• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanci erkekler nasıl oluyor?

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
26
Sınıfımizda yabancı bir çocuk var. Onu beğeniyorum. Ama pek Türkçe bilmiyor kendisi. Ülkesi hakkında da cok iyi şeyler duymadım. Tabi bu onun da kötü olduğu anlamına gelmez. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tam hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama. Terazi kadınıyım da :D
Sizce yabancı erkekler nasıl olur? Onunla nasıl iletişim kurabilirim?

ticaret üniversitesinde mi okuyorsun?:KK14:yabancılarla baya flirt etmişliğim var.iyiside kötüsüde var yani tanıyıp görmen lazım ama ben olsam afgan biriyle olmak istemezdim adam eve dönmek isteyebilir okul bitince sizde mi oraya gideceksiniz?

Ne kadar yüzeysel bir şey sormuşsunuz. :))) Şey gibi, Türk erkekleri nasıl? Çok değişken bir soru.

Öyle sorsa yine iyi, belli bir millet bile belirtmemiş, yabanci(Türk olmayan) butun erkekler nasildir? Turkiye bitti dunyanin geri kalanindaki tum erkekler adina yorum bekliyor 😂😂

Sınıfımizda yabancı bir çocuk var. Onu beğeniyorum. Ama pek Türkçe bilmiyor kendisi. Ülkesi hakkında da cok iyi şeyler duymadım. Tabi bu onun da kötü olduğu anlamına gelmez. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tam hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama. Terazi kadınıyım da :KK70:
Sizce yabancı erkekler nasıl olur? Onunla nasıl iletişim kurabilirim?
tam hoslaniyorsun onu bile bilmiyorsun boyle bir maceraya atilma. aile yapisi kulturel farklar falan ne gerek var?

Inanilmaz genel bir soru olmus. Benim esim Turk degil ama ne Turk erkeklerini ne de onun milliyetindeki erkekler hakkinda bir genelleme yapamam. Ben esimi o oldugu sectim nereli oldugu onemli degildi, milliyeti ile ilgili nasildir acaba oranin erkekleri diye hic dusunmemistim :)
Hangi ülke? :)

Back