Yakın geleceğin "dost"larının muhabbet topiği

pasaklitanrica

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
966
4
kızlaaaaarrrrr,müstakbel kankalarıııııııııımmmmmm,size sesleniyoruuuuuuummmmmm.hişşşşşt,hadi toplanın bakalım:92:

cnm sohbet bölümüne açsaydın bu topiği daha iyi olurdu..
moderatörlere söyleyip konunu taşıttırabilirsin..

Ellerine saglik pasaklitanrica...:KK8:

Birikelim buraya bakalim...Neler olacakkkkk....:KK9:

Sanırım birikmemiz epey uzun sürecek.biri kocasıyla tiyatroda,diğerinin kardeşi işgal etmiş bilgisayarı,başka bi malum arkadaş eve gidip kocasına yemek yaptırmış ve herhalde bulaşıklar ona kaldığı için ortalarda yok:86: zaten evli olsam ben de aşkımı bırakıp burda olmazdım herhalde,onlar da haklı yani:KK61:

ben de anca yazdım canımcım yaa
bi kocayla ilgilen bi diğer topiğe yaz 2 dk oturup düzgün bişey yazamadım :KK1::KK1:
en kısa zamanda özellikle alici_bjk ve niltt'nin gelmesini de bekliyoruz:87::87:

merhaba kızlar..

Topiğinizi tebrik etmek için uğradım, hayırlı uğurlu olsun :KK71:

Dostluğunuzun devam etmesi dileğimle... :KK69:

bi kocayla ilgilen bi diğer topiğe yaz 2 dk oturup düzgün bişey yazamadım :KK1::KK1:
en kısa zamanda özellikle alici_bjk ve niltt'nin gelmesini de bekliyoruz:87::87:

yanlış hatırlamıyordam alici_bjk'ye haber verdim de niltt'yi unutmuş olabilirim,akşam fazla vakit ayıramadım buraya:44:

Huhuuuuuu...Ben geldim ama kimseler yokkkkk....Gündüz calistim, yeni baglanabildim....!

Gec kaldim galiba....Neyse, assolistler en son gelirmis...:KK9:

geldim hayatım burdayım haftasonu giremiyoum ben genelde:KK4:
pasaklım konun hayırlısı bol sohbetli olsun:KK16:

geldim hayatım burdayım haftasonu giremiyoum ben genelde:KK4:
pasaklım konun hayırlısı bol sohbetli olsun:KK16:

anladım canım öğrenmiş olduk hafta sonları
gözlerimiz yollarda kalmasın o zaman :KK1:

selam şekerler napıyonuuuzzz....

hoşgeldin şekeriimm
bizim kadro tamamlandı
diğerleri de ufak ufak geliyorlar :82:

X