yemek demişken nedicem ben şincik pasta yaptırcam bide tatlı-tuzlu kurabiye 2 tatlı 2 tuzlu tabaklara koycez bide gül böreği yapcezz başka bişiler daha olsamı yetermi ayy sankim daha öncede sormuşmuydum? bizde ortalama 75-80 kişi oluncak
yemek demişken nedicem ben şincik pasta yaptırcam bide tatlı-tuzlu kurabiye 2 tatlı 2 tuzlu tabaklara koycez bide gül böreği yapcezz başka bişiler daha olsamı yetermi ayy sankim daha öncede sormuşmuydum? bizde ortalama 75-80 kişi oluncak
aa ben alyansını çok beğendimkızlar benimde alyansın tamtur taşlı , bi fotosunu koymuştum daha önceden ama yine koyim sizin için fikir olur belkim[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
TABİ ÖYLE DÜŞÜNÜNCE HAKLISINhakikatden kötü olmuş kasıtlı gibi :jeyyar:
yaa bizim akrabalar yok burda hepsi Samsunda sanırım birkaç kişi anca gelebilir oda nişan gününe yardıma falan gelemzler iş güç coluk couk sınavlar derken o yüzden annem yorulmasın bizede eziyet olmasın diye düşündük
pınarpin alyansın cok guzel canım gule gule takınopuyorumnanaktan
pınar alyans harika da bütün forumu kapladı:)
kız küçült şunu biras:)
nişanlanalı 11 ay oldu. 3 hafta sonra düğünüm olcak. nişanlıyken daha bi sene var diodum rahattım ama şimdi o yok bu yok. telaşeye girdim. nişanlıyken en ufak ihtiyacı bile almak çok güzel. elime para geçince hep abur cubur kıyafet ah ah şimdiki aklım olsaydııı.
nişanlanalı 11 ay oldu. 3 hafta sonra düğünüm olcak. Nişanlıyken daha bi sene var diodum rahattım ama şimdi o yok bu yok. Telaşeye girdim. Nişanlıyken en ufak ihtiyacı bile almak çok güzel. Elime para geçince hep abur cubur kıyafet ah ah şimdiki aklım olsaydııı.
pınar alyans harika da bütün forumu kapladı:)
kız küçült şunu biras:)
nişanlanalı 11 ay oldu. 3 hafta sonra düğünüm olcak. nişanlıyken daha bi sene var diodum rahattım ama şimdi o yok bu yok. telaşeye girdim. nişanlıyken en ufak ihtiyacı bile almak çok güzel. elime para geçince hep abur cubur kıyafet ah ah şimdiki aklım olsaydııı.
poff ben de onu düşünüyorum ya
benim aklım olsaydı daha işe ilk girdiğim günden kenara 50 milyon koymaya başlardım aaah aaaaaaahhhh
hee ben de üstüne üstlük alıntı yaptım tam oldu :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?