- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
kidinin dişmini yini kidinArkadasim fesatlik yapmasana ya aaaa ne ayip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kidinin dişmini yini kidinArkadasim fesatlik yapmasana ya aaaa ne ayip.
Ay öğk ayol.Siz sordunuz ben cevap verdim, bu seferde başka bir fesatlık peşindesiniz. Parası vardı durumu vardı taktı. kimse gelinine düğünde set taktı diye o gelini satın almış olmuyor. Yukarda biri yorum yapmış siz bu şartlarda gelin giderseniz o kaynana ağzınızdan burnunuzdan getirir diye. Kimse kimseyi tanımadığı için ahkam kesmek çok kolay. Hafta sonu gideriz evine kalırız, evinde tek yaptığım iş yemek yediğim masanın örtüsünü sirkelemek. Yattığım yatağı açar nevresimi bile serer toplar, yemeği yapar çayımı kahvemi önüme getirir, eşim şehir dışına çıkınca ben annemde kalırım bu hafta 4.gün annemdeyim, buna hiç de laf etmez. Bu ay doğumum var, hamileyken saç kesilmez dediler kestirmediler, o kadar sıkıldım ki doğumdan Bi saat sonra hastaneye kuaför getiresim var dedim, şaka yollu, getiririz annem ne istedinde yapmadım bugün e kadar dedi. Gerçekten bir an düşündüm ne istedimde yapmadı? Hamileyim diye evime kadın getirip parasını veriyor, halıyı silmesin ben yıkarım dedim, o halıyı yıkarsan hakkımı helal etmem dedi. Hatta annem, abartmayın Allah aşkına herkes in evine kadınmı geliyor dedi, yok dedi kayınvalidem, ben onun hesabını öbür dünyada veremem daha 1 bardak su istemedim gelinimden. Burda yazılanları okuyunca asıl ben ne evlilikler var ne kayınvalideler var diyorum
Niye gerizekalı mıyım? Herkes e düğünde set takılır, bilezik ve künye takılır, yüzük takılır. Şimdi evine Bi hırsız girse, kasadan altın alsa, sen neyinin çalındığını polise anlatamaz mısın?Bisi soracagim ama lutfen fesatlik olarak algilamayin. Butun bu takilan takilari gercekten aklinizda tutabiliyormusunuz? Yoksa biyere yazdiniz ordan mi bakip soyluyorsunuz? Valla ben bunu asiri merak ettim.
Ama eşinizin ailesi Ailenizden böyle bir talepte bulunmamıştır diye düşünüyorum Sonuç olarak onların da oğulları hayatını size veriyor ya bazı düşüncede. O yüzden diyorum ki. Kızın aileside böyle bir talepte miktar söyleme gibi şeylere girmesi bana yalnış geliyor. 2 kişide hayatını birleştiriyor. 2 tarafta sorumluluklar alıyor. Gerek yok yani durumu olan durumu olduğunca yapar.Benim ailem taktı açıkçası ve ben ev almıştım zaten
Şoka gircek bişey yemeğin yanına hem kola hem ayran açıyor, her akşam etsiz yemek yemiyor, şeftali yeni çıkmış markette 35 lira ay hesap yapacak değilim diyor alıyor, buzdolabından magnum eksik olmuyor, her hafta mangal partisi yapılıyor, sehpasından Badem hurma kabak çekirdeği kaju eksik olmuyor, dolabından damak çikolatalardan 6 çeşit, hergün çikolata sız kahve içiyor, öyle kek poğaça gibi atıştırmalıkları beğenmiyor, tavuk asla yemiyor, bugün Artan yemeği yarın çöpe atıyor. Siz benim Çerez den ne kastettiğim gayet iyi anladınız. 1+1 de oturmak ayıp değil, ama kayınvalideniz Nişantaşında bu şartlarda yasarken siz Bağcılar da hergün Makarna yiyorsanız, kusura bakmasın o düğünde getirip o bileziği de taksın Bi zahmet
O boşnak gelini nasıl konuşuyorsun sen öyleSor tabi tabi ya. Simdi soyle ben evlenirken babam en yuksek parayi kim basarsa ona veririm demisti. Esim en yuksek baslik parasini verdi biz oyle evlendik yaneee. Sen bakma bunlara 300 gr.altin da neymis bence cok az. Turkiye olsa diyecegim ki asgari ucret ivir zivir. Madem yurt disi istemek hakkin senin ya.
Sen tabi kiskandin. Ben anlamadim mi sanki. Mutsuzsunuz iste, hepiniz mutsuzsunuz. :)kidinin dişmini yini kidin
Niye gerizekalı mıyım? Herkes e düğünde set takılır, bilezik ve künye takılır, yüzük takılır. Şimdi evine Bi hırsız girse, kasadan altın alsa, sen neyinin çalındığını polise anlatamaz mısın?
Düğün sonrası izlemedin mi kim ne takmış diye. İzleyip not almalıydın hahahhaAbla valla benim gerizekaliligima ver yemin ederim hicbirini hatirlamiyorum
Boşnak geliniyseniz az bilezik takmışlar üzgünümNiye can çekilsin ablacım bana çok güzel Bi düğün yapıldı dillere destan, nişanda 1 set, 2 bilezik, düğünde pırlanta set, 6 bilezik, bayram hediyesi bir künye, bide doğum günümde evlendim bir elmas yüzük takıldı. Tektaş eşim almıştı, şimdi hamileyim beştaşımı yapıyorlar. Düğünümede ayrıca davul zurna geldi. İns dan ekleyeyim isterseniz bu şekilde anlatmak zor tabi. Ben boşnak geliniyim hiçbişey de gözüm kalmadı.
Ama burda konu örf adetse, benim eşimin halası bana bizzat sordu nişanlıyken, geline bayram hediyesi alınır koç kurban mı istersin bilezik mi dedi. Çünkü bu adettir. Benim kuzenimede bilezik aldılar bayram hediyesi, onlar yozgatlıydı. Bugün bile her bayram da alabilirse hediye alır alamazsa parasını verirler. Ben doğumluyum eşim göçmen ama onlar adetleri benden daha iyi bilir
Yahu hava atmıyorum. SEN DEDİNKİ;Eğer sen kız istemede takı istersen, onların kölesi olursun. Ben anladım seni, Diyarbakır dan gelin getirdi teyzem, 25 gr 6 tane bilezik taktı, ama yaptığı çorbaya kadar parmağı içinde. Evet böyleleri var.Mühteşem bir evliliğiniz var. En iyi gelin sizsiniz. En çok takıyı size taktılar. En en ennnn birincisiniz. Artık hava atmayı bırakırsınız inş
Ama simdi cocuk dusunuyorum esime dedim 10 tastan asagisi olursa ben dogurmam dedim. 5 tas fakir isi biliyonmu. Ben hicbiside gozum kalsin istemem.Düğün sonrası izlemedin mi kim ne takmış diye. İzleyip not almalıydın hahahha
Herkesin parasına göre kadının tek oğlu tek gelini ben değilim sonuçtaBoşnak geliniyseniz az bilezik takmışlar üzgünüm
2 setAbla valla benim gerizekaliligima ver yemin ederim hicbirini hatirlamiyorum
Haklısın ne diyim kiHerkesin parasına göre kadının tek oğlu tek gelini ben değilim sonuçta
Ayrıca ben anlatamadım meramımı.2 set
6 bilezik
1 künye
3 yüzük
Bunu burda fesatlana fesatlana çatlayana kadar konu ettiğinize inanamıyorum. Senin bunu hatırlamaman için sana
75446 tane bilezik
76544 tane yüzük
65334 tane set
2356 tane küpe falan takılmış olması lazım, yada hiçbişey takılmamış olması lazımki bilinçaltı bunu silmek istiyor olmalı. başkada bişey demiyorum.
Sen şimdi düğünde dayının sana bilezik mi taktı çeyrek mi, bunu bilmiyorsun öyle mi?
2 set
6 bilezik
1 künye
3 yüzük
Bunu burda fesatlana fesatlana çatlayana kadar konu ettiğinize inanamıyorum. Senin bunu hatırlamaman için sana
75446 tane bilezik
76544 tane yüzük
65334 tane set
2356 tane küpe falan takılmış olması lazım, yada hiçbişey takılmamış olması lazımki bilinçaltı bunu silmek istiyor olmalı. başkada bişey demiyorum.
Sen şimdi düğünde dayının sana bilezik mi taktı çeyrek mi, bunu bilmiyorsun öyle mi?
Kardeş çok üzüldüm. İnşallah 10 taşına kavuşursun.Ama simdi cocuk dusunuyorum esime dedim 10 tastan asagisi olursa ben dogurmam dedim. 5 tas fakir isi biliyonmu. Ben hicbiside gozum kalsin istemem.
Allah aşkına artık takıyı gramına adedine kadar anlatmayın. Valla midem bulandı. Evdekiler takılarımı çöpe atasım geldi.Yahu hava atmıyorum. SEN DEDİNKİ;Eğer sen kız istemede takı istersen, onların kölesi olursun. Ben anladım seni, Diyarbakır dan gelin getirdi teyzem, 25 gr 6 tane bilezik taktı, ama yaptığı çorbaya kadar parmağı içinde. Evet böyleleri var.
Ve senden sonra başka biri dediki, eeeee kayınvalidenin sonuçta varmış ama sana takmamış, ne yapacaksın boğazına mı yapışacaksın. Ben de cevap verdim hayır bana takıldı yine yanlış anlaşıldım. Durumumu cevap veriyorum sadece
Ve başka biri dediki sonuçta yoksa ne taksın yani? Bende dedimki, adamı tanıyorsun zaten durumu yoksa sana bilezik takmak için kredi çekecek değil ya? Bunu evlilik teklifi kabul ederken bilirsin zaten. Yoksa istemezsin. Ama varsa, ki benim kv ne istersiniz diye sordu.
Zaten bu istenmez, erkek tarafı bunu sorar. 3 kız verdik 3ü de sordu.
Siz istemeyin, sizede takmasınlar, sizde kv nizin bulaşığını yıkamayın bu kadar basit.
Niye bu saldırı acaba?
Allah aşkına artık takıyı gramına adedine kadar anlatmayın. Valla midem bulandı. Evdekiler takılarımı çöpe atasım geldi.
Şu yaptığınız gerçekten görgüsüzlük oluyor. Farkında değilseniz fark edin artık.