Yakıştıramıyorum :((

Pilatese başlamak istiyorum siz daha önce yaptınız mı sıkılaşmaya çok ihtiyacım var bıngıl bıngıl oldum

ben de aynı senin gibi hissediyorum canım.. kaç kilosun?

Eğer sorununu 5 kilo ile çözemediysen demekki 5 kg vermek yetmiyor. 10 kg ver ama bunu beslenme biçimini değiştirerek ve spor yaparak ver.

Papatyakiz senin 5kgdan daha fazla kilo vermen gerekiyor. O zaman vucudunun daha cok sekile girdigini goreceksin. Bak nişaninda varmis ben bi kere hafif kilolu bi kizin dugunune gitmistim. Dugune gelen insanlar gelin hakkinda gercekten cok acimasiz yorumlar yapiyorlardi aralarinda o kiz adina cok uzulmustum. Kendini surekli telkin et paketli abur cubur gida yemek istediginde bunlarin bana ne faydasi var sadece yağlanmama neden oluyor. Bunu sindirmeye çalışan mideme de yazik diye dusun. Ilerde bu yicekler yuzunden kalp damar hastaliklari gdo yuzunden kansere yakalanma riskini dusun. Hastalanip acilar cekecegime yememem gerek de. Ya bizim bedenimiz ünlulerin bedeninden daha mi degersiz? Onlar nasil yedikleri her seye dikkat ediyorsa bizde onlarin fizigine ozenmek yerine sagligimiza dikkat etmeliyiz.

Biraz daha kilo ver. Demek ki yeteri kadar vermiyorsun.

Maalesef ben de bu nişan düğün olaylarında aynen dediğiniz durumu görüp üzülüyorum böyle olmayım diye. Yeme düzenim çok fena abur cubur dolu bırakmam gerek. Ağzıma tatlı koymayan insandım evde tatlı da çok yapılmaz alışmamıştım ama üni. De çay kahve yanına tatlıya alıştım. Biraz da genetik meselesi gibi ben eğer göbeğimi gizleyecek şekilde giyinirsem kimse bana kilolu demez çünkü tüm fazlalık orda toplanmış. Ama nişanda mecbur elbise giymem lazım inanın bu yüzden nişan yapmak istemiyorum. Bş
Bir an önce harekete geçicem çünkü yaşam kalitemi çok düşürdü bu konu.

Evet 5den fazlasına ihtiyacım var 8-10 arası. Keşke bu kadar abur cubur düşkünü olmasaydım

Kİlon çok iyiymişbenim fazlalık da göbekten ve o gastrit sebebiyle şişkinlik b2nde de var umarım kurtulabilirim çok sinir oluyorum göbeğime
valla sıskınlık ıcın az ye ve gaz yapan yıyeceklerden baklıyat,sogan-sarımsak çiğ halıyle yemekten,gazlı içecekler ve alkol den uzak durmanı tavsıye ederım... o zaman sıskınlık olmuyor bende
fazla kıloları vermenın tek yolu da yıne az ve sık yemek, bol su ıcmek ve spordan gecıyor

kilon bel gobek kisminda toplandiysa zararli yaglardan aliyorsun bunyene demektir.
gunluk yeme aliskanliklarini gozden gecir,abur cubur yerine minik minik dilimlenmis havuc,salatalik filan ye..gune koca bi bardak ilik limonlu suyla basla,gercekten metabolizmayi cok guzel harekete geciriyor.
ben korse takmanin oneririm ve ac karnina mekik cekmeni..cekebildigin kadar cek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…