e belki daha izlememiştir canım
bende böyle şeylere çok dikkat ederim ama inan alışıyosun erkekler bizim kadar ince fikirli değiller onlara normal bişeymiş gibi geliyo.halbuki bi teşekkür etse sağol cnm dese öpse dunyalar bızım olur dımı...amaa yokk ben naptımmm kaktım bunu hasanın başınaa...o bna karıcm der...tşk ederım karıcımmm dıyoo opuyo artık sıpaaa kocaaa kaydirigubbakcemile3
izledi yaa akşam yorumunu yaptı, bende kakıcam başına :))
Canım belki oda sana bi sürpriz hazırlıyodur önce seni umutsuzluğa düşürüp sinir edip sonradan tatataaaam yapmak istiyodur bilemezsin ki ?[/B][/QUOTE]
Sanmıyorum sürpriz hazırlayacağını, mail olayı gibi umutlanmak istemiyorum. Gerçi geçenlerde bardak yaptırmıştı güzel bir sürprizdi, sanırım erkekler manevi hediyelere pek önem vermiyor...
ayy canım üzülme, aslının dediği gibi belki daha bakmamıştır. Erkekler biraz faklı evet, yeterince ince olamıyorlar bazen.
Ben de klip hazırlamıştım doğum gününe, çok da uğraşmıştım. Teşekkür etmişti ama ben çok daha fazla bi coşku ve sevinç göremeyince kırılmıştım ama belli etmedim. Oluyor böyle şeyler...
Normalde bende pek önemsemem ama emeğime bir teşekkür beklerdim, hiç şansı yok...
Amaaan zaten varya aslında onların yaptığı bir sürprizde ( tabi yaparlarsa) hiç tepki vermiceksin tşk etmiceksin şaşırmamış gibi yapıcaksın bak o zaman ne oluyo kaydirigubbakcemile3 bugüne kadar hiç klip hazırlamadım romantik şeyler yapmadım ama o bana yaptı ben hep hediye alırken öncelikle ihtiyaca bakıyorum nedense romantizm pek gelmiyo aklıma kaydirigubbakcemile3
aynen olumunekankayizsmile