Hala bende devam ediyor bir hafta oldu başlayalı dedim ya birde zaten sıkıntı çektiğim konuydu bende bakalım az kaldı bitince almayı tekrardan düşünmüyor um açıkçası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cnm bende anlamadım herkes memnun ama bende genelde oyle oluyor acı cehre almısdık arkadaslarla onlar kucuk bır tohum yuttuklarında tuvaletten cıkamıyorlardı ben ıse 4 tohum yutsamda davul gıbı sısıp kalıyordum aslında ben yogurt kurune baslayacakdım kayınvalıde tvde ızlemıs bunu al deyınce bır deneyım dedım ama sısım hep gaz sancısı cekıyorum yogurt kuru nasıl faydalı cnm gercekten pekı
Yoğurt kürünün etkisi oluyor bağırsaklara. Kahvenin yanında onuda tavsiye ederim. Birde kahve markasına çeşidine göre değişiyor. Ben valide sultan kullandığımda adedersiniz resmen ishal olmuştum. Sonra normal çekilmiş çekirdekten aldım durdu bağırsaklarım. Yani kahveye göre değişiyor.
iPhone 'dan gönderildi.
vallahi açık kahveydi bi makrası yoktu sızın bu dedıgınız valıde sultan ambalajlı bırseymıydıkı aman almayacagım zaten artık yogurt kuru denerım kahve bıtınce deneyım dedım gercekten etkili yeşil kahve en azından onu anlamak için
Evet cnm bende anlamadım herkes memnun ama bende genelde oyle oluyor acı cehre almısdık arkadaslarla onlar kucuk bır tohum yuttuklarında tuvaletten cıkamıyorlardı ben ıse 4 tohum yutsamda davul gıbı sısıp kalıyordum aslında ben yogurt kurune baslayacakdım kayınvalıde tvde ızlemıs bunu al deyınce bır deneyım dedım ama sısım hep gaz sancısı cekıyorum yogurt kuru nasıl faydalı cnm gercekten pekı
Kızlar ben kusuyorum ya yedikleri istifra ettiriyomu?
ben telvesini de yedim acaba ondan mı dokundu ?
Valide sultan yesil kahveyi 4 gundur bende kullaniyorum yemeklerden yarim saat once iciyorum insallah bir faydasini goruruz
Kızlar ben hiç faydası ni görmedim üstüne kabızlık olayım iki kat artı bıraktım bu yüzden şimdi elmalı tarcinli metabolizma cayina başladım bugün
bende de kabızlık yaptı bal ve elmalı sırekyı tavsıye ederım
Kızlar ben hiç faydası ni görmedim üstüne kabızlık olayım iki kat artı bıraktım bu yüzden şimdi elmalı tarcinli metabolizma cayina başladım bugün
ya kızlar bende aktardan aldım bu yeşil kahveyı ama hala denemedım :44: bu yorumlardan sonrada denemeyı dusunmuyorum
başka zayıflatıcı yontem bulmam lazım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?