yağ yakıcı yeşil kahve

Yoo kesinlikle yanlis anlamadim. İns isteyen herkes kolaylikla verir

Ben de 3. günün içindeyim 2. günüm bittiğinde yani bu sabah tam 1 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım :)))) yediklerime pek dikkat edemedim 20 dakika kadar spor yapabildim sadece 2 günde :)

Ben de 3. günün içindeyim 2. günüm bittiğinde yani bu sabah tam 1 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım :)))) yediklerime pek dikkat edemedim 20 dakika kadar spor yapabildim sadece 2 günde :)
senin adına sevindim inşallah devamıda gelir gelişmeleri yazarsan sevinirim bende 500 gr filan gitmiş ama yorum yapmak için erken diye yazmıyordum bakalım yarın kaç gelicem tartılıp yazarım

senin adına sevindim inşallah devamıda gelir gelişmeleri yazarsan sevinirim bende 500 gr filan gitmiş ama yorum yapmak için erken diye yazmıyordum bakalım yarın kaç gelicem tartılıp yazarım

inşallah canım :)) gelişmeleri yazmak motivasyonumu taze tutuyor bu yüzden dayanamayıp ufacık değişimi bile yazıyorum buraya :) senin sonucunu da merakla bekliyorum :)

kızlar zahide yetiş açıkladı geçenlerde, reklamında beni kullanıyor ama benim hiç bir alakam yok diye..

kızlar zahide yetiş açıkladı geçenlerde, reklamında beni kullanıyor ama benim hiç bir alakam yok diye..
ben zahide yetiş in o programını izledim bir doktor vardı kısakısa bitkilerin faydalarından ve nye iyi geldiğini anlatıyordu y.kahveyede konusunda yerverdi elinde kahveçekirdeklerini gösteeedi herhangi bir marka ürün alın onu kullanın iyi gelecek denmedi diyecekleri sanmam bunu fırsat bilen şarlatanlar konusu geçenbitki,kahve vs vidyosunu kullanıp o kişi öneriyormuş gibi satıyorlar biz burda marka vermedik internet ürünlerini kastetmiyoruz bununla ilgili sayfa başında uyarımı yaptım aktardan alıp kullanıyoruz kahvenin doğal hali gözümün önünde çekip veriyor uzun lafın kısası zahide yetiş programında y.kahveye yer verdi her hangi bir ürün yada marka ismi deyil bunu fırsat bilen şarlatanlar hemen bir ürün sitesine z.yetiş in vidyosunu yapıştırmış dolayısıile o ürünle alakam yok demiştir o tür ürünlerin içinde ne olduğu belli değil

inşallah canım :)) gelişmeleri yazmak motivasyonumu taze tutuyor bu yüzden dayanamayıp ufacık değişimi bile yazıyorum buraya :) senin sonucunu da merakla bekliyorum :)
aynı yine kilom 500 g reglim yaklaşıyo vücudum su tutuyor olabilirmi 10 gün var daha ama.......:84:

İki gün önce 63 kiloydum,bugün 62,5 geldim.iki günde yarım kilo vermişim.yediklerime dikkat ediyorum.yoğurt kürü ve elma limon kompostosu içiyorum.yeşil kahveyi sabah akşam içiyordum ama aşırı ishal yaptı,çok halsiz güçsüz bıraktı beni.günde 1 içmeyi düşünüyorum.Başka böyle sıkıntısı olan varmı yoksa sadece bende mi böyle oldu.

Bende türk kahvesi gibi biraz kaynatıp tabana çökmesini bekliyorum.ve fincana dökerken süzüyorum süzgeçle.telvesinin tadı kötü geliyor bana ben yiyemiyorum malesef.bende 2 günde 500 gr vermişim

bence kahve isal yapmaz komposto dan olabir

çok daha önce kullanan arkadaşlar nerdesiniz yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

aynı yine kilom 500 g reglim yaklaşıyo vücudum su tutuyor olabilirmi 10 gün var daha ama.......:84:

10 gün önceden böyle değişim olur mu vücuda göre değişiyor mu bilmiyorum ben 3 gün önceden hissediyorum bu değişimleri :) spor yapıyor muydun sen ?

Canım ben 1 gün sadece 1 fincan içiyorum ertesi gün içmiyorum 2. gün yine 1 fincan içiyorum bu kadar sık içmiyorum yeşil kahveyi

şuan 4. günümün içindeyim ve toplamda 1 kilo 400 gram gitmiş yani dünden bugüne 300gram gitmiş çok sevindim çünkü dün akşam diyeti bozmuştum Koca bir dilim pasta 2 tane de sarma börek ve 1,5 bardak gazoz içtim kendime çok kızmıştım ama tartıda sonucu görünce şaşırdım :)) tabi bunun etkisi hemen ertesi güne yansımaz ama ben yine de kilo verebilmiş olmayı beklemiyordum.

Bir de 2 günde yarım kilo veren arkadaşlarım fazla kilo oranı azaldıkça kilo verme hızı da yavaşlıyor bunu unutmayın benim 20 kilo fazlam var bu yüzden biraz hızlı gidiyor. Sizin daha az fazlanız var demekki üzülmeyin aksine sevinin bence

Son düzenleme:
10 gün önceden böyle değişim olur mu vücuda göre değişiyor mu bilmiyorum ben 3 gün önceden hissediyorum bu değişimleri :) spor yapıyor muydun sen ?
daha erken de olabiliyor düzensiz oluyorum 5 gündür hastayım üşütmüşüm spor yapmıyorum biraz iyileşiyim havanında durumuna göre yürüyüşe başlıycam

daha erken de olabiliyor düzensiz oluyorum 5 gündür hastayım üşütmüşüm spor yapmıyorum biraz iyileşiyim havanında durumuna göre yürüyüşe başlıycam

çabucak iyileşip yürüyüşe başlarsın umarım umarım :)) spora üşeniyorsanız benim gibi mezdeke müziği ya da hareketli müzik açıp oynayabilirsiniz de ben bazen öyle yapıyorum yapamadığım hareketlere kendimi zorluyorum iyi oluyor

evet bende kışın yapıyorum dansediyorum zumba yapıyorum özelikle kolbastı yapıyorum ama şimdi çok halsizim ayrıca acık havada tempolu yürüyüş bir başka stresimi atıyorum hem 65.5benim kilom

evet bende kışın yapıyorum dansediyorum zumba yapıyorum özelikle kolbastı yapıyorum ama şimdi çok halsizim ayrıca acık havada tempolu yürüyüş bir başka stresimi atıyorum hem 65.5benim kilom

ne kadar güzel benim olmak istediğim kilodasın benim daha 18.6 kilo vermem gerek :)))

günde 2 kez tüketilmesi tavsiye ediliyormuş ama.Üzerinde öyle yazıyordu.
4 günde nerdeyse 1,5 kilo süper valla.benim 5 kilo falan fazlam var bu yüzen çok sıkmıyorum kendimi.2 günde yarım kilo yeterde artar bile bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…