olabilir bence neden olmasın buarada 5 dakika yazıcaktım tuş takılmış heralde 555 yazmışım 5 dakika doğrusuBirde öyle deniyim teşekkürler. :)
İçine biraz limon damlatsam öylede olur mu acaba
molaralinizi bozmayıp kendinizi motive etmelisiniz kilo vereceğinize önce kendiniz inanmalı sınız eğer diyet yaparsanız daha etkili olur y.kahvenin iştah kapatıcı özelliği var çünkü bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum sıcaksu ekliyorum 5 dk demlenmesini bekleyip içiyorum yemeklerden yarım saat önce günde iki fincan fazlası zararlı olur sabah güne y.kahve ile başlayın 2 yada2,5 lt su tüketmeyi ihmal etmeyin afiyet olsun
ben iki gündür kullanıyorum , aktarda bulamadım internetten sipariş verdim. tadı çok fena geldi bana çok zor içiyorum ama içebilmek için zorluyorum kendimi. bakalım işe yarayacak mı. benim vermem gereken 20 kg var
olabilir bence neden olmasın buarada 5 dakika yazıcaktım tuş takılmış heralde 555 yazmışım 5 dakika doğrusu
İçeriğinde bulunan klorojenik asit; ve kafein, yeşil kahve ile zayıflamayı büyük ölçüde olanaklı hale getirmektedir; çünkü belirtilen bu maddeler sayesinde yeşil kahve, yağ yakıcı bir özelliğe kavuşmaktadır. Kalori yakımını kolaylaştıran yeşil kahve, bunu, bazal metabolizmayı hızlandırarak gerçekleştirmektedir.
Yeşil kahve nasıl zayıflatır? Yeşil kahve ile nasıl zayıflanır? Bir yemek kaşığı yeşil kahve, bir bardak su ile birlikte cezvete konulur; ve ortalama dört dakika kaynatılıp, sonrasında da sıcak bir şekilde içilir; ve yeşil kahve ile zayıflama adına, günde iki fincan yeşil kahve tüketimi önerilmektedir. Daha fazla yeşil kahve kullanımı, vücutta ödem ve su tutulumuna neden olduğundan dolayı önerilmemektedir. Ve yeşil kahve ile zayıflama sırasında, günde en az on bardak su içilmesi gerektiği de unutulmamalıdır. Yeşil kahve kullanımını, sabah, ve akşam saatlerinde gerçekleştirmeniz önerilmektedir.
diyette yapıyormusunnn efsuncum1 günle belirleyici bir şey olmaz evet ama ben uyanınca dayanamadım bir tartılayım dedim yeşil kahveye başladım ya merak ettim ne oldu acaba diye :) 500 gr azalmışım inşallah nice nice gramlar kilolar 3 ayda gidecek vücudumdan :)
1 günle belirleyici bir şey olmaz evet ama ben uyanınca dayanamadım bir tartılayım dedim yeşil kahveye başladım ya merak ettim ne oldu acaba diye :) 500 gr azalmışım inşallah nice nice gramlar kilolar 3 ayda gidecek vücudumdan :)
son günlerde yeşil kahve [çiğ kahve çekirdeklerin] den çok söz edilir oldu ben bitkisel kürlerden vaz geçemeyenlerdenim özellikle soğan kürü favorim soğan kürü topiğinede yazmıştım soğan kürü ile 4 kilo vermiştim fakat istikrarlı olamadım yeşil kahveyi aklıma taktım ve denemek istiyorum benimle birlikte denemek isteyen varsa buyursun boy 1.62 kilo 66 60a bile düşsem şükür edicem ama diyettede istikrarlı olamıyorum bende pco var göbeğim büyük 87 cm falan buda beni piskolojimi olumsuz etkiliyor eh yazda geliyor bana bu konuda yoldaş olurmusunuz
Diyete tam adapte olamadım sürekli tatlı ya da hamur bişeyler yemek istiyor canım ya da doymayacağımı düşünüyorumdiyette yapıyormusunnn efsuncum
Bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim ben.nice nice 500 gramlara inşallah :)
,maşallah diyelim
gerçetenmi2 ay önce annemde kullanmaya başladı gerçekten işe yarıyor
iyiymiş inşallah böyle devam eder benim bu gün üçüncü günüm sabah ve öğlen bir tatlı kaşığı çay gibi demliyorum akşam uykumu kaçırır diye içmiyordu m bu gün senin yaptığın gibi yaptım bakalım ben daha tartılmadım kilomda değişikli varmı bilmiyorum bişey yazmak için erken kahvenin etkisimi bilmiyorum ama iştahım azaldı galiba acıkmıyorum ve çabuk doyuyorumDiyete tam adapte olamadım sürekli tatlı ya da hamur bişeyler yemek istiyor canım ya da doymayacağımı düşünüyorumAma biraz önce bir kase çorbayı yerken doydum bitirmek istemedim yoğurtta koymuştm tabağa onu da canım istemedi yine de zorla yedim çünkü başım dönmeye başlamıştı.. İnşallah zamanla az yemeye de alışıcam :)
ben yeşil kahvesiz de yediğimi azaltınca böyle rahat kilo verebiliyorum aslında ama kendime uzun süre hakim olamıyorum en çok 2 gün :)) sonradan yine makarna krizlerim başlıyor hamurdan olan şeylere zaafım var nasıl yenicem bilmiyorum... milletin çikolata krizi tutar benim makarna krizlerim varduan için teşekkürler inşallahhhhhh bütün kilo vermek isteyenler için inşallaahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?