Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

em bacakların ne güzelmiş öyle :)

grace nisan celbinde neden gitmiyo nişanlın?

genelde makina,elektrik,bilgisayar,endüstri,ziraat mühendislerini, öğretmenleri ve doktorları yedek subay yapıyolar.

em bu kadar mı tatlım.
darısı başımıza artıkk
kızlar heycandan karnıma ağrı girdi yaa off sanki ilk kez buluşcaz hee ne oluyo bana yaa.
ben çıkıyrm yatım güzelleşim.
hadi iyi geceler rüyanızda prenslerinizi görün.
byeee

he he çok yaşa emi çilek ince ince çıkmış be nesi güzel
kaynımda gitti kızlar kesin uzun dönemdi diyetisyen kendisi sağlıkçılara yokmuş kısa dönem

nisanda da başvurcak ama olmaz diyorlar etraf,almıyorlar hemen mezun olur olmaz üniden diyorlar şubatta mezun olacak nisanda alırlar mı bilmem yaş 27 ama baya geçti yaniii artık son teciliydi bu ...

çok teşk. ederim cnm.
beğenir umarım.
kaktüsümü avucladın nsl yani.
acımadımı elin yaa.

yok yavtu kaktüstü ama elime dolsndı ayrılmak güç oldu benimki de benden tırstı:hulya:

iyi geceleer

AY daha var ama ekleyemiom buraya tırsıyom ya albüme eklesem hepsini eklicem ama

ekle albümden bakarız bizkaydirigubbakcemile5

kızlar bende çıkıyorum herkeslere iyi geceler.
görüşürüz gene

çok güzel fotolar bayıldımmm:asigim:

zeyneppp ne güzell maşallah hislerin süperrrr ne güzel bir duygu yaşıyorsun tadını çıkar ömür boyu mutluluklar canım...

Em em em memmmmmm gördüm sizi. canım çok tatlısın. Eşinlede çok yakışıyosunuz Nikah dairesinin önü sanırsam orası muhtemelen:)
Güzcümm hediyen çok anlamlı yaw. Yok yok bu topiğin kızları harbi aşıklar.
Aşığım-aşıksın-AŞIĞIZalkisalkisalkis:lepi:

nisanda da başvurcak ama olmaz diyorlar etraf,almıyorlar hemen mezun olur olmaz üniden diyorlar şubatta mezun olacak nisanda alırlar mı bilmem yaş 27 ama baya geçti yaniii artık son teciliydi bu ...

askeriyeye bi sorsun cnm
okuldan mezunsa diplomayı beklemesine gerek yok mezun kağıdıyla askeriyeye başvurabiliyo.

kız ereğli bvlgari omnia green nasıl ki şişesi pek güzel

Kız bvlgarinin parfümleri arasında en iyisi onu ve aquayı diyorlar. Yalnız malumumuz aqua fos çıktı tabii fikrimcekaydirigubbakcemile3 Bununda şişesi çok sükseli yaws, kendiside öyledir umarım. Canım kenzo diyor herkes erkek parfümünde. Kenzo tokyo:lepi: Ya da joop bilmemnekaydirigubbakcemile3 Bayanda hipnoz mu ne lancome ya da adını yeni öğrendiğim bi parfüm vardı ama unuttum şimdik onu

Son düzenleme:
kızlaar bişey sorcam size
nişanda yüzüklerimize bağladığımız kurdelaya iki ufak nazar boncuğu bağlayım diyorum sizce nasıl durur
yüzüklere yakın yerlerde olacak kurdela kesildiğinde parmaklarımızın alt kısmında olacak
ne dersiniz

para dürtüyo yine

olur canım nie olmasın bizim çok komiktiya. adam dio yüzük merasimi annemle kayınvalidem saf saf bize bakıolar dedim versenizya yüzükleri offff daha kurdeleler bile geçmemiş. valla ne benim annem ne de kayınvalidem şöle şeytan insanlar değil öle bekliolar. nişanlıma diyorum bunları götürmemek lazım eşya falan alırken ama götürürüz tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…