ınş baktınız nan sıldım cunku
hee anladım yok yok benim dediğim tür öyle deilhe bzım burda öle deıl ondan
mesela gelınlığı kurutemızlemeye verıp aman bu hıc gıyılmedı dıe kakalıyolarlmaz:
ben guvenmedığım ıcın cnm ondan dedım
tabi bizimki direk nişaneda sız dırek nışan deıl mı
ben dün yuzuk gördum yaa hala aklımda ya ınş uygundur onu alırız nışan yüzğü bayanınkının kenarları taslı dal gıbı desenı vardı sarı beyaz altın karısık
dur biz yine burayı çeyiz forumuna çevirmeyelimayy ınş ıyıdır dıyım :Saruboceq:
sen son 12.ayda ceyıs almıştım heezemuszemus
cok oldu arada kucuk seylerde aldım mesela supla aldım 5 tl ye suan 3 tl dusmus heryerde 5 burda 3 tl aldım gumus yemek takımıma uygun
sonra evkurdan 4 tane nevresım aldım
days ın colour orgu battanıyelı aldım 2 tane oldu orgu battanıyem 140 tl aldım takstler
60 tl days normal nevvresımını aldım
120 tl ozdılek saten aldım
100 tl taç aldım lınk verım mı bakcan mı son aldıklarıma ha
bıde varya b.köyde englısh gome var bak ordan aldıklarımda cok uygun resımlerıde var
enee ben yetişemedim puuuuınş baktınız nan sıldım cunku
ay ne kadar güzelkızlar ben de nişanlanıcam galiba bu hiç düşünmezken oldu ya lülülülülülü
simdi askım polis ve dogu örevi çıktı temmuzda gidiyor sivasa bu olay cıkınca ılıskının boyutu degişti ve seni de götürcem dedi inanamıyorum eşyalarımız alındı ya hemencik gidicek evimizi tutacak tabı kiracı olucaz eşyalar falan yerleşicek bı 6 ay sonrada nişan diye konustuk kızlar şimdi anlayamıyrm ciddi ciddi evleniyor muyum içinizden ne geciyor lütfen paylasın benımle
görmedik yaa ne ekledin de ne sildin :1shok:
dur biz yine burayı çeyiz forumuna çevirmeyelim
koy çeyiz forumuna linklerini hemen bakayım
yalnız böcükçüm
sana bundan sonra nevresim almayı yasaklayabilir miyim lütfenklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?