Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alaka
müjde ten rengi çorabın numarasını söyle
ten rengi olacak :1closedeyes:
bide siyahın söyle![]()
nan buna arıkafa bile cwp weremez:roflol:
o dunkof ne anlar :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol: Ben bunları bi yerden hatırlıyorum :roflol::roflol:
Kızlar sevdiceğim sonunda geldi.:asigim:
Çok mutluyuım:asigim:
Ben işe geldim o kardeşimle dolaşıyo şimdi :1rolleyes:
Offfffffff ölüyorum sevinçten yaa :sm_cool:
gözün aydın dostummvereliniortak
buu topiği cok seviyorum yaa..sizin fotolar bile ağlatıyo beni![]()
siz evlenin nişanlanın ben ağlarım arkanızdan ... dilooo endinnn gelmişşş ammaanii:) ne güzell
vereliniortak Sağol ortak.
Darısı muro eniştemin başına hayırlısıyla gitsin geldin kavuşun :1rolleyes:
Bu tabi bana süpriz yapmak istemilş eline yüzüne bulaştırmış ya çok sinirlendim kötükedihüso delikafaduldengeldin yazmışsın bak sırnaşık şey
ee anlatsana ne yaptınız? ilk birbirinizi gördüğünüz an nasıldı? akşama ne yemek var? yarın kahvaltıya neler hazırlayacaksın? Sivasa ne zaman gidiyosunuz? :roflol::roflol::roflol:
turkbayragi
ben geldiiiimmmmhihoyyyt
Bu tabi bana süpriz yapmak istemilş eline yüzüne bulaştırmış ya çok sinirlendim kötükedihüso delikafadulden
Sonra bu babamın işş yerinin önünde bekledi beni bizde telefonla konusuyoruz ben bunu gördüm kızın biri bunun yanına gitti :1shok: kız adres soruyo :roflol: Oda kıza dediki su önde gelen beyazlı kıza sor dedi :roflol: :roflol:
Neyse gittim yanınaklava: bağırıyorum çağırıyorum.
Sonra tabi o susuyo :asigim::roflol:
Sarıldık.
Sanki dün görmüşüm bide bugün görüştük gibiydi.Ama çok heyecanlıydım yaa :kedi:
Sİvasa yarın gece gidiyoruz
Şeniz
oyyy kıyamam nan arıkafama utanmş walaaa yawuklusunu görüncee kaydirigubbakcemile3