Yakalamaz olsaydım keşke

İse giris sozlesmesinde yazar ama cogu kisi okunabilecegini bilse de ihtimal vermiyor
Bende bir arkadasima okunuyor yazismalar dedigimde yok beee kim okuyacak demisti ama kendim bizzat okudugum icin biliyordum gayet de okunabilir , ise giris sozlesmesinde de yazar ama insanlarimiz nedense kimse okumaz mantigi ile yaklasiyor bu yazismalara

günde 3-4 saat yazışmayla geçirmek işten çıkarmak için geçerli olabilir, ama dediğiniz gibi en iyisi patrona aktarmak, aldatmak onların kişisel yanlışları, bunu iş arkadaşlarıyla yaşamak çok çok daha kötü çok zor bir durum sizin açınızdan

Onu konu sahibine soracaksın açar mıydı??? O zaman buraya sormadan belki kendisi karar verebilirdi. Bana kalırsa o zaman da şirket imkanları sohbet amaçlı kullanılamaz prosedürü neyse işlemeli derdim
cumartesi 12.20 de açılmış konu muhtemelen mesai saatinde açılmamış.

Yonetim kademesinden biri olarak yazayim, mailler de okunur, yazismalar da.. hatta altimda calisanlarimin mail ve is linkedin sifreleri de bendedir.. sonucta is yerinde neler olup bittigini bilmek benim gorevim.. gel gelelim isten cikartma konusunda asla kendi basima karar vermem, zaten boyle bir durumun da cikarilmaya gitmesini dogru bulmuyorum.. kisileri cagirip ozelden uyarip yeniden tekrarlanmamasini isterdim.. sirketin herhangi bir uzantisini kullanmadiklari surece ozel hayatlari beni ilgilendirmez.. onemli olan is yerindeki verimlilikleri, olayi kisisellestirip “arkami nasil donerim”e getirmenin bir anlami yok kimseye o derece guvenmeyin zaten.. ya da en azindan guvendiginizi hissettirmeyin..

ben size hak veriyorum, anladığım kadarıyla hakkaniyetli davranmak istiyorsunuz o yüzden burda konu açtınız, durumu patrona aktarın ama mesai saatleri içersinde 3-4 saat yazışmak başlı başına iş akti feshi olabilir, sonuçta bunu ispatlayabilirsiniz, insanlarda dışarda iş ararken onların böyle birşey yapmaları hem eşlerine hem de işlerine ihanet bence

Agsgsggaha iyiydi bu

Nerelerdesin sen yahu? Ozledim

Ya sonuctani ailelerinin bi sucu yok isten atarak onlarida cezalandirmis olursunuz bence agir bu dille uyarin tehdit edin o korku yeter sanirim onlara

Tamam da bir kere bunlar mesai saatlerini bildiğin kendi özel hayatları için kullanıyorlar, sırf bunun için bile işten atılabilirler. Çok zor bir durum, Allah kolaylık versin. Ama göz yummayın, göz yummak da ortak olmak bana göre. İsterseniz uyarı verin öncelikle, şirketiniz nasıl bir yer bilemedim fazla ama...

Bizim sirkette işten atarken son dönemde istifa gibi gösterip tazminatlarını veriyorlar
Bir belge imzalatıp istifaya zorluyorlar

T tuptip siz hala o dangalakları işverene bildirmediniz mi?
Bildirmezseniz hata edersiniz benden söylemesi..

Ahlak zabıtası olamayız ki.
Yasal haklarını ellerinden almayın bence, eğer işten çıkartacaksanız.
Hem yüz kızartıcı suçtan işten atılırlarsa tekrar iş bulmaları iyice sorun olur.
Ek olarak, özel yazışmalarını okuduğunuz için sizi dava edemeyeceklerine emin misiniz? Sözleşme imzalamış olabilirler ama bence hala dava hakları var.

Ama o zaman issizlik maasi alamazlar , sirf isverene yarar bu is , yazik o insanlara
Hayır yazık değil iş yerinin etik kuralları var onları ihlal etmişler, markayı zedeleyecek davranıslarda bulunmuslar, iş vakti yaklasık 3-4 saat iş dısı konusma var yani iş yerinde iş harici performans fazlaca göstermişler tam tersine sorgusuz sualsiz atılma hakları var suanda ve sicilleride lekelenecek
Bu söylemiş oldugum hem sicilleri lekelenmiyor hemde tazminatlarını alıyorlar

İlk mesajinda bunlari yazaydin ya
Beb her isten cikardiklarina boyle bir yontem uyguluyorlar sandim , malum ulkede kriz var isten cikarilan cikarilana
O zaman ok

Benim esimde buyuk bir firmada calisiyor ve o boyle bir programdan bahsetti bana pc acildiginda geliyomus falan peki herkesle ayninplatformdan mi konusuluyor yoksa ozelden mesaj falan atiliyomu suanda kotu hissettim.kendimi ya insallah o kadinda aldatilan kocada ogrenir ettiklerini bulurlar pislikler

Keske boyle ahlaksizlar yiyecek ekmek bulamasa birakin isi gucu ... rezil rusva olsunlar insAllah... gidip bosanin veya aldatacaksaniz evkenmeyin o aadama kadina yazik degil mi kadin evde cocuguna bakiyo evine bakiyo ohh adam karakter yoksunu pislik gitsin keyf yapsin muhabbet etsin milletin kadinlariyla sonra evdeki kadina iki kelami eksik etsin yok ya boyle bi dunyada rahat olmasinlar hic o aldatanlar hicc rahat etmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…