yağ yakıcı yeşil kahve

ben çaylarımı çeşidi çoğalınca karıştırıyorum y.çay,b.çay ve beşi biyerde büyük bir kupa ya yada 500 milimlik kavonoza demle ara öğün yap ılık su tüketiyormuş gibi iç kahveyi de ana öğün yap hepsini içmek istiyorsan ama bence çok fazla olur normal kavenin kafein oranı siyah çaydan fazladır dimi bazen kendimize gelmek için çay yerine kahveyi tercih ederiz y. kahvede aynı şekilde işte yeşil çay ve diğer çaylardan daha etkili hepsini yaparsan vücuduna zararı olur yazık deyilmi hem kilo verirsen hangisinin etki ettiğini nerden bileceksin herşeyin baı sağlık yinede sen bilirsin tabi ben de çaylar karıştırıp içiyordum ama oşekilde yaparken de başka bir kür yapmıyorum mesala şimdi sadece yeşil kahve içiyorum

haklısın canım,teşekkürler,ama işte insan bir an önce vereyim kiloları diye can havliyle hepsine birden sarılmak istiyor :) gündüzleri ara çay niyetine dediğin gibi bir baardak karışım içip akşam ve sabah da ana öğün olarak yeşil kahveyi içeyim.en azından 1 hafta 10 gün böyle deneyip yeşil kahvenin ne kadar etkili olduğunu değerlendirmiş olurum,bu arada yeşil kahvenin çekirdeğini veya tozunu yemenin bir sakıncası varmıdır yoksa sadece suya çıktığı kadarını içip tanesini veya toz halinde olursa dibindeki tortuyu bırakmalı mıyız?

ben acıkıyorum yaa ( bi de başım falan dönüyo bugün midem de bulandı kahveden mi başka bişey mi bilmiyorum ama korkmaya başladım

mide eritiyorrra bir soron olmaz heralde canım middeki asid taşı bile eritirde o çok sert oluyor çiğniycek kadar yumuşamıyorki bende senin gibi düşündüm yemeye kalkıştım dişlerime acıdım

çok ilginç ben de sürekli uyumak isteği bile başladı
gerçekten ilginç tembel ve uykucuyum sabah erken saatte uyanmak istemme rağmen kalkamıyordum kahvedenmi bilmiyorum ama kalkıyorum ve yorgun halsiz hissetmiyorum inşallah kahvedendirde hep bbbyle devam ederim bu halimden memnunum

gerçekten ilginç tembel ve uykucuyum sabah erken saatte uyanmak istemme rağmen kalkamıyordum kahvedenmi bilmiyorum ama kalkıyorum ve yorgun halsiz hissetmiyorum inşallah kahvedendirde hep bbbyle devam ederim bu halimden memnunum

ben pek memnun değilim sanırım beşi bi yerde çayıma geri döneceğim

Ben de yiyorum tanelerini buraya yazacaktım ben de hatta başka yiyen var mı ki die

Yesil kahveyi icerken ayni zamanda diyet yapmaya gerek var mi bide tanelerini cig cig yesek etkisi nasil olur?

Yesil kahveyi icerken ayni zamanda diyet yapmaya gerek var mi bide tanelerini cig cig yesek etkisi nasil olur?
bende çok merak ediyorum diyet yapılması gerekiyormu etkisi artıyomu yoksa tek başına işe yarıyormu diyet yapmaya iradesi dayanan zaten kilo verir uzun süre kullanan varsa yazsada bizde öğrensek ben içiyorum ama daha bir hafta bile olmadı çekirdekleri çok sert makine bile zor çekiyor kurukuru yiyebileceğini sanmıyorum

kızlar yazarım demiştim. 3 gün bitti. 65.600'den 64.900'e düştüm. ama ben çok çokkkk zor kilo veren biriyim. Bu arda ben türk kahvesi pişirip 5 dakika soğumasını liyorum. O arada biraz daha özümsüyor. v eiçiyorum. dibine çöküyor zaten türk kahvesi gibi. onu yemiyorum ama. sadece kahve gibi içiyorum.
Siz hepsiyle mi içiyorsunuz.? Çünkü dibe çöküyor.

gerçetenmi annen nekadar süre ve nanıl yaptı kaç kilo verdi eğer yazarsan bizim için motivasyon olur benim göbeğim fazla göbeğim erise çok mutlu olucam

sabah akşam sıcak su ile içiyor. kaç kilo verdiğini bilmiyorum ama baktığımda direk anlaşılıyor göbeğinin eridiği.

Arkadaşlar gunde iki fincan icilecek deniyor ama turk kahvesi fincani mi yoksa normal fincanlardan mi. Siz nasil iciyorsunuz acaba

Ben emziriyorum o yuzden diyet yapamam suan ancak yediklerim yag yakarsa super olur cok mu sey istiyorum

Ben emziriyorum o yuzden diyet yapamam suan ancak yediklerim yag yakarsa super olur cok mu sey istiyorum
yanlış anlaşıldım heralde canım diyet bende yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum sözüm sana deyil yani sıpor+ diyet yapsak zaten kilo verdirir önemli olan kahve tek başına işe yararmı onu anlamak istiyorum iradesi olan derken[ benim yok] senin doğum kilolarını er geç verirsin bebişin peşinde koşturur seni yemek yemeye fırsat bulamazsın bende tedavi gördüm ilaçlar bana kilo aldırdı ara vermiştim tekrar başlıcam yani yine kilo alıcam onun içn kilo vermem şart dertliyim bu konuda çok kolay alıp zor veriyorum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…