• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

günde 2 kez tüketilmesi tavsiye ediliyormuş ama.Üzerinde öyle yazıyordu.
4 günde nerdeyse 1,5 kilo süper valla.benim 5 kilo falan fazlam var bu yüzen çok sıkmıyorum kendimi.2 günde yarım kilo yeterde artar bile bana :52:

ben kahveyi içmeye başladıktan sonra midem çok bulanmaya başladı o yüzden tedirginim fazla içmek istemiyorum :(

ben kahveyi içmeye başladıktan sonra midem çok bulanmaya başladı o yüzden tedirginim fazla içmek istemiyorum :(

Hafif bulantı bende de var.Hiç bişeyi canım çekmiyor,yiyemiyorum.yediğimde midem bulanıyor.Ben bu durumu iştah kapatmasına bağlıyorum.Bugün çikolata bile istemedi canım bu süper bişey :46:

Hafif bulantı bende de var.Hiç bişeyi canım çekmiyor,yiyemiyorum.yediğimde midem bulanıyor.Ben bu durumu iştah kapatmasına bağlıyorum.Bugün çikolata bile istemedi canım bu süper bişey :46:

vay be süper bişey bir kadının canı çikolata istemiyor mucize :D ben de bulantı hafif değil baya oldu çok korktum başımda çok döndü... 1 hafta sonra hergün içmeyi deniycem ama biraz vücut alışır belki o zaman bulantı yapmaz :)))

vay be süper bişey bir kadının canı çikolata istemiyor mucize :D ben de bulantı hafif değil baya oldu çok korktum başımda çok döndü... 1 hafta sonra hergün içmeyi deniycem ama biraz vücut alışır belki o zaman bulantı yapmaz :)))

bence de mucize valla,heleki ben gibi çikolata delisi biriyse :1:
demekki sizin bünyeniz kaldıramadı,dediğiniz gibi yavaş yavaş alışır vücut.hem zaten kilo hızlı gidiyor sizin.

ne kadar güzel benim olmak istediğim kilodasın benim daha 18.6 kilo vermem gerek :)))
verirsin canım ben evlendiğimde56 kiloydum evlendikten sonra yaşam tarzım değişti bir sene sonra tam 75. 600 oldum kendimden ümitsizdim ama bir gün dur dedi artı kendime diyet +yürüyüş [günde 2 saat] üç ayda 63 oldum ama o dönem tatile gittim 1 haftada 3 kilo geri aldım şimdi o zamanki kadar motive olamadım nedense 3 senedir 68 ile.64 arasında gidip geliyorum daha aşağı düşemedim 64 de koruya bilsem kolaylaşacakta olmadı bir türlü senin boy kaçtıki:34:

bence de mucize valla,heleki ben gibi çikolata delisi biriyse :1:
demekki sizin bünyeniz kaldıramadı,dediğiniz gibi yavaş yavaş alışır vücut.hem zaten kilo hızlı gidiyor sizin.

Şimdilik böyle umarım bu da diğer diyetlerime benzemez de kurtulurum kilolarımdan...

verirsin canım ben evlendiğimde56 kiloydum evlendikten sonra yaşam tarzım değişti bir sene sonra tam 75. 600 oldum kendimden ümitsizdim ama bir gün dur dedi artı kendime diyet +yürüyüş [günde 2 saat] üç ayda 63 oldum ama o dönem tatile gittim 1 haftada 3 kilo geri aldım şimdi o zamanki kadar motive olamadım nedense 3 senedir 68 ile.64 arasında gidip geliyorum daha aşağı düşemedim 64 de koruya bilsem kolaylaşacakta olmadı bir türlü senin boy kaçtıki:34:

benim boyum 1.53 65 kilo bile fazla yani aslında bana :( ama olsun ilk hedefim 65.. vücut ölçümü yaptırdığım eczanedeki bayan 15 kilo vermen yeterli dedi aslında ama bence yetersiz :( 20 kilo vermeyi hedef olarak belirledim 3 ayda..

benim boyum 1.53 65 kilo bile fazla yani aslında bana :( ama olsun ilk hedefim 65.. vücut ölçümü yaptırdığım eczanedeki bayan 15 kilo vermen yeterli dedi aslında ama bence yetersiz :( 20 kilo vermeyi hedef olarak belirledim 3 ayda..

Ben doğumdan sonra çok kiloluydum.boyum 172,kilom 80 di.9 ayda 20 kilo verdim eski kiloma kavuştum.görenler şaşırıyordu.Önemli olan azimli olmak.ben ilk defa o kadar güzel kilo verebilmiştim.Herşey beyinde bitiyor.kafaya koydunsa yapıyorsun.Ümitsizlik yok,bol bol spor var :)
size trampolin i önerebilirim.benim evimde 1 m çapında trampolin var.harika kilo veriyorsun onunla.40 dk da yaklaşık 1400 kalori yakıyorsun.

Ben doğumdan sonra çok kiloluydum.boyum 172,kilom 80 di.9 ayda 20 kilo verdim eski kiloma kavuştum.görenler şaşırıyordu.Önemli olan azimli olmak.ben ilk defa o kadar güzel kilo verebilmiştim.Herşey beyinde bitiyor.kafaya koydunsa yapıyorsun.Ümitsizlik yok,bol bol spor var :)
size trampolin i önerebilirim.benim evimde 1 m çapında trampolin var.harika kilo veriyorsun onunla.40 dk da yaklaşık 1400 kalori yakıyorsun.

ben öyle hareketlerden korkarım yaa :D fazla hareketsiz büyüdüğümden hareketsiz devam ediyordum hayatıma... her an düşücem korkusu bilinçaltıma işlenmiş.. bu yüzden bende adım atmak için step aleti mi desem öyle bir şey var üst bacaklarımı fena yakıyor :) bir de yürüyüş ve evde spor yapıyorum bazen işte o kadar.. ama bu sefer azimli olmaya kararlıyım her yere motive edici sözler asıcam bi tane de takvim hazırladım 1 aylık hedef kilomu da yazdım tam karşımda duruyor :)

Bugün aktara sordum öğütmesi çok zor makinada bile öğütemiyorum istersen çay şeklinde poşet vereyim dedi. Sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba

kilomda kaynı şekilde devam ediyo ama göbeğim azalmış gibi geldi ölçtüm 4 santim incelmiş ama bu kahvenin etkisimi bilemem kave bana kendini ispatlaması için göbeğimi eritmesi lazım :52::52:bendeki etkisi acayip su içmeye başladım dilimi damamı kurutuyor 3.5 lt su içiyorum

Bugün aktara sordum öğütmesi çok zor makinada bile öğütemiyorum istersen çay şeklinde poşet vereyim dedi. Sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba

benim aldığım aktarda hem çekirdek hem öğütülmüş hemde poşet olanı varmış.hepside aynı etkiyi gösterir bence.bir arkadaşım çekirdek aldı rondo da çekti,öğütülmüş gibi oldu dedi,öylede deneyebilirsiniz.ama poşet olanıda olur bence.

ben toz olarak aldım ve dün 1 bardak içtim tabi yediklerime dikkdt ettim ve sonuç 1.200 verdim

günaydın.bugün 5. günüm 1 kilo 200 gram vermişim :46: bu bir mucize bence,böylesini görmedim ben hayatımda.ayrıca iştahım kapandı,yiyemiyorum artık fazla :52:
senin adına çok sevindim darısı benim başımainşallah sen nasıl kulanıyorsun bilgi verirmisin extıra bişey uyguluyormusun diyet,spor.kür vs
:53::52:

senin adına çok sevindim darısı benim başımainşallah sen nasıl kulanıyorsun bilgi verirmisin extıra bişey uyguluyormusun diyet,spor.kür vs
:53::52:

Sabah akşam aç karnına yürk kahvesi gibi yapıp bir su bardağı içiyorum. Ek olarak yoğurt kürü ve elma limon konpostosu içiyorum. Spor yapmıyorum. Sadece yediklerime dikkat ediyorum. Bir nevi diyet.

Çok teşekkür ederim o zaman ben başka yere öğütülmüş sorayım yoksa çekirdek alırım.
Yorumlar çok olumlu genelde. Tat olarak nasıl acaba ?

Back