• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

En kısa zamanda aktar bulmam lazım o zaman :) Yeşilçay ödemi atıyor ya o sebepten vazgeçemiyorum sanırım ben. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Başlayınca buradan bende bildirim yaparım.

Yeşil kahve öyle bi ödem atıyor ki şaşırıp kalacaksın :) bende öyle oldu. Yeşil çayla atamadım. Çok kortizon kullandığım için ödem çok oluyordu. sabah gözlerimi zor açıyordum şişlikten. Şimdi eser kalmadı :) güzel haberlerini bekliyorum merakla ;)

iPhone 'dan gönderildi.

mrb kızlar bende 5 gun ara vererek tekrardan yesıl kahveye başlıyorum ıns ıse yarar 1 hafta kullandım kabızlık yaptı tekrar başlıyorum bakalım neler olcak su kılolardan bır kurtulabilsekkk:37:

Teşekkür ederim. Günde iki kez içtim. Sabah akşam bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıp pişirdim. Yemekten yarım saat önce içtim. Diyette yapıyorum tabi ek olarak. Belirli bir diyet değil. Kendi bünyeme ve zevkime göre ayarladım. Ama zaten kahve iştahı tamamen kesiyor zamanla.

iPhone 'dan gönderildi.

bende alıcam yeşil kahve den şimdi araştırmaya başladım. konu başından okudum şimdi konu sonunda başa doğru gidiyorum. sıcak suya bir tatlı kaşığı çekilmiş mi attın çekilmemiş mi. kimileri çekilmiş kullanıyor kimileri çekilmemiş.nasıl kullanıyorsun. tebrik ederim baya vermişsin kilo. benim metobolizmam da çok yavaş. 3 kilo verdim vermem gereken 5 kilom var. akşam 5 e kadar masabaşında olunca metobolizma da pek ağır çalışıyo. o yüzden kolay alıp zor verenlerdenim.

bende alıcam yeşil kahve den şimdi araştırmaya başladım. konu başından okudum şimdi konu sonunda başa doğru gidiyorum. sıcak suya bir tatlı kaşığı çekilmiş mi attın çekilmemiş mi. kimileri çekilmiş kullanıyor kimileri çekilmemiş.nasıl kullanıyorsun. tebrik ederim baya vermişsin kilo. benim metobolizmam da çok yavaş. 3 kilo verdim vermem gereken 5 kilom var. akşam 5 e kadar masabaşında olunca metobolizma da pek ağır çalışıyo. o yüzden kolay alıp zor verenlerdenim.

Mrb. Ben çekilmiş aldım ve türk kahvesi gibi pişirip içiyorum. Ama heryerde çekilmiş bulunmuyor. Mecburen çekirdek alıyoruz. Çekirdek olanıda biraz fazla kaynatırsamız aynı şey oluyor pek bi farkı yok yani. Ama markalı bi kahve almayı düşünürseniz onlar farklı oluyor. Ben valide sultan kullandım çok hızlı verdim. Sanırım içinde başka şeylerde vardı.

iPhone 'dan gönderildi.

Pty toplamda ne kadar kilo verdin ?

İki haftadır çok hastaydım. Diyet ve spor yapamıyorum. Toplam 5,5 kilo verdim.

iPhone 'dan gönderildi.

Maşallah tebrik ederim peki diyet ve spor yapmadığında yeşil kahve hiç etkiledi mi kilo verdin mi ?

Maşallah tebrik ederim peki diyet ve spor yapmadığında yeşil kahve hiç etkiledi mi kilo verdin mi ?

Dikkatli yemeye çalıştım,yavaşta olsa verdim yine de. Kahve etkili yani kiloda. Aşırı iştah kesiyo.

iPhone 'dan gönderildi.

Dikkatli yemeye çalıştım,yavaşta olsa verdim yine de. Kahve etkili yani kiloda. Aşırı iştah kesiyo.

iPhone 'dan gönderildi.

Teşekkür ederim bilgilendirme için :16:

Kızlar bende aldım dün bu yeşil kahveden sabah kaynattım içtim iş yerine de getirdim bakalım bir etkisi olcak mı :9:

Kızlarr moralim bozuk. Yaklaşık iki haftadır spor diyet yok,hastayım. Ve aşırı iştahlıyım. Kek kurabiye,aklınıza ne gelirse abartılı yedim. Sadece kahve içiyordum başka hiçbişey yapmadım. Yarım kilo almışım 😭

iPhone 'dan gönderildi.

Kızlarr moralim bozuk. Yaklaşık iki haftadır spor diyet yok,hastayım. Ve aşırı iştahlıyım. Kek kurabiye,aklınıza ne gelirse abartılı yedim. Sadece kahve içiyordum başka hiçbişey yapmadım. Yarım kilo almışım 😭

iPhone 'dan gönderildi.

Sıkma canını, iyileştiğinde telafi edersin :) canım bu arada kullandığın kahveyi nereden temin ettin (marka, fiyat) ? Ben henüz almadım da bilgi edinmek istiyorum.

Sıkma canını, iyileştiğinde telafi edersin :) canım bu arada kullandığın kahveyi nereden temin ettin (marka, fiyat) ? Ben henüz almadım da bilgi edinmek istiyorum.

Şükür ki çok almamışım. Daha fazla bekliyordum :) ben başlangıçta valide sultan markadan aldım,aktardan. 100 gr. 24 lira. O bitti sonra markasız normal çekirdek olandan aldım,çekilmişini. Valide sultan bağırsakları çok fazla çalıştırıyordu. Doğal olanı okadar değil. Ama etkisi oluyor tabi. Sanırım valide sultanın içinde başka şeylerde var. Genelde doğal çekirdeğini tavsiye ediyorlar. Eğer çekilmiş bulamazsan çekirdek olarak al oda aynı zaten. Biraz fazla kaynatınca aynı oluyor. Bu arada doğal çekirdek olanın 100 gr. 4 lira.

iPhone 'dan gönderildi.

Şükür ki çok almamışım. Daha fazla bekliyordum :) ben başlangıçta valide sultan markadan aldım,aktardan. 100 gr. 24 lira. O bitti sonra markasız normal çekirdek olandan aldım,çekilmişini. Valide sultan bağırsakları çok fazla çalıştırıyordu. Doğal olanı okadar değil. Ama etkisi oluyor tabi. Sanırım valide sultanın içinde başka şeylerde var. Genelde doğal çekirdeğini tavsiye ediyorlar. Eğer çekilmiş bulamazsan çekirdek olarak al oda aynı zaten. Biraz fazla kaynatınca aynı oluyor. Bu arada doğal çekirdek olanın 100 gr. 4 lira.

iPhone 'dan gönderildi.

epeyde fark varmış aralarında fiyat olarak. Normal alayım ben, bağırsakları çok çalıştırmasa da olur, o konuda sıkıntım yok :1: Bu hafta içi muhakkak alacağım destek oluruz burada birbirimize, ama fazla kullanan yok sanki:44:

epeyde fark varmış aralarında fiyat olarak. Normal alayım ben, bağırsakları çok çalıştırmasa da olur, o konuda sıkıntım yok :1: Bu hafta içi muhakkak alacağım destek oluruz burada birbirimize, ama fazla kullanan yok sanki:44:

Evet çok fark var fiyatta. Markaya gerek yok aslında. En güzeli doğal olanı. Kullanan vardı aslında ama kimse gelmiyor bi ben varım sanırım :) :) :) elimden geldiğince destek olurum ben başla hemen hiç geciktirme derim

iPhone 'dan gönderildi.

Back