Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşk. ederim cnm.
beğenir umarım.
kaktüsümü avucladın nsl yani.
acımadımı elin yaa.
em bu kadar mı tatlım.
darısı başımıza artıkk
kızlar heycandan karnıma ağrı girdi yaa off sanki ilk kez buluşcaz hee ne oluyo bana yaa.
ben çıkıyrm yatım güzelleşim.
hadi iyi geceler rüyanızda prenslerinizi görün.
byeee
AY daha var ama ekleyemiom buraya tırsıyom ya albüme eklesem hepsini eklicem ama
oh ne güsel cnm ya.maşallah diyim. mutluluklar ömür boyu opuyorumnanaktan
nisanda da başvurcak ama olmaz diyorlar etraf,almıyorlar hemen mezun olur olmaz üniden diyorlar şubatta mezun olacak nisanda alırlar mı bilmem yaş 27 ama baya geçti yaniii artık son teciliydi bu ...
kız ereğli bvlgari omnia green nasıl ki şişesi pek güzel
Kız bvlgarinin parfümleri arasında en iyisi onu ve aquayı diyorlar. Yalnız malumumuz aqua fos çıktı tabii fikrimcekaydirigubbakcemile3 Bununda şişesi çok sükseli yaws, kendiside öyledir umarım. Canım kenzo diyor herkes erkek parfümünde. Kenzo tokyo:lepi: Ya da joop bilmemnekaydirigubbakcemile3 Bayanda hipnoz mu ne lancome ya da adını yeni öğrendiğim bi parfüm vardı ama unuttum şimdik onu
kızlaar bişey sorcam size
nişanda yüzüklerimize bağladığımız kurdelaya iki ufak nazar boncuğu bağlayım diyorum sizce nasıl durur
yüzüklere yakın yerlerde olacak kurdela kesildiğinde parmaklarımızın alt kısmında olacak
ne dersiniz