Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorba olarak domates çorbası öneririm.Kızlar ingilterede yaşıyorum eşim yabancı, ailesi akşam yemeğine gelecek ne hazırlasam Türk mutfağına uygun? Karnıyarık düşünüyorum ana yemek ama başlangıç ne yapsam? meze, çorba vs bilemedim. Ya da hangi ana yemeği seçsem? Teşekkürler şimdiden
Evet onlar da seviyorlar Türk mutfağını hatta sakatat yaptım bayıldılar gömlek yağı kaplı ciğer yapmıştım bu 5. Filan geldikleri olacak her gelmelerinde farklı bi şeyler yapmak istiyorum ki hepsini denesinler. Çökertme yapmıştım canım ama meze önerin var mı kışa uygun?Onların pek yemek kültürleri olmadığı için bencede en mantiklisi türk mutfağı derim Ben misafirlerime en çok tavuklu çökerme kebabı yapıyorum yada başamel soslu tavuk bu ikisi çok kolay ve strese sokmuyor insanı. Birde ortaya bol bol meze ve salata yaparım genelde
Yoğurtla pek araları yok ezo ve mercimeği seviyorlar onları da yaptım zaten başka ne olur ki? Şehriye olmaz basit kaçar di miÇorba yapın. Güzel yöresel corbalarimizdan
Canım pilavın yerine ne koysam ki? Geçen geldiklerinde yaptım pilav. Acaba yanına paçanga mı yapsam çok basit olur o da yaMütebbel ve haydari
Karnıyarık
Mercimek çorbası
Pilav
Oooo siz bayağı beceriklisiniz, onlarda yemek kültürü yok ki tabi bayıla bayıla yerler Türk yemeklerini . Benim önerim mantı olacak ama yanına ne olur bilmiyorum.Evet onlar da seviyorlar Türk mutfağını hatta sakatat yaptım bayıldılar gömlek yağı kaplı ciğer yapmıştım bu 5. Filan geldikleri olacak her gelmelerinde farklı bi şeyler yapmak istiyorum ki hepsini denesinler. Çökertme yapmıştım canım ama meze önerin var mı kışa uygun?
Yoğurtla pek araları yok ezo ve mercimeği seviyorlar onları da yaptım zaten başka ne olur ki? Şehriye olmaz basit kaçar di mi
Canım pilavın yerine ne koysam ki? Geçen geldiklerinde yaptım pilav. Acaba yanına paçanga mı yapsam çok basit olur o da ya
Çorba olarak domates çorbası öneririm.
Ana yemek: Karnı yarık olabilir tabii. Ama çok sevdiğim görüntü ve lezzet olarak da çok güzel köfteli bir yemek önerebilirim. Tarifini isterseniz atarım.
Yanına tel şehriyeli pilav ve patates püresi
Meze olarak: kuskus salatası, mevsim salatası ve sarımsaklı, kaşarlı ekmek öneririm.
Pilav türü değil de başka karbonhidrat istiyorum canım börek yakışmaz di miYıldız şehriyeli basmati pilav olmaz mı?
valla elimden geleni yapıyorum diyelim bazı fail olanlar oldu ama olsun geneli çok çok güzel oldu sevildi hep ben pilav beceremiyorum biOooo siz bayağı beceriklisiniz, onlarda yemek kültürü yok ki tabi bayıla bayıla yerler Türk yemeklerini . Benim önerim mantı olacak ama yanına ne olur bilmiyorum.
Pilav türü değil de başka karbonhidrat istiyorum canım börek yakışmaz di mi
Haydari ile taratoru artık ezberlediler onlara giderken bile bana tarator getir diyorlarGüzel bir çorba domates olabilir
Porsiyon olarak daha doyurucu olduğu için özel günlerde bazen tavuklu sultan kebabı yapıyorum patates püresi eşliğinde
Karnıyarık da güzel fikir ama.
Haydari olabilir, havuç tarator olabilir
Mantar çorbası ile başlıcam canımYok yav karnıyarık ile börek olur mu
Olsun, benim gözümde sakatatı güzel bir şekilde pişiren biri usta aşçıdır. Ellerinize sağlıkvalla elimden geleni yapıyorum diyelim bazı fail olanlar oldu ama olsun geneli çok çok güzel oldu sevildi hep ben pilav beceremiyorum bi
Kızlar ingilterede yaşıyorum eşim yabancı, ailesi akşam yemeğine gelecek ne hazırlasam Türk mutfağına uygun? Karnıyarık düşünüyorum ana yemek ama başlangıç ne yapsam? meze, çorba vs bilemedim. Ya da hangi ana yemeği seçsem? Teşekkürler şimdiden