Kıslar sız bu kahvenın gerçekten ışe yaradığını düşünüyormusunuz sabah içtim öğlen yemekden yarım saat önce içtim ama bi değişiklik hissetmedim iştahımda kıslar gitsin artık bu kilolarrrr
son günlerde yeşil kahve [çiğ kahve çekirdeklerin] den çok söz edilir oldu ben bitkisel kürlerden vaz geçemeyenlerdenim özellikle soğan kürü favorim soğan kürü topiğinede yazmıştım soğan kürü ile 4 kilo vermiştim fakat istikrarlı olamadım yeşil kahveyi aklıma taktım ve denemek istiyorum benimle birlikte denemek isteyen varsa buyursun boy 1.62 kilo 66 60a bile düşsem şükür edicem ama diyettede istikrarlı olamıyorum bende pco var göbeğim büyük 87 cm falan buda beni piskolojimi olumsuz etkiliyor eh yazda geliyor bana bu konuda yoldaş olurmusunuz
ben sevmiştim ama bazı sağlk sorunlarımdan dolayı bitkiçayı da dahil zayıflamaya yönelik hiç bir şey içmiyorum kahveyide tekrar ne zaman başlarım bilmemben aldım denedim tadı ve kokusu gerçekten çok klötü devam edemedim attım çöpe
bende aldım bugün kargo gelicek inşallah
bildiğiniz kahve gibimi yapıyoruz? içine şeker katabiliyoruz herhalde?
bende aktardan aldım çekilmemiş tane olanından nasıl yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
ben aktardan alırken çektirdim bir tatlı kaşıgına bır su bardağı suylar kaynatıp ıcıyorum ben 3 öğün kullanıyordum burdaki arkadaşlar ve aktarda sabah akşam dedi oyle kullanıyorum fakat kızlar bende bu kahve kabızlık yaptı zaten bu konuda sıkıntım vardı ama daha fazla hıssetdım kahveden sonra sizdede aynı etkiyi gören varmı
sonuç alan varmı kızlar yazsanız ne güzel olur:)
Ben aldım :) 5 haftada 5,5 kilo verdim. Sıkı bi diyet ve biraz sporla.
iPhone 'dan gönderildi.
ben aktardan alırken çektirdim bir tatlı kaşıgına bır su bardağı suylar kaynatıp ıcıyorum ben 3 öğün kullanıyordum burdaki arkadaşlar ve aktarda sabah akşam dedi oyle kullanıyorum fakat kızlar bende bu kahve kabızlık yaptı zaten bu konuda sıkıntım vardı ama daha fazla hıssetdım kahveden sonra sizdede aynı etkiyi gören varmı
canım bende de aynı etkıyı gosterdı kabızlık cektım haftalarca malesf bıraktım kılo ne aldım nede verebıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?