Yabancı bir erkekle ilişki?

Allah gonlunuze gore versin Bende fas a gidicem aralikta bi arkin dugunu var pandemi izin verirse gormeyi cok istiyorum. Bosanirsam yabancidan yana kullanirim 2. Hakkimi. Bi daha no turko derim heralde

götürüp geri getirmez mi beni
götürüp geri getirmeyi geçtim, Afganistan da can güvenliği yok ki. nasil cesaret edip gideceksiniz? şehirler arası yolculuklar tehlikeli, ancak uçakla gidilebilecek şehirler var. kimi bölgelere hic girilmiyor. bence iyi bir araştırma yapın Afganistan'la alakalı.

Bu tabii ki böyle değil, birçok başka kanıtla gösteririm de adminimiz uyarı yapmıştı, onu yormayayım.

Herkes niye bu kadar tepki göstermis anlamadim, yurtdisinda yasiyorum burda her iki ciftten biri farkli milletten insanlar. En yakin arkadasim 10 yildir bir almanla evli, Gayette anlasiyorlar.

Kültür farkı illaki olacaktır ama anlaşıp anlaşamama durumuna bir şey diyemiyorum tanıdığım, duyduğumda var yabancı uyruklular ile evlenenler. Daha çok yapı meselesi gibi. Şimdi kendi ülkemizde doğu-batı farkı bile olurken farklı ülkeden biri ile bilemedim. Bir de evli arkadaşların dediği bir şey var hep "aynı evde yaşamaya başlayınca tanıyorsun" diye. Karakterleriniz, düşünceleriniz uyuyorsa neden olmasın ama hiçbir şey için acele etmeyin.

İnanclıyım cok sukur ama bende afganlıyla yapamazdım. Dolunay zamanı adlı iran filmini izlemenızı ısrarla tavsıye ederım. Afganıstanla ılgılı. Afganıstanın gercek yuzu apacık gosterılmıs. İranlı kadın ve afgan erkek evlenıyorlar. Onlar bıle nasıl sorunlarla karsılastılar. Lutfen ızleyın.

Harika bir yorum.
Sizin yorumunuzu gorene kadar konunun fake olmasini diledim.
Bence tam da dediginiz gibi.
Zamanlama cok cok manidar.

Ben gerçekten sizi anlayamadım.

Bir yıldır biriyle görüşüyorsunuz, evlilik düşünüyorsunuz ama kültürü hakkında hiç bir bilginiz, araştırmanız yok.

Kim ne örnek verse ona da bakayım demişsiniz. Belli ki hiç birini daha önce duymamışsınız.

Ben bile bacha bazi, bacha posh, kadın hakları vs. üzerine onlarca belgesel izlemişimdir.

Evlenirsiniz, evlenmezsiniz tamamen sizin kararınız. Ama bilgi sahibi olmadan nasıl karar verilebilir?

Yemek kulturu diye birsey var bosansan bir gun cocugun olsa mesela? Nasil davranir? Diyelim hersey yolunda gitsin, ama adam ilerde ulkeme gitcem dese gider misin? Cocugunu gondermek ister misin? Belki cok fazla onyargiliyiz, ama onyargili olunmayacak gibide degil..bana cok urkutucu gelmistir o ulke her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…