Tabikide aktardan çektirip alın. Bazı aktarlar çekemiyor. Çekirdek alasanızda olur. Biraz fazla kaynatırsınız aynısı olur. Destek herzaman vardır bizde :) ben başlayalı bir ayı geçti. Tahmini 5 hafta falan oldu 5,5 kilo verdim. Şekersiz içebilirsiniz aslında radi kötü değil. Ama hiç içemezseniz biraz tatlandırın. Ben şekeri hiç kesmedim çünkü çayı bol şekerli severim. Çaysızda yapamam :) bi deneyin içemezseniz atın şeker sorun olmaz bence. Bizide bilgilendirin ama gelişmelerden. Merakta bırakmayın
teşekkür ederim canım..aldım aktardan ama şişede satılanlarda öbürlerindeb yoktu v..sultan diye bi marka toz halinde aslında doğal halide vardı ama aktardaki amca dediki bu karışım halde dedi bağırsakları daha çok çalıştırıo dedi bende onu aldım kötümü ettim bilemiorum.ilk kezde denedim içilemicek kadar deil..5.5 kilo süper yaa biraz yemenede dikkat etmişsin galiiba deilmi eğer dikkat etmeden 5.5 kilo gittyse dahada süper darısı bizim başımıza :)
iPhone 'dan gönderildi.
teşekkür ederim canım..aldım aktardan ama şişede satılanlarda öbürlerindeb yoktu v..sultan diye bi marka toz halinde aslında doğal halide vardı ama aktardaki amca dediki bu karışım halde dedi bağırsakları daha çok çalıştırıo dedi bende onu aldım kötümü ettim bilemiorum.ilk kezde denedim içilemicek kadar deil..5.5 kilo süper yaa biraz yemenede dikkat etmişsin galiiba deilmi eğer dikkat etmeden 5.5 kilo gittyse dahada süper darısı bizim başımıza :)
iPhone 'dan gönderildi.[/QUOTE]