• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

Arkadaşımın teyzesi 15 günde 8 kilo vermiş sadece yeşil kahveyle, biz de dün aldık bugün başlıcaz. Umarım işe yarar.

cm35 nasıl yani yaaa ben 25 gündür içiyorum 58,4 de durdu 1,5 kg falan verdim 10 gündür de bu kilodayım delircem yaaa :14:

cm35 nasıl yani yaaa ben 25 gündür içiyorum 58,4 de durdu 1,5 kg falan verdim 10 gündür de bu kilodayım delircem yaaa :14:

Teyzesi aktardan almış yeşiil kahveyi günde iki kere sabah akşam olmak üzere birer fincan içmiş, 15 günde 8 kilo vermiş, hem de başka bi şey yapmadan. Bugün bizde başladık sabah içtik

Yeşil kahve süper bişey günde 2 defa içiyorum ve bol su tüketiyorum :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Teyzesi aktardan almış yeşiil kahveyi günde iki kere sabah akşam olmak üzere birer fincan içmiş, 15 günde 8 kilo vermiş, hem de başka bi şey yapmadan. Bugün bizde başladık sabah içtik

hangi sehirdesin canim? aktarda satilanlarin hepsi ayni mi yoksa farkedyor mu? birde ben yurtdisindayim ya nasil bulcam :( sordum bulundugum yerde ama yok bulamadim.aktarlar yurtdisina yollar mi ki?

Son düzenleme:
arkadaşlar bende mısır çarşısından toz halde olanından aldım,aldığım yer türk kahvesi gibi pişirip içmem gerektiğini söyledi.tortusu dibe çöküyo haliyle ,üstte kalan saydam ksımını içiyorum tortusunuda içmemiz gerekiyormu eğer o kısmıda içilecekse tadı çok kötü, içerken sonunda biraz içtim o şekilde midemi bulandırdı ağzımın tadı kaçtı ,kulanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirm

hangi sehirdesin canim? aktarda satilanlarin hepsi ayni mi yoksa farkedyor mu? birde ben yurtdisindayim ya nasil bulcam :( sordum bulundugum yerde ama yok bulamadim.aktarlar yurtdisina yollar mi ki?

Teyzesi zonguldakta canım ordan almış annesi bursadan aldı biz de denizliden aldık, yurtdışında da vardır mutlaka cnm ya ama adı falan farklıdır

arkadaşlar bende mısır çarşısından toz halde olanından aldım,aldığım yer türk kahvesi gibi pişirip içmem gerektiğini söyledi.tortusu dibe çöküyo haliyle ,üstte kalan saydam ksımını içiyorum tortusunuda içmemiz gerekiyormu eğer o kısmıda içilecekse tadı çok kötü, içerken sonunda biraz içtim o şekilde midemi bulandırdı ağzımın tadı kaçtı ,kulanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirm

tortusundan içilmicekmiş cnm

Ben 5 gun oldu yesil kahve hapi kullaniyorum sabah aksam.Midem karnim cok kotu sisti acayipte bir gaz var,bagirsakkarim bes gundur gurulduyor ve acayip gaz sancisi akabinde ishal oldum.ama karnimdaki ve midemdeki sislik inmedi.hapa devam etsem mi etmesem mi bilemedim.....

şirketten bır arakdasım aldı kahvesını .. denemek amaclı ıceyım dedım ama korkunc bır tadı vardı benlık değil..

canım başladıysan etkılerı nasıl ben gectıgımız perşembe başladım cumagununden bu yana kabızlık yaptı bende hayret bırakcgım bu gıdısle kahveyı......

valla ben pek bir etki görmedim...Yalan yok.Ama üst katımdakı komsum hiç dıyet yapmadan ıkı kılo verdiğini iddiaediyor.Onun aldıgı kahve toz kıvamında.belkide kahveden kahveye değişiyor...

valla ben pek bir etki görmedim...Yalan yok.Ama üst katımdakı komsum hiç dıyet yapmadan ıkı kılo verdiğini iddiaediyor.Onun aldıgı kahve toz kıvamında.belkide kahveden kahveye değişiyor...

Kahveden kahveye fark var. Normal çekirdeğin öğütülmüşü gem kabız yapıyor hemde ben pek etkisini göremedim. Ben valide sultan ın kahvesini kullandım. Bir ayda 5,5 kilo verdim. Mükemmel etkisi var. İçinde farklı bitkilerde olduğu için yağ yakımını hızlandırıyor. Ben tek memnun kaldığım üeün valide sultan. Herkese de tavsiye ediyorum çevremde. Tek kötü yanı ishal yapıyor. Ama oda yediğinizi atmak için. Bir zararı olmuyor.

iPhone 'dan gönderildi.

demlik poşet şeklinde mi valide sultan kahvesi yoksa toz mu

Kahveden kahveye fark var. Normal çekirdeğin öğütülmüşü gem kabız yapıyor hemde ben pek etkisini göremedim. Ben valide sultan ın kahvesini kullandım. Bir ayda 5,5 kilo verdim. Mükemmel etkisi var. İçinde farklı bitkilerde olduğu için yağ yakımını hızlandırıyor. Ben tek memnun kaldığım üeün valide sultan. Herkese de tavsiye ediyorum çevremde. Tek kötü yanı ishal yapıyor. Ama oda yediğinizi atmak için. Bir zararı olmuyor.

iPhone 'dan gönderildi.

Ben de msp arkadaşımın sorusunu soracaktım, kullandığınız kahve süzen poşet mi, tablet mi, Türk kahvesi şeklinde mi, bir de nerden aldınız ? Malum piyasada üzerine Valide sultan etiketi yapıştıran bi sürü sahtekar olacaktır. En azından nerden aldığınızı bilirsek doğru bir başlangıç yapmış oluruz.:44:

Burdan yazamıyosanız özelden aldığınız yeri ve fiyatını atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Ben konyadayım. Yakınımdaki bir aktardan aldım. 100 gr lık cam kavanozda türk kahvesi gibi toz halde. Kına gibi. Şuan fiyatı 15 tl

iPhone 'dan gönderildi.

artık o kadar yaygınlaştı ki televizyon reklamlarından tut gazetelere kadar, marketlerde bile satılır oldu annem geçen gün almış marketten hatırı sayılır bir markaydı hatırlamıyorum şuan adını ama kahve gerçekten berbat,:37: kilo vermek adına bir sürü kür uygulamıştım ama gerçekten bu bambaşka. burnumu tıkayıp shot atıyordum resmen kahveyi o derece.:50: yapılışına gelince bi kahve fincanı suyun üstüne bi çay kaşığı kahveden koyuyoruz bitane de küp şeker. normal türk kahvesi gibi pişirip içiyoruz. ama türk kahvesi gibi köpürmüyor o yüzden o kadar kaynatmamamız gerekiyormuş. Bilginize:49:

ben kullandım yeşil kahveyi yanlız benim gibi tansiyonu düşenler dikkat etsin 1 hafta kadar düzenli kullandım sonra yolda yürürken birden düştüm ambulans falan doktor dedi tansiyonu düşürüyomuş 2 şişe serum ve tansiyonum ancak 9-5 çıktı yani düşük tansiyon sorunu yaşayanlar dikkat etsin aman deyim:20:

bende 3 gün aldım yesil kahveyi kavonuzun içinde ögütülmüş sekilde lokman hekim markasıda. aktarda nasıl kullanıldıgını sordum ister türk kahvesi gibi pişirin isterseniz yarım kase yoğurda bir tatlı kasığı karıstırp yemeklerden önce günde 2 kez yiyebilirsiniz dediler.malum ramazan ayındayız ben iftarda orucumu bununda bozdum bide sahurda yiyorum yogurda karıstırarak daha bi etkisini görmedim. böyle yogurda karıstırarak yiyen varmı

Back