Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yağ yakıcı yeşil kahve
- Konu Sahibi similey
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kıslar sız bu kahvenın gerçekten ışe yaradığını düşünüyormusunuz sabah içtim öğlen yemekden yarım saat önce içtim ama bi değişiklik hissetmedim iştahımda kıslar gitsin artık bu kilolarrrr
Tabikide işe yarıyor. Kaç kişide şahit oldum ben. Ama hemen ilk günde mucize beklemeyin. Bende iştah kesilmesi bir hafta on gün sonra dalan başlamıştı sanırım. Birde sadece sabah akşam içiyorsunuz. Öğlen yok. Fazla içtiğinizde vücut su topluyor üste birde kilo alıyorsunuz. Günlük maksimum iki tatlı kaşığı. Biri sabah biri akşam.
iPhone 'dan gönderildi.
- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
- 158
son günlerde yeşil kahve [çiğ kahve çekirdeklerin] den çok söz edilir oldu ben bitkisel kürlerden vaz geçemeyenlerdenim özellikle soğan kürü favorim soğan kürü topiğinede yazmıştım soğan kürü ile 4 kilo vermiştim fakat istikrarlı olamadım yeşil kahveyi aklıma taktım ve denemek istiyorum benimle birlikte denemek isteyen varsa buyursun boy 1.62 kilo 66 60a bile düşsem şükür edicem ama diyettede istikrarlı olamıyorum bende pco var göbeğim büyük 87 cm falan buda beni piskolojimi olumsuz etkiliyor eh yazda geliyor bana bu konuda yoldaş olurmusunuz
ben aldım denedim tadı ve kokusu gerçekten çok klötü devam edemedim attım çöpe
- 29 Haziran 2012
- 137
- 52
- 118
ben sevmiştim ama bazı sağlk sorunlarımdan dolayı bitkiçayı da dahil zayıflamaya yönelik hiç bir şey içmiyorum kahveyide tekrar ne zaman başlarım bilmemben aldım denedim tadı ve kokusu gerçekten çok klötü devam edemedim attım çöpe
- 26 Aralık 2013
- 74
- 14
- 48
bende aldım bugün kargo gelicek inşallah
bildiğiniz kahve gibimi yapıyoruz? içine şeker katabiliyoruz herhalde?
Türk kahvesi gibi yapıyoruz. Şeker atmasanız iyi olur ama hiç içemezseniz biraz atın.
iPhone 'dan gönderildi.
- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
- 158
ben aktardan alırken çektirdim bir tatlı kaşıgına bır su bardağı suylar kaynatıp ıcıyorum ben 3 öğün kullanıyordum burdaki arkadaşlar ve aktarda sabah akşam dedi oyle kullanıyorum fakat kızlar bende bu kahve kabızlık yaptı zaten bu konuda sıkıntım vardı ama daha fazla hıssetdım kahveden sonra sizdede aynı etkiyi gören varmı
bende aktardan aldım çekilmemiş tane olanından nasıl yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
Çekilmemiş olması sorun değil. Bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıp kaynatıyorsunuz. Sadece biraz fazla kaynasın.
iPhone 'dan gönderildi.
ben aktardan alırken çektirdim bir tatlı kaşıgına bır su bardağı suylar kaynatıp ıcıyorum ben 3 öğün kullanıyordum burdaki arkadaşlar ve aktarda sabah akşam dedi oyle kullanıyorum fakat kızlar bende bu kahve kabızlık yaptı zaten bu konuda sıkıntım vardı ama daha fazla hıssetdım kahveden sonra sizdede aynı etkiyi gören varmı
Bir arkadaşta bahsetmişti burada kabızlıktan. Bende yapmadı. Belki zamanla vücut alışır bi süre devam edin. İki öğün için sadece fazlası kilo yapıyor. Bol su içmeyide unutmayın sakın. Yoksa sonuç kötü olur
iPhone 'dan gönderildi.
sonuç alan varmı kızlar yazsanız ne güzel olur:)
Ben aldım :) 5 haftada 5,5 kilo verdim. Sıkı bi diyet ve biraz sporla.
iPhone 'dan gönderildi.
Ben aldım :) 5 haftada 5,5 kilo verdim. Sıkı bi diyet ve biraz sporla.
iPhone 'dan gönderildi.
çok iyi hem de dengeli gitmiş tebrik ederim:) darısı basımıza
canım bende de aynı etkıyı gosterdı kabızlık cektım haftalarca malesf bıraktım kılo ne aldım nede verebıldım
- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
- 158
canım bende de aynı etkıyı gosterdı kabızlık cektım haftalarca malesf bıraktım kılo ne aldım nede verebıldım
Hala bende devam ediyor bir hafta oldu başlayalı dedim ya birde zaten sıkıntı çektiğim konuydu bende bakalım az kaldı bitince almayı tekrardan düşünmüyor um açıkçası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.