- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen atlatmisin o heycani desene o zaman, sira bize geliyor.
gerci dügün heycani daha büyüktür simdi,o kosusturmaca telas.
Nisanlilik nasil gidiyor peki tavsiye ediyor musun kaydirigubbakcemile3
ee senin günün sen döktürmeyeceksinde kim döktürcek demi ama :) salonda mi olmustu senin?
valla benim dügünde temmuzda olcak nisandan sonra onun telasi baslayacak yani
of ne zormus bu isler :)
kaydirigubbakcemile5 Hangi aydı canım senin??
Sende mi 1.sınıftasın kuşum ? Ya ben işletmeyi bitirdim,matematikten kursa gidiyorum.Dün hukuka başladım.Ama daha bir sürü ders var.Ben mayıstaki sınavdan bi hafta sonra evleniyorum çok kötü denk geldi.İktisadın 1 üniteyi 3 defa bitirdim yinede bişi anlamadım kaydirigubbakcemile3
Sipitim malesef ya tarayıcım yok grafikerde gıcıklık yapıyo minnet etmek istemiyorum
İşletme okuyorum canım ben.İktisada giriş var işte o çok zorluyor beni genel muhasebe basitte davranış bilimleriyle hukuka zor dediler bi kaç kişi hukuka başladım ne olucak bilemiyorum![]()
Sipitim malesef ya tarayıcım yok grafikerde gıcıklık yapıyo minnet etmek istemiyorum
İşletme okuyorum canım ben.İktisada giriş var işte o çok zorluyor beni genel muhasebe basitte davranış bilimleriyle hukuka zor dediler bi kaç kişi hukuka başladım ne olucak bilemiyorum![]()