Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trabzonlu benimki de artvinli karadeniz bölgesi ikimizde kaydirigubbakcemile hadi hayırlısı...
magicim yaptın mı cicim takvimini? sor yardım edeyim varsa sorun?
trabzonlu benimki de artvinli karadeniz bölgesi ikimizde kaydirigubbakcemile hadi hayırlısı...
oyyy kıyamam herşey çok güzel görünüyor bitaenm Allah tez zamanda tamamına erdrisin.. bayıldım bayıldm herşey ayrı ayrı ince düşünüllmüş maşallah bohçaların çok güzel baya detaylı ... pastan çok şeker benimkide öyle yaptırsaydım hayır demeizdi bir fanatik olarak heralde kaydirigubbakcemile3 çok güzel olmuşşsun canım fuşya çok güzel bir renk sanada çok yakışmış Allah nazardan saklasın çok güzel herşey![]()
hatırlıyor ufak ufak aradık yanındakileri bugün tek tek iett otobüsünün cam çıkmış yerinden 2 kişi camdan çıkmış dışarı 40 dk uyanmasını beklemişler ambulans gelmiş o sürede vs... allahtan otobüs durur vaziyetteymiş ve feci trafik varmış bütün arablar duruyormuş yani .. morlukları var yüzünün sol tarafında ama çok şükür ilaçlar biraz bugün geçti dedğin gibi morluklara ilaçlar var ondan kullanıyoruz şuan baya iyi yani çok şükür
8 agustos-em4561
8 agustos-snmery
9 agustos-damlla
15 agustos-graceful
15 -16 agustos-ppamuk
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
19 aralık-bebik yüzlü
kızlar geldim.hazırlıklar bitti. bugün oje de aldım tamamdır. ay heyecanlandım ya grace in listede görünce en başta kendimi.ne çabuk gelmiş yaaaa
kayınvaldemle
annem ve kayınvaldem
kızlar yarın tepsi arkası gidiyo.. ve biz hala bişi hazırlamadık. yani eşyalar falan alındıda tepsi vs süslemedik. süsleri bugün alıcam. ben çalışıyorum.annem tek başına pek bişe yapmıyo,beni bekliyo.
kızlar bide bişi sorucam tepsi arkasında kimler gider? yani akraba dışında komşu gidermi ?????