Yabancı bir erkekle ilişki?

Ziyaret amaçlı afganistana gitmeye karşı değilim ki tabiki.. İlla ki ailesini akrabalarini görmeye gideceğiz.. Ama temelli kalmaya açık değilim

Bende katılıyorum size bir kaç sene evveline kadar o kadar farklı düşünüyordum ki .Son zamanlarda olanlardan sonra fikrim tamamen değişti

Ülkenin kanayan yarası Suriyeli ile uğraşırken bir de Afganlar çıktı .Kendi ülkemde güvende olduğumu düşünmüyorum.

Arkadasimin yigeni bi Afrikaliyla 10 yildir evli. Cocuklu. Mutlu..
yabanci biriyle evlenilebilir, ama ya ilerde ülkesine dönmek isterse. Orda yasayabilir misiniz??

Burda kalma izni varmış. İki yılda bir yenileniyormus bu izin. Öyle söyledi bana. Burda kalmak için beni kullanmak istemesi uzak bi fikir gibi geldi bana biz ilk konuşmaya başladığımızda burda yüksek lisansini bitirip ingiltereye doktora için gitme fikri vardı. Ama yinede bilmiyorum

Yazdığım tüm yanıtları okumadınız sanırım.. Yüz yüze görüşeceğiz tabiki
13 sayfayı okumadım açıkçası. En son naisl tanisacagiz bilmiyorum yazmistiniz yani tanismaniz bile henüz muallak. Kim ilerde nerde yaşayacak. Hadi tanıştın diyelim sonra kaç ayda bir goruseceksin , ne bileyim gerçekçi değil bence. İnternettten konuşmak ozledigin için hep güzel gelir ama birebir yaşamak çok farklı bunu ancak biri ile uzun süre vakit geçirince anlarsın. Onun yerine aynı ulkede yaşayan birini bul bence. Yani burda sorun yabancı olması değil başka ülkede ikamet etmesi

Arkadasimin yigeni bi Afrikaliyla 10 yildir evli. Cocuklu. Mutlu..
yabanci biriyle evlenilebilir, ama ya ilerde ülkesine dönmek isterse. Orda yasayabilir misiniz??
Malesefff. Bunu ona söyledim açıkça.. O da cok bozulmadı gibi. Önümüzdeki dönemden sonra İngiltereye gidecek zaten. Kendisi arastirmaci. Eğer burda kalıp çalışırsa iliskinin devam edebileceği yönünde bazı mesajlar verdim alttan anladığına inanıyorumm

Tabiki yüz yüze birebir tanışmadan birşeylerin ismi konmaz. Bunu biliyorum heralde. Burda çalışıyor zaten doktora için İngiltereye gidecek bu dönemden sonra. Benimde zaten eğitimimi tamamlamam gerekiyor. Haliyle uzuuun bir süre daha birbirimizi tanımakla geçecek

Öyle alttan mesajlar vererek biryere varılmaz. Aynı ülkedeymissiniz pardon ama farklı şehir. Farklı şehir olması kötü degil iki haftada bir vs bulusabilecekseniz. Ama Afganistan'a kesinlikle gitmeyeceginin alttan olmadan doğrudan msjini ver. Orasi ziyaret edilecek bir ülke değil . Ben olsam gitmezdim. İngiltere planı varsa sadece senin için ertelemesi doğru olmaz. Ya sende onla olan yap ya da bu şekilde güveniyorsan devam ettir

götürüp geri getirmez mi beni

Yok, adam iyi bir insan olsa ile güvenli bir yer değil. Bombalar uçulabilir, Talibanın eline düşebilirsin, kaçırılabilirsin, burda beyaz bir kadın var saldıralım derler.. Olmaz yani, orası normal bir ülke değil kural, yasa, medeniyet falan yok başına her şey gelebilir. Kaybolur gidersin izini bile bulamazlar.

Doktorasını ertleyemez tabiki. Sadece işlerin ciddilesmesini erteler bu da benim için güzel birşey. Onu biraz daha tanımaya vaktim olur. Benim üniversite eğitimim ve onun Doktorası bitmeden evlilik düşünmem

Yahu cidden gecen trt world de izledim, insanlik disi bi yer. Konu sahibesi bi baksaniz mi son donem afganistan belgesellerine. Belki biraz daha netlesir bu ulke hakkinda beklentileriniz.

Yahu cidden gecen trt world de izledim, insanlik disi bi yer. Konu sahibesi bi baksaniz mi son donem afganistan belgesellerine. Belki biraz daha netlesir bu ulke hakkinda beklentileriniz.
Canım az çok merak ediyorum tabi.. Ama hiçbir beklentim yok inan.. Zaten o da anlatır yaşamın orda ne kadar zor olduğunu. Bayram tatili için afganistana gitmişti hala orda. Rejim sürekli hatları kesiyormuş bazı yerlerde hiç iletişim yok hatta.. Gerçekten korkunç bir yer olduğuna inandım açıkçası

Ask tan olmuyosaniz hic bulasmayin. 1 yillik 2 yillik degilki evlenince omurluk dert sahibi olabilirsiniz. Birakin sizi cocuklariniza da zor olur. Bekarken goremiyo insan ama evlenince mutlaka hem kultur catismasiyla hem bu problemlerle yuzlesiceksiniz. Acikcasi kiz kardesim bu fikirle gelse vazgecirmek icin elimden geleni yapardim. Ama aileniz onayliyorsa siz de herseye ragmen asigim diyorsaniz deneyin tabii. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim mutlu olursunuz her neyi secerseniz

Ne aşkı 1 yıldır sohbet ediyorum sadece.. Aşk hemen olacak birşey değil benimki hoşlantı.. Fiziği Eğitimli kültürlü olması.. Birçok toplumsal konuda doğru fikirlerinin olması.. Bunlar dikkatimi çekti açıkçası.. Öyle ayılıp bayılmıyorum.. Ama şans vermek istiyorum:)

Sebverda ne okudum ben öyle..fazlaca müdahil ve eşinizin sanki annesi gibi buldum sizi.eşinizin adına üzüldüm bu ne böyle,azarlarim ederim..adam sizin esiriniz mi bir sakin ol bence.

Evet kendisi benim esirim olur :) O yorumu yazarken o kadar cok seyi hatırladım ki.... Ofisimde calısırken yada gecenin 3-4 unde defalarca aranmamı ve dahası... Ben cok sessiz sakin biriyimdir ama dolmusluk var ya o oluyor bazen. 4-5 senelik evlilligimizde 2-3 defa patlamısımdır ama o anlarda bile hep duygularımı dediklerimi kontrol etmisimdir. Evde benim kurallarım gecer dedim, evet cumartesi günü temizlik gunuyse esim cocugumuzla ilgilenir ve ben temizligimi yaparım. Belki vaktim olmaz esim yapar. Banyodan cıkınca dusakabini yıka vs. diye güzel bir dille hep hatırlatırım. Bunları yapmayan kadın var mıdır? Bu esimi benim kölem yapmaz, sadece evin düzenini saglamaya calıstıgımı gösterir.

Ben kesinlikle esimin annesi gibi degilim. Esim yeri geldiginde agırlıgını koyan ama o erkek egosu olmayan biridir. Bana der ki hep ilerde oglumuz evlendiginde onun ve esinin hayatına hic karısmayacagından ve onlara kendi hayatlarını yasamalarına izin vereceginden cok eminim cunku kendi yapacaklarınla ve islerinle zaten cok mesgul birisin ve senin karakterinde yok der.

Hicbir guc beni götüremez Pakistana dedim ve evet gercekten Trde yada Avrupada yasayan biri icin kısa bir ziyaret bile cok zor. Onun yerine esime derim git anneni yanımıza getir biz daha iyi bakariz burada, doktora her yere gider, torununu gorur vs. Esım kendiside der ki seni oraya götürmem diye hastaheneden cıkamayız seni götürsem der.

Kendimi cok yanlıs ifade etmisim, simdi yazdıklarımı okuyunca konuya acıklık getirmek istedim. O azarlama kısmında evet bunu 3 defa yaptım ve benden özür dileyip daha dikkat ettiler aradan 4-5 ay gecince yine aynısı. Benim ailem esimi hic bu sekilde rahatsiz etmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…