Yabancı bir erkekle ilişki?

iclal35_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
173
28
18
26
Selam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?

Türkiyede yaşayacaksanız uyum sağlarsınız belki ama afganıstana gitme durumu varsa orada mutlu olup olamayacağınızı iyice düşünün ülke koşullarını objektif kişilerden araştırın derim.

İnternet üzerinden tanışıp oradan devam ediyorsanız da yerinizde olsam söylediği hiçbir cümleye inanmam

Ben pek açık değilim bu konuya açıkçası. Eşimle aynı memleketli olduğumuz halde kültür çatışması oluyor mesela başka bir ülkenin insanı bilemedim yani

Evet ilk sosyal medya üzerinden tanıştık farklı illerde olduğumuz içinde mesajlaşmaktan çok görüntülü konuşuyoruz Nasıl taniyacagim bilmiyorum

Aynı ülkenin insanı olmamıza rağmen batılıyla doğulu zor anlaşıyoruz, Afganistanlıyı düşünmek bile istemiyorum.
Birçok konuda aynı düşünüyoruz aslında.. Dini sosyal her alanda hemde. Ama gerçekten Tanıyamazsam diye de tedirgin olmuyor değilim

Birçok konuda aynı düşünüyoruz aslında.. Dini sosyal her alanda hemde. Ama gerçekten Tanıyamazsam diye de tedirgin olmuyor değilim
Biz de eşimle sevgiliyken bir elmanın iki yarısıydık ama evlilik çok başka bir şey.

İnternetten tanıdığım yabancı uyruklu bir adamla o toplara girmezdim. Hırlı mı hırsız mı kimdir nedir. He mutlu olan var mıdır vardır ama binde bir.
Yeri yurdu belli aslında.. Biraz da tanınan biri.. Ama kişisel olarak nasıl tanıyacağım güveneceğim bilmiyorum

Ya ırkçılık gibi olmasın bunu yapacak en son kişiyim neredeyse ama Afganistanlılara karşı sıcak değilim malesef. Gerek üniversitede gerekse iş hayatında çok aynı ortamda bulunmuşluğum var. Hiçbir türlü fikrim değişmiyor.

Ben de her ne kadar şu an medeni ortamda yaşarsa yaşasın illa ki bir gün özünü yansıtacaktır diye düşünüyorum.

Evet ilk sosyal medya üzerinden tanıştık farklı illerde olduğumuz içinde mesajlaşmaktan çok görüntülü konuşuyoruz Nasıl taniyacagim bilmiyorum

Şimdi ablacım aynı okulda olsanız, adamı birebir tanıyor olsaydın olabilir yazcaktım. Ben Alman biriyle flört ettim mesela, yabancı erkekler öyle öcü böcü değil normal insan

Öte yandan sen adamı görmedin bile, nerden biliyorsun lanse ettiği gibi biri olduğunu? Ya çalışma izni peşinde bir sığınmacıysa? Yaşın çok genç, kandırılmaya üzülmeye çok müsaitsin. Şimdi adam iyi ayağı yapar, buluşunca cinsel saldırıda bulunabilir, darp edebilir Allah korusun Afganistan, Pakistan, Hint tarafı erkeklerinin sağları solları belli olmaz genelde, fazlaca ataerkil, kadınların varolmadığı toplumlarda geliyorlar. Sonra da medeni ülke kadınlarına çok uygunsuz davranışlar sergileyebiliyorlar

İnternet olması beni korkuttu bence bırakın bu işi

Slav-Turk karisik aileden geliyorum. Uzun yillarda Turkiyedeyim Turk kulturunun yabancisi da degilim ama eşimin ailesiyle kultur catismasinin alasini yaşadim. Ve bunu evlenmeden bilemezdim. Eşim karadenizli...
Afganistanli adam baştan ayaga mukemmel olsa da asla denemezdim diyorum işin icine evlenince aileler de giriyor bizim aileler gorusmuyor birbiryle pek mesela tabi ortada kusluk kavga vs olmadi.

Zaten afganistanliyla evlenecegim desem bizimkiler yeri yerinden oynatirdi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…