazımayh hem oku hem evlen hem çalış bu ne kardeşim yaaa
Oh bee rahatladım valla, dünden beri canım o kadar sıkkındıki sabah boğuluyorum sandım...
Her zaman günden en az 3 kere arayan adam 2 gündür sadece 1 kere arıyor ve aradığı zamanda beni dinlemiyordu. Hergün iyigeceler ve günaydın diyen adam hiç msj bile atmıyordu. Artık bu sabah dayanamayıp aradım bide meşgule atmazmı...
Neyse sonra aradı da sorunu çözüme kavuşturduk, askerlikten çok sıkılmış artık, hem yorgunluk hem stres hem arkasından konuşulan laflar baya bi canını sıkmış. Artık bekarlıktan sıkıldım, eve gidip yemek derdine düşmekten bıktım diyo. O nedenle birazn önce düğün olsun istiyormuş.
Ah aşkım benim ya, ben bile bayan olarak eve gidip yemek hazırlayınca zorlanıyorum, erkek ne yapsın??
Asteğmen olduğu için fazla önemsemiyordum ama oranın ortamının çok farklı olduğunu söylüyor.
Erler kadar olmasa da bazı işler bunlara emanet olduğu için sıkıntı çıkıyormuş...
Neyse canım sabah sabah aslı ve hilalin muhabbetinide böldüm...Kusura bakmayın kızçeler...
Oh bee rahatladım valla, dünden beri canım o kadar sıkkındıki sabah boğuluyorum sandım...
Her zaman günden en az 3 kere arayan adam 2 gündür sadece 1 kere arıyor ve aradığı zamanda beni dinlemiyordu. Hergün iyigeceler ve günaydın diyen adam hiç msj bile atmıyordu. Artık bu sabah dayanamayıp aradım bide meşgule atmazmı...
Neyse sonra aradı da sorunu çözüme kavuşturduk, askerlikten çok sıkılmış artık, hem yorgunluk hem stres hem arkasından konuşulan laflar baya bi canını sıkmış. Artık bekarlıktan sıkıldım, eve gidip yemek derdine düşmekten bıktım diyo. O nedenle birazn önce düğün olsun istiyormuş.
Ah aşkım benim ya, ben bile bayan olarak eve gidip yemek hazırlayınca zorlanıyorum, erkek ne yapsın??
pööff tehlikeliymiş bu durum.Ben tek matematikten gidiyorum murat eğitime pazar günleri o bile bunaltıyo beni.6 ders ten gitmek vallahi cesaret işi.E ne olucak napıcaksın uzaklaşıyoda yerin.Evet bide illa bütünlemeye kalcak değilsin ya kalmadın diyelim ne olucak nie böle bişi yapıolarki ilginç
Asteğmen olduğu için fazla önemsemiyordum ama oranın ortamının çok farklı olduğunu söylüyor.
Erler kadar olmasa da bazı işler bunlara emanet olduğu için sıkıntı çıkıyormuş...
Neyse canım sabah sabah aslı ve hilalin muhabbetinide böldüm...Kusura bakmayın kızçeler...
eeee rutbesi ne olursa olsun ASKER işte o psikoloji yeter :kedi:sempatiksalakcinni
aayyy enişteye bk yaa bilmiyorumkismilecanım allah yardımcısı olsun tez zamanda kavuşunda bitsin walla bu sorunlar ... allah ayırmasn canm
Amiiin hepimizi...
Canım temmuzda askerlik bitiyorsa önceden olması sizi sıkmıycak mı hiç bişeyde yanında olmuycakk
cimcimecim bende spediye katılyıorum.. haziranda olcağına temmuzda olsunki oda rahat olsun sende yerimseniben
hoşgeldin nisanım nasılsın opuyorumnanaktan
hilalim uyudunmu nann :jeyyar:
Temmuzda Eskişehir ve İzmir'de 2 düğün var kuzenlerimin, ağutosa kalırsa herkes tatilde olur, şimdi resmi izinlerini kullanmayıp haziranda kullanacak.
Nişandan sonrada askerlik bitiyor zaten. ne karışık işlerimiz var.
Temmuzda Eskişehir ve İzmir'de 2 düğün var kuzenlerimin, ağutosa kalırsa herkes tatilde olur, şimdi resmi izinlerini kullanmayıp haziranda kullanacak.
Nişandan sonrada askerlik bitiyor zaten. ne karışık işlerimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?