Türkiyede yaşayacaksanız uyum sağlarsınız belki ama afganıstana gitme durumu varsa orada mutlu olup olamayacağınızı iyice düşünün ülke koşullarını objektif kişilerden araştırın derim.Selam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?
Ben pek açık değilim bu konuya açıkçası. Eşimle aynı memleketli olduğumuz halde kültür çatışması oluyor mesela başka bir ülkenin insanı bilemedim yaniSelam kızlar.. Uzun zamandır sohbet ettiğim afganistalı bir bey var.. Üniversite eğitimini burda alıp bitirmiş ve akademik alanda başarılı, çalışkan ve ahlaklı biri.. En çok etkilendiğim yönü de bu. Kendini her anlamda inanılmaz geliştirmiş, kültürlü, nezaket sahibi biri.. Muhabbetimiz gayet güzel ilerliyor.. Ciddi birşeyler düşünüyoruz ama hemen değil hala sohbet ediyoruz.. Fakat daha önce ne yabancı uyruklu biriyle görüştüm ne de bunu deneyimleyen akıl alacak bir tanıdığım oldu.. Sizce olur mu dersiniz ileride ne gibi zorluk yaşayabilirim?
Evet ilk sosyal medya üzerinden tanıştık farklı illerde olduğumuz içinde mesajlaşmaktan çok görüntülü konuşuyoruzTürkiyede yaşayacaksanız uyum sağlarsınız belki ama afganıstana gitme durumu varsa orada mutlu olup olamayacağınızı iyice düşünün ülke koşullarını objektif kişilerden araştırın derim.
İnternet üzerinden tanışıp oradan devam ediyorsanız da yerinizde olsam söylediği hiçbir cümleye inanmam
Birçok konuda aynı düşünüyoruz aslında.. Dini sosyal her alanda hemde. Ama gerçekten Tanıyamazsam diye de tedirgin olmuyor değilimAynı ülkenin insanı olmamıza rağmen batılıyla doğulu zor anlaşıyoruz, Afganistanlıyı düşünmek bile istemiyorum.
Biz de eşimle sevgiliyken bir elmanın iki yarısıydık ama evlilik çok başka bir şey.Birçok konuda aynı düşünüyoruz aslında.. Dini sosyal her alanda hemde. Ama gerçekten Tanıyamazsam diye de tedirgin olmuyor değilim
Yeri yurdu belli aslında.. Biraz da tanınan biri.. Ama kişisel olarak nasıl tanıyacağım güveneceğim bilmiyorumİnternetten tanıdığım yabancı uyruklu bir adamla o toplara girmezdim. Hırlı mı hırsız mı kimdir nedir. He mutlu olan var mıdır vardır ama binde bir.
Neden sıcak değilsiniz davranışları nasıl?Ya ırkçılık gibi olmasın bunu yapacak en son kişiyim neredeyse ama Afganistanlılara karşı sıcak değilim malesef. Gerek üniversitede gerekse iş hayatında çok aynı ortamda bulunmuşluğum var. Hiçbir türlü fikrim değişmiyor.
Ben de her ne kadar şu an medeni ortamda yaşarsa yaşasın illa ki bir gün özünü yansıtacaktır diye düşünüyorum.Ya ırkçılık gibi olmasın bunu yapacak en son kişiyim neredeyse ama Afganistanlılara karşı sıcak değilim malesef. Gerek üniversitede gerekse iş hayatında çok aynı ortamda bulunmuşluğum var. Hiçbir türlü fikrim değişmiyor.
Kızım olmadan asla filmindeki gibiBen de her ne kadar şu an medeni ortamda yaşarsa yaşasın illa ki bir gün özünü yansıtacaktır diye düşünüyorum.
Evet ilk sosyal medya üzerinden tanıştık farklı illerde olduğumuz içinde mesajlaşmaktan çok görüntülü konuşuyoruzNasıl taniyacagim bilmiyorum
Şahsi olarak hiç Afganistanli tanıdığım yok, nasıllarBen de her ne kadar şu an medeni ortamda yaşarsa yaşasın illa ki bir gün özünü yansıtacaktır diye düşünüyorum.
Bilemiyorum birbirimizi çektik gibiNiye bu kadar cetrefilli işlere girişiyorsunuz.
Bence düşünmeyin
Düşününce bile irkiliyorum.Kızım olmadan asla filmindeki gibi
Bırakın Allahaşkına.Bilemiyorum birbirimizi çektik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?