Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzcümm eltim yok yalnız bana kızma ama çağırırdım. Sözde falanda çikolatada yollardım. Yüzükte aynısını almazdım ama eltinin bu seçimini ilerleyen süreçte yorumlarız gelişigüzel beğendiği için mi yoksa seninde aynısından varya görgüsüzlük edip bu pırlantası demek için mi kaydirigubbakcemile3 bakalım zamanla anlaşılır. Nişanlına falan sakın elti mevzusunu açıp durma sakın bebemmm karnından düşüna.s. Bu arada senin fizik ne zarif kız çıtırsın maşallah![]()
günaydın kızlar..baya bi konuşmuşsnuz.
çileğim askerinle konuşmuşsun. ah o ilkgünler ne zordu.
seni seviyorum,dikkatet kndne,hastaolma,yorulma gibi öğütlerden sora hemen yaşlar dökülüveriyor.
ve ona belli etmemeye çalışıyosun. bende seni seviyorum sende kndne dikkat sözcüklerini zor söylüyosun.
sora dakikalarca ağlıyosun.
sürekli marş söyletiyolar orda. son ses bağırıyolar. ve tabi ses falan kalmıyo sonunda.
ilk zmnlar nişanlımda öyleydi.ama geçiyo hepsi.yorulmaya uykusuzluğa bile alışıyo bi zmn sonra.
sonbahar resim eklemişsin. ama ben göremedim.:sinifsinif:
eltini bukadar kafana takma canım.zmnla tanıyın birbiinizi. her hareketini kötüye yorma.
kimseyede belli etme.sen kötü olursun sora.
em sendende rica etmiştim ama eklemedin :umursamaz:
anneanneme ördüğüm yeleği bitirdim dün gece.:hulya: :hulya:
bugünde nişanlımın anneannesine ip alıcam.ona yelek örücem.
3günde bitermi acaba, bu pazar gitsem anneannemeCADIARZU
günaydı nisancım eklicem ama sabah ekleyeyim sen burdayken onu bekliom,albüme eklemiom çünkü buraya eklicem aklımda şimdi işe gitcem yarına ekliyim aynı anda burda olursak
zeynepcim mesela ben de eltimi ne söze ne nişana arayıp davet etmedi. bi de ben önceden tanıyodum. ama bana düşmez o nişanım var gelin denmez ki erkek tarafından birine. neyse canım boşver. benim eltimde nişanda gelip havalı havalı durmuştu normalde hiç öyle değildir. giderken annemin elini öperken siz de adetmiş verin elinizi öpeyim dedi. sanki kendi çok sosyete.. el öpmenin adetimi var tebi öpülür büyklerin elleri
esracığım hayırlı olsun cnm bu arada
pınarım nasılsın bu arada nasıl gidiyor hazırlıklar.
görüşemiyrz hiç
iyiyim hayatım sağol
koşturmaca telaşe işte , gün aldık , gelinliğimin siparişini verdik , evimize avizelerimizi aldık , kafamızda eşyalarmızı belirledik , şimdi ya fiyat farkı ciddi olursa herhangi bi mobilyacıya yaptırıcaz , eğer çok fiyat farkı olmazsa doğtaş yada bellonadan alıcaz..