e belki daha izlememiştir canım
bende böyle şeylere çok dikkat ederim ama inan alışıyosun erkekler bizim kadar ince fikirli değiller onlara normal bişeymiş gibi geliyo.halbuki bi teşekkür etse sağol cnm dese öpse dunyalar bızım olur dımı...amaa yokk ben naptımmm kaktım bunu hasanın başınaa...o bna karıcm der...tşk ederım karıcımmm dıyoo opuyo artık sıpaaa kocaaa kaydirigubbakcemile3
ayy canım üzülme, aslının dediği gibi belki daha bakmamıştır. Erkekler biraz faklı evet, yeterince ince olamıyorlar bazen.
Ben de klip hazırlamıştım doğum gününe, çok da uğraşmıştım. Teşekkür etmişti ama ben çok daha fazla bi coşku ve sevinç göremeyince kırılmıştım ama belli etmedim. Oluyor böyle şeyler...
Amaaan zaten varya aslında onların yaptığı bir sürprizde ( tabi yaparlarsa) hiç tepki vermiceksin tşk etmiceksin şaşırmamış gibi yapıcaksın bak o zaman ne oluyo kaydirigubbakcemile3 bugüne kadar hiç klip hazırlamadım romantik şeyler yapmadım ama o bana yaptı ben hep hediye alırken öncelikle ihtiyaca bakıyorum nedense romantizm pek gelmiyo aklıma kaydirigubbakcemile3
aynen olumunekankayizsmile
Sipitim halay başısın ohhh keşke bende olaydım
Sus nan aslım sen benden öncesingerçi benimki düğünkaydirigubbakcemile3
Sipitim halay başısın ohhh keşke bende olaydım
Sus nan aslım sen benden öncesingerçi benimki düğünkaydirigubbakcemile3
Pazartesi listede olmayacaksın sipidi benim gibi :))
Biz adaerle aynı ayda olcez galiba :))
ohh ohh yandannn :teytey:
Aslım evet böle bi tehliken var kaydirigubbakcemile3 Olsun ne güzel tecrübe öğrenebildiğin bir sürü arkidişin olcek
Kız oynayasım geldi valla, dizilin kızlaar :teytey:
evet canım sonra yine gelirim
ama bi süre ara veririm Nişan tarihini, hemen düşünmem 1-2 ay sanırım zaman geçer
ondan Sonra akannehir
Bizim yörenin bi şarkısı var
Salla mendili canım diye size armağan ediyorum canlarım kaydirigubbakcemile3
evet canım sonra yine gelirim
ama bi süre ara veririm Nişan tarihini, hemen düşünmem 1-2 ay sanırım zaman geçer
ondan Sonra akannehir
Bizim yörenin bi şarkısı var
Salla mendili canım diye size armağan ediyorum canlarım kaydirigubbakcemile3
bigün düğün sırasına gireriz artık :))
kız ben o şarkıyı biliyorum, hem oyununuda biliyorum Ordu'lular çok oynuyo bizde öğrendik...
Salla mendili canım,
Yer yerinden oynasın :teytey:
1-2 ay hiç düşünmem demek istedim.Sözlü olmann tadını çıkartırım bu arada alacakları falan alırız beyaz eşyalar.
Sonra Tarih belirleriz işte o kadar yakın değil hatta hiç değil en sonda ben olurum
2011 yazı diye düşünüyorum Allahın izniyle. olumunekankayizsmile
Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versiiinnn
Cimcimeem evet doğruu şarkıdan bahsediyoruzz
Aslımm bana kola basmayı öğretsene :jeyyar:
Ben oynayamıyorum onu heryerim hop hop oluyookaydirigubbakcemile3
Ayy ben artık evlenmek istiyorumm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?