yağ yakıcı yeşil kahve

teşekkürler.. bir eczaneyle konuştum yarın sabah vücut ölçümümü de yaptırıcam :))

bendensin arkadaşım :) benim de 20 kilo vermem gerekiyor :))

olabilir bence neden olmasın buarada 5 dakika yazıcaktım tuş takılmış heralde 555 yazmışım 5 dakika doğrusu

:) Teşekkürler bakalım bu hafta bi alıştırıyım kendimi tadına, diğer hafta düzenli denicem.
şuan günde bi kez yeşil kahve içiyorum akşamüstü, sabahları sirke bal su, akşam maydonozlu limonlu çay. bu hafta böyle bitiriyimde haftaya düzgünce başlıcam.

Mrb.Ben yeni katıldım sayılır.birçok başlığı inceledim en çok aklıma yatan yeşil kahve oldu.Vermem gereken en az 5 kilom var.bununla vermek istiyorum inş.Birde yoğurt kürünü yapıyorum.Birazdan gidip kahveyide alacağım inşallah.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) bugün vücut analizi yaptıracağımı söylemiştim.. yaptırdım analizimi ve gerçekten çok kötü sonular aldım yaa metabolizmamızın çalışma hızının 1700 lerde olması gerekiyormuş benim 1200 lerdeymiş çok kötü dedi kas oranım da çok düşükmüş vücudumda %2 ödem varmış.. göbek bölgemde 21 kilo yağ varmış ve 15-20 kilo vermen ideal olur dedi yani bu durumda sadece göbeğime yönelik spor yapsam daha formda olucam heralde bacaklarımda da kaslar çok azmış ve yürürken merdiven çıkarken hemen yoruluyosun demi bu yüzden dedi evet dedim belim ağrıyo dedim o da kas eksikliğinden dedi..

Metabolizma hızım çok düşük olduğundan tiroidlerime baktırmam gerekiyormuş.. Tiroid hastalarının kilo almadan geçirebildikleri 1 gğn bile mucize gibidir falan dedi

arkadaşlar lütfen yeşil kahveyle ilgili görüş ve yaşadıklarınızı yazın. Diğer yöntemleri yazacaksınız onun olduğu bölüme gidin lütfen!

dün başladım. sanırım 300 gr gitmiş.bakalım. bu belirleyici değil tabiki. 5-6 gün sonra yine yazarım

İçeriğinde bulunan klorojenik asit; ve kafein, yeşil kahve ile zayıflamayı büyük ölçüde olanaklı hale getirmektedir; çünkü belirtilen bu maddeler sayesinde yeşil kahve, yağ yakıcı bir özelliğe kavuşmaktadır. Kalori yakımını kolaylaştıran yeşil kahve, bunu, bazal metabolizmayı hızlandırarak gerçekleştirmektedir.
Yeşil kahve nasıl zayıflatır? Yeşil kahve ile nasıl zayıflanır? Bir yemek kaşığı yeşil kahve, bir bardak su ile birlikte cezvete konulur; ve ortalama dört dakika kaynatılıp, sonrasında da sıcak bir şekilde içilir; ve yeşil kahve ile zayıflama adına, günde iki fincan yeşil kahve tüketimi önerilmektedir. Daha fazla yeşil kahve kullanımı, vücutta ödem ve su tutulumuna neden olduğundan dolayı önerilmemektedir. Ve yeşil kahve ile zayıflama sırasında, günde en az on bardak su içilmesi gerektiği de unutulmamalıdır. Yeşil kahve kullanımını, sabah, ve akşam saatlerinde gerçekleştirmeniz önerilmektedir.

Ben de böyle yapıyorum.Ama 4 dk değil hemen 1 taşım kaynatıyorum.3 litre de su içiyorum.

1 günle belirleyici bir şey olmaz evet ama ben uyanınca dayanamadım bir tartılayım dedim yeşil kahveye başladım ya merak ettim ne oldu acaba diye :) 500 gr azalmışım inşallah nice nice gramlar kilolar 3 ayda gidecek vücudumdan :)

diyette yapıyormusunnn efsuncum

bugün bende başladım yeşil kahveye.boyum 172 kilom 63.yanında elmalı limonlu kompostodan ve yoğurt küründen de yapıyorum.kilolarım gittikçe yazarım buraya.herkese kolay gelsin

Bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim ben.nice nice 500 gramlara inşallah :)
,maşallah diyelim

2 ay önce annemde kullanmaya başladı gerçekten işe yarıyor

diyette yapıyormusunnn efsuncum
Diyete tam adapte olamadım sürekli tatlı ya da hamur bişeyler yemek istiyor canım ya da doymayacağımı düşünüyorum Ama biraz önce bir kase çorbayı yerken doydum bitirmek istemedim yoğurtta koymuştm tabağa onu da canım istemedi yine de zorla yedim çünkü başım dönmeye başlamıştı.. İnşallah zamanla az yemeye de alışıcam :)

Bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim ben.nice nice 500 gramlara inşallah :)
,maşallah diyelim

ben yeşil kahvesiz de yediğimi azaltınca böyle rahat kilo verebiliyorum aslında ama kendime uzun süre hakim olamıyorum en çok 2 gün :)) sonradan yine makarna krizlerim başlıyor hamurdan olan şeylere zaafım var nasıl yenicem bilmiyorum... milletin çikolata krizi tutar benim makarna krizlerim var duan için teşekkürler inşallahhhhhh bütün kilo vermek isteyenler için inşallaahh :)

2 ay önce annemde kullanmaya başladı gerçekten işe yarıyor
gerçetenmi annen nekadar süre ve nanıl yaptı kaç kilo verdi eğer yazarsan bizim için motivasyon olur benim göbeğim fazla göbeğim erise çok mutlu olucam

iyiymiş inşallah böyle devam eder benim bu gün üçüncü günüm sabah ve öğlen bir tatlı kaşığı çay gibi demliyorum akşam uykumu kaçırır diye içmiyordu m bu gün senin yaptığın gibi yaptım bakalım ben daha tartılmadım kilomda değişikli varmı bilmiyorum bişey yazmak için erken kahvenin etkisimi bilmiyorum ama iştahım azaldı galiba acıkmıyorum ve çabuk doyuyorum

merhaba arkadaşlar,ben de yeşil kahveye bugün başladım,dün aktardan aldım ama öğütülmemiş tane aldım,kendim de öğütemedim fakat rondoda çekmeyi düşünüyorum,öğütülmemiş olunca pek bir aroması çıkmadı sanki,bir bardak sıcak suda bitki çayı gibi demledim,yumuşayan tanelerini de yedim,sanırım toz halinde de olsa tozuyla beraber içmek gerekiyor dimi? yoksa sadece suya çıktığı kadarının çok bir tadı olmuyor,diğer bitki çayları kadar özü çıkmıyor.Bu arada beyaz çay da içmeye başladım,beyaz çay,yeşil çay,beşli çay ve yeşil kahve,valla ne bulursam ev aktara döndü hangisini nasıl ne zaman içeceğimi bilemiyorum,çoğu zaman da üşeniyorum düzenli yapmaya,ama bu yeşil kahve son nokta oldu inşallah artık düzenli sabah akşam birer kupa içeceğim,bu arada günde 2şer kupa beyaz çay ve arada yeşil çayla beşli çay da içeceğim,artık hızlandırsın şu metabolizmamızı da eritsin yağları ya offf çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…