- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde gözume bısey oldu kızlar nan nazar değdnız heebısey kactı gıbı ama bıseyde yok delı olcam
eda altta alma bakalım nolcak benımkı aksm yolcu uyyo suan off cok ozledm yaa neyse
koyma bsı bee ılla dıycen mı
yok la saka edımde gercekten gözume bısey oldu ama ne batıyo bısey
bakalım enıste etcekte naz edıo herhal beklıyok ıı haberleırnı
ulan şans ben de bu akşam cuma gecesi hani tektaşımızı da sipariş vermiştik falan ya
hiç sormuyorum aradılar mı falan diye
diyorum ki cumabelki bu akşam evlenme tkelif eder falan
halimize bak
bi kafa göz dalmadığımız kaldı
şekercim sen git gel biz düzelmiş oluruz inşallah boşver bini kendini düşün :)))
xvb işte saat 3 gibi bi kere aradı 40 küsur dakika tartıştık o kadar
he bi de aynı işte olduğumuz için öğleden önce benim attığım işle alakalı bi mail
ay hadi sonsuza kadar mutluluklar dilerimkızlar ben gidiyom biraz sonra artık sizle nişanlandıktan sonra görüşebilirim benim için bol bol dua edin tamam mı
ay inşallah yaaainşallah geldiğimde müstakbel eşleriyle araları limoni olanlar düzelmiş,
nişan alışverişini dert edenler, dert etmeyi bırakıp bunun tadını çıkarır
ve en önemlisi herkes çok çok daha mutlu olurrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :asigim: opuyorumnanaktan a.s.![]()
ya canım işte sen öyle dedin ben böyle dedim40 dakika nasıl tartıştınız çıkışta belki görüşürsünüz. inşallah hallolur barışcaksınız eninde sonunda ama birinizin alttan alması lazım inatlaşmamak gerek.
ay hadi sonsuza kadar mutluluklar dilerim
allah tamamına tez vakitte hayırlısıyla erdirir inşallah şeker yaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
ay inşallah yaaa
üf bu haftam uüursuz geçti benim
inşallah düzelir
yani umarım düzelir grr