psigo cuğum istemede çikolatanın olduğu tabak var ama tepsi değil o olmaz başka şuan bişiy gelmedi nişan gini filan gelirmi ki yine olmadı evde var onu kullanırım dediğiniz gibi güzelce süslerim
canım bide biz istemeden sora erkek tarafına terpsi vermiştik.tepsinin fotosu bizim eski toik isteme topiğinde vardı.
tepsiyi süslemiştim.çorap koymuştum.isimlerimizi işlettiğim mendili koymuştum.en son tülle süsleyip giderlerken vermiştik.
kızı verdik anlamına geliyor.
kız ne vakittt yawwwww
bu ne hızzzz:)
anlat çabuk
canım bende sandık vermiştim içine havlu çorap ve 2 mendil koydum.buraya resim koymasını bilmiyorum söz mendilimin bulunduğu sandığın resmi ve nişan tepsimi albümlerime koydum.ordan bakarsınız artık:) p.tesi koyucam dedim ama dolaptaydı çıkarıp çektim resimlerini. pembe kurdeleyide kırmızı yaptım :):)sizede fikir olur belki
ama yüzükler bende dğldamat tarafında koyamadım ya
pınarcığım takılarında çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan.
zeyno bekliyorus resimleri pzts.hihoyyyt
cnm önceden tüm mağazalara bakmıştım ben a.s ve beğendiğimi gittim aldım öğle arasında arkadaşlarımla çokta yakıştı hihoyyyt
iç çamaşırımı da aldım onuda aradan çıkardım abiye için özel iç çamaşırı aldım yerimseniben
canım bende sandık vermiştim içine havlu çorap ve 2 mendil koydum.buraya resim koymasını bilmiyorum söz mendilimin bulunduğu sandığın resmi ve nişan tepsimi albümlerime koydum.ordan bakarsınız artık:) p.tesi koyucam dedim ama dolaptaydı çıkarıp çektim resimlerini. pembe kurdeleyide kırmızı yaptım :):)sizede fikir olur belki
ama yüzükler bende dğldamat tarafında koyamadım ya
pınarcığım takılarında çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan.
canım benim çok güzel olmuş sandık.
tepside gözüme eksik mi yoksa fazlamı gelen bişiler var ama bulamadım.
bulursam sölicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?