asıl 3gündür beynimi yiyen beni üzen şey şu arkdşlar. bizim bi ev sahibimiz var. bide onun eltisi var. 2sininde kızı var ve yanlarında oturuyo. (evleri ayrı 4nünde ama) neyse şimdi pazar günü benim isteme törenim vardı.nişan kalabalık olacağından dolayı evde istemeden sora gelenlerle içelim dedik. ve nişanlımın tarafı sadece aile büyükleriyle geldi. çocukları getirmedi. gelecek olanlarıda arayıp söyledi, gelmeyin die uygun bi dille.bizim ev sahibi sorunlu bi insandır. çağırmasak yapmadığı kalmaz. fesatın tekidir. sarma sarıldığı gün eltimde gelsin demiş. annnemde ananemde gelmesin,çağırmıcam onu demişler. kızım istemiyo onları,knd düğünlerinde neler yaptılar kızıma,çok üzüldü görmek istemiyo demişler. ama olmaz öle şey,küser şimdi gelsin demiş tutturmuş. annemler olmaz dedikçe o olur demiş.keşke diyorum bende yanınızda olsaydım yada beni çağırsaydınız. ben odadayken sölüyo bunları. biliyo çünkü ben varken çağıramıcak. sarma sarıldı gitti bunlar. bizbize kaldık. evlerimiz bitişik. öhö desen duyuluyo. duvarın bi tarafında biz bi tarafında onlar oturuyo yani.açtım ağzımı adam knd yeğenini bile arayıp gelme diyo,bizde komşular bile geliyo bize sormadan bu ne yüzsüzlüktür be die bağırdımda bağırdım.tabi arkasından hüngür hüngür ağladım. ama ne oldu duya duya buları geldiler akşam. girişte oturdular kalabalık oldğu için içeri kadınların yanına giremediler.ananemle teyzemde girişte oturdu. ve bütün gece ananemi ve teyzemi takmadan dedikodu yapmış durmuşlar. hıh şuna bak,hıh buna bak. bunun(manevi kız dedimya ondanbahsediyo) yaptğı işi bnm kızımda yapardı die herşeye burun kıvırmışlar. çekemedikleri noktada şu
knd damadı ve gelini köyden gelme ve bnm nişanlımın ailesi çok modern insanlar.
kndme yenge die kuzenimin eşini seçtim onun kızını seçmedim die bi kıskançlık krizine girdiler.(sen kimsinki ben sizi seçicem yaa)
bu manevi kız dediğm ablam yardım eeti knd kızı etmedi die kıskandı.
bide ogün o ablamın ev aldğını öğrendi,bianda rengi attı,çok bozuldu. knd çocukları çok savurgan,böle tutumlu değiller die kıskandı.
yani geçen hafta sürekli bizle uğraştılar durdular. ev sahibimiz olmakla bzimde sahibimiz olduklarını sanıyolar.çok üzdüler benisenağlama