adamın nıye bu kadar sogudugunu sımdı daha ıyı anladım ve yuzde yuz hak verdım adama
ılk konu zaten kadının aılece esını dolandırması,
sonra da kadının gızlı para sakladıgını gorunce , yıne mı para meselesı sen benı ne olarak goruyorsun amacın bellı senın deyıp komple sogumustur ve hatta cocukları bıle baglamak ıcın yaptıgını dusunmustur kım olsa boyle dusunur...
babamın burda evı var ıcımıze sınecek bır ev bulana kadar kırada oturalım dese ne olur kı? kocası yok dersede yok ölümlü dünya mı ev mı yok ? ama yoook olur mu super zekı babamız o parayı nasıl kendıme yonlendırebılırım gızlı saklı ısler cevırebılırım demıs ve kadın da buna uymus
bence zaten bu evlılık bıtmelı ama cocuklara cok uzuldum cocuk ıcın kalır mı kocam dıye de sorabıldıgıne gore ara duzeltmek ıcın cocuk yapanlardan arkadasınız gercekten yapmasın artık cocukların vebalıne gırmesın yazık...
bence arkadasınız kocasına tamam sen nasıl ıstıyorsan oyle olsun duzeltmek ıcın de ıstedıgın neyse yaparım tavsıyen ne ılk amacım aramızın duzelmesı yoksa da senı daha fazla uzmeyecegım desın uzlasmaya calıssın. bozan kendısı o yuzden duzeltmek ıcın kendısı ugrasmalı
yazık ya emzikli bebek var ben cocuklara cok uzuldum