• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

Yeşil kahveye tekrar başladım içmiyordum bir süredir, sanki tadı daha güzel geldi bu sefer :26:

Kıslar sız bu kahvenın gerçekten ışe yaradığını düşünüyormusunuz sabah içtim öğlen yemekden yarım saat önce içtim ama bi değişiklik hissetmedim iştahımda kıslar gitsin artık bu kilolarrrr:50:

Kıslar sız bu kahvenın gerçekten ışe yaradığını düşünüyormusunuz sabah içtim öğlen yemekden yarım saat önce içtim ama bi değişiklik hissetmedim iştahımda kıslar gitsin artık bu kilolarrrr:50:

Tabikide işe yarıyor. Kaç kişide şahit oldum ben. Ama hemen ilk günde mucize beklemeyin. Bende iştah kesilmesi bir hafta on gün sonra dalan başlamıştı sanırım. Birde sadece sabah akşam içiyorsunuz. Öğlen yok. Fazla içtiğinizde vücut su topluyor üste birde kilo alıyorsunuz. Günlük maksimum iki tatlı kaşığı. Biri sabah biri akşam.

iPhone 'dan gönderildi.

Tabiki bir gunde mucize beklemiyorum ama bakalım bir süre diyet ve kahve beraber gidecek umarım etkisini görürüm düzenli olarak yazarım bende artık buraya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

son günlerde yeşil kahve [çiğ kahve çekirdeklerin] den çok söz edilir oldu ben bitkisel kürlerden vaz geçemeyenlerdenim özellikle soğan kürü favorim soğan kürü topiğinede yazmıştım soğan kürü ile 4 kilo vermiştim fakat istikrarlı olamadım yeşil kahveyi aklıma taktım ve denemek istiyorum benimle birlikte denemek isteyen varsa buyursun boy 1.62 kilo 66 60a bile düşsem şükür edicem ama diyettede istikrarlı olamıyorum bende pco var göbeğim büyük 87 cm falan buda beni piskolojimi olumsuz etkiliyor eh yazda geliyor bana bu konuda yoldaş olurmusunuz :56::56::56:

ben aldım denedim tadı ve kokusu gerçekten çok klötü devam edemedim attım çöpe

Kizlar ben diyetle beraber sabah ve aksam içiyorum yeşil kahveyi. Tok tutuyor gerçekten. Icmedigim gunlerde aciktigimi hissediyorum.. icerken diyet cok daha kolay gidiyor bakalim;):21:

ben aldım denedim tadı ve kokusu gerçekten çok klötü devam edemedim attım çöpe
ben sevmiştim ama bazı sağlk sorunlarımdan dolayı bitkiçayı da dahil zayıflamaya yönelik hiç bir şey içmiyorum kahveyide tekrar ne zaman başlarım bilmem

bende aldım bugün kargo gelicek inşallah
bildiğiniz kahve gibimi yapıyoruz? içine şeker katabiliyoruz herhalde?

ben aktardan alırken çektirdim bir tatlı kaşıgına bır su bardağı suylar kaynatıp ıcıyorum ben 3 öğün kullanıyordum burdaki arkadaşlar ve aktarda sabah akşam dedi oyle kullanıyorum fakat kızlar bende bu kahve kabızlık yaptı zaten bu konuda sıkıntım vardı ama daha fazla hıssetdım kahveden sonra sizdede aynı etkiyi gören varmı:ssz:

bende aktardan aldım çekilmemiş tane olanından nasıl yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

Çekilmemiş olması sorun değil. Bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıp kaynatıyorsunuz. Sadece biraz fazla kaynasın.

iPhone 'dan gönderildi.

ben aktardan alırken çektirdim bir tatlı kaşıgına bır su bardağı suylar kaynatıp ıcıyorum ben 3 öğün kullanıyordum burdaki arkadaşlar ve aktarda sabah akşam dedi oyle kullanıyorum fakat kızlar bende bu kahve kabızlık yaptı zaten bu konuda sıkıntım vardı ama daha fazla hıssetdım kahveden sonra sizdede aynı etkiyi gören varmı:ssz:

Bir arkadaşta bahsetmişti burada kabızlıktan. Bende yapmadı. Belki zamanla vücut alışır bi süre devam edin. İki öğün için sadece fazlası kilo yapıyor. Bol su içmeyide unutmayın sakın. Yoksa sonuç kötü olur

iPhone 'dan gönderildi.

canım bende de aynı etkıyı gosterdı kabızlık cektım haftalarca malesf bıraktım kılo ne aldım nede verebıldım

canım bende de aynı etkıyı gosterdı kabızlık cektım haftalarca malesf bıraktım kılo ne aldım nede verebıldım

Hala bende devam ediyor bir hafta oldu başlayalı dedim ya birde zaten sıkıntı çektiğim konuydu bende bakalım az kaldı bitince almayı tekrardan düşünmüyor um açıkçası

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back