Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik yeşilim senden naber
bende esenlerdeyim
eheh
böcüğüm ben tez canlıyımeda masallah hepsı aynı gun hee bızm öle deıl ıste benımkıne bakarsan aynı gun ısteme söz olsun dıo ama arada 1 gun olcak mecbur kıyafet ve sacım yapılcak
hakkaten he ben düşünüyorum da kendimi:içelim::içelim::içelim::içelim:daha 12 olmadı böcük 12 den sonra öğlen oluyo
zaten akşama gidiom izmit e burdaki işlerimi hallettim bi kuaföre gidicem saçıma cila atılcak
ayyy çok heycanlıyım nan
böcüğüm ben tez canlıyım
hoop oldu da bitti istiyorum
zaten babam da biraz katı
istemez o pek öyle ha bi gayret git gel git gel
tek seferde çıkması işine gelir
e benim de geliyo
annemin falan da geliyo
mis
benimkinin annesinin falan da işine geldi
verdik gitti olcak bitcek gitcek mis misvereliniortak
bennormalde cok sabırlıyım böle özel gunelrde gunlerı sayıyıorum ve gecmıo:sinifsinif:
benımkı aynı gun olamaz ıste kuafor kıyafet derken olmas zaten babamda hemen evt dems 1 2 gun gecer aılelerımız gerı donmek zorunda olduğu yoksa babam 2 hafta bekletrdı
yarın ılk defa ağda yaptrcam
ben çok sabırsızım yaa üç hafta diodum al bu haftada bitti kaldımı iki hafta bitmioo sanki. şu düğün olsun istiorum artııık.![]()
bacım olur yaa senın gene düğün bızımkısı söz olcak senın düğün 28ınde mı bızm söz tarahımız ınş
ay encok bu işyerımden kurtulcam dıe sevınıyom heezemuszemuszemuszemus
ya kızlar bizde temmuzun 11 gibi düşünüoduk nişanı.
temmuzun 11 nde de benim kuzenni düğünü varmış ertelendi.şimdi bir hafta dahamı beklicem fazladan[/QUOT
ya bi hafta erkenden yada bi hafta geç. benim sözüm olduğu gün halamın kızıda sözlendi ama ben ertelemedim banane okadar beklemişim gelen gelir dedim sözü yaptım.hihoyyyt
ya kızlar bizde temmuzun 11 gibi düşünüoduk nişanı.
temmuzun 11 nde de benim kuzenni düğünü varmış ertelendi.şimdi bir hafta dahamı beklicem fazladan![]()