Öyleyse yazık cidden..Niğde otobanında tırdan indirilen kaçak Afganlar ortaya çıktıktan sonra sınırdan da kafilerle geldikleri pek çok fotoğraf ortaya çıktı. Ardından Afgan sığınmacı istemiyoruz hepsi eli silah tutacak erkekler rahatsızlık verecekler, demografik yapı değişecek eleştirileri var hatta ordu dahi kardeş Afgan halkı paylaşımı yaptı. Muhalefette tepkili bu duruma. Hemen her yerde de gelen Afganlar konuşuluyor herkes rahatsızlığını ifade ediyor. Böyle bir ortamda eğitimli kültürlü fiziği boşa giden ingilterede doktora adayı Afgan erkekler de var algısı kasıyor burda. 1 yıl görüştüğü biriyle ilgili konu açmak ve üye olmak için bu dönemi beklemesi ise ironik.
Ben bayadır bu siteyi takip ediyorum.. Tüm konularda hiç şaşmaz böyle konunun yalan olduğunu savunan kimseler var:) Hiç konu açmamış olsamda ciddiye alınacak birşey olduğunu düşünmüyorum.. Zaten dün geceden beri aldığım yanitlar baya yardımcı oldu diyebilirim.. Hemen güvenmemem gerektiğini yüz yüze olmadan iyi tanımadan olmayacağını anladım.. Yabanci uyruklu biri ile birlikte olan hanımlar yazdılar deneyimlerini.. Birçok mesaji ciddiye aldim.. Ve ona da ayrıntılı sormam gereken şeyler olduğunu öğrendim:) Bundan sonra böyle komik çıkışları ciddiye almamak gerek:)Ben pek anlamadım neyin algısını kasıyor?
Sorduğum soruya cevap alamadım işte böyle algıya devam siz ciddiye almayın zaten bizde sizi ciddiye almıyoruz :)Ben bayadır bu siteyi takip ediyorum.. Tüm konularda hiç şaşmaz böyle konunun yalan olduğunu savunan kimseler var:) Hiç konu açmamış olsamda ciddiye alınacak birşey olduğunu düşünmüyorum.. Zaten dün geceden beri aldığım yanitlar baya yardımcı oldu diyebilirim.. Hemen güvenmemem gerektiğini yüz yüze olmadan iyi tanımadan olmayacağını anladım.. Yabanci uyruklu biri ile birlikte olan hanımlar yazdılar deneyimlerini.. Birçok mesaji ciddiye aldim.. Ve ona da ayrıntılı sormam gereken şeyler olduğunu öğrendim:) Bundan sonra böyle komik çıkışları ciddiye almamak gerek:)
Sınırdan geçen mültecilere sıcak bakan biri değilim.. Öyle düşünsem bile sizene? Bu konuyu tartışacak başka bir konu açar mısınız yeriniz burası değil.Niğde otobanında tırdan indirilen kaçak Afganlar ortaya çıktıktan sonra sınırdan da kafilerle geldikleri pek çok fotoğraf ortaya çıktı. Ardından Afgan sığınmacı istemiyoruz hepsi eli silah tutacak erkekler rahatsızlık verecekler, demografik yapı değişecek eleştirileri var hatta ordu dahi kardeş Afgan halkı paylaşımı yaptı. Muhalefette tepkili bu duruma. Hemen her yerde de gelen Afganlar konuşuluyor herkes rahatsızlığını ifade ediyor. Böyle bir ortamda eğitimli kültürlü fiziği boşa giden ingilterede doktora adayı Afgan erkekler de var algısı kasıyor burda. 1 yıl görüştüğü biriyle ilgili konu açmak ve üye olmak için bu dönemi beklemesi ise ironik.
Sınırdan geçen mültecilere sıcak bakan biri değilim.. Öyle düşünsem bile sizene? Bu konuyu tartışacak başka bir konu açar mısınız yeriniz burası değil.
Siz mi karar vereceksiniz buna :) öyle düşünüyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ufacık yaşınızla (ki doğruysa) algı kasmaya çalışmayın. Toplumu alıştırmaya çalışıyorsunuz. Bu gün bu konuyu okuyan yarın başka bir olay duyduğunda garipsemiyecek artık. Alt hafızada yer edecek. Araştırma görevlisi Afgan yakışıklı kültürlü eğitimli beyin dalını dahi söylemediniz daha akademik yök'ten bakalım :)
Siz mi karar vereceksiniz buna :) öyle düşünüyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ufacık yaşınızla (ki doğruysa) algı kasmaya çalışmayın. Toplumu alıştırmaya çalışıyorsunuz. Bu gün bu konuyu okuyan yarın başka bir olay duyduğunda garipsemiyecek artık. Alt hafızada yer edecek. Araştırma görevlisi Afgan yakışıklı kültürlü eğitimli beyin dalını dahi söylemediniz daha akademik yök'ten bakalım :)Sınırdan geçen mültecilere sıcak bakan biri değilim.. Öyle düşünsem bile sizene? Bu konuyu tartışacak başka bir konu açar mısınız yeriniz burası değil.
Peki bu görüş farkliligini nasıl anlayabilirim.. Annesine biraz düşkün olduğunu düşünüyorum.. Tr ye gelecek bu hafta. Annem üzülüyor bırakmak istemiyorum zor geliyor ona falan dedi.. Ona neler sorabilirim fikirlerini anlayabilmem icinSunu ekleyeyim ne kadar dindar olursaniz olun zannetmeyin ki İslamiyet Trdeki gibi yasaniyor o cografyalarda. O kadar cok mezhep var ki inanamazsiniz... Ben Ingilterede yasadım ve diger 2 Avrupa ülkesindede, ama hic Trdeki kadar acık görüslü bir müslüman toplum görmedim. Evet okuyorlar, calısıyorlar ama aile iliskilerinde bu fark daha fazla hissedilir. Esimin ailesi Trde bile duymadigim bir mezhebe mensup ve kesinlikle kabul emeyecegim kuralları var (sıkı sıkıya bu kuralları yasamıyorlar ama yinede yasayan akrabaları var). Esimle tanıstıgımızda da ailesinden farklı düsünüyordu ve Tryi ziyaret ettikten sonra görüsleri dahada degisti. Kendisi uzun seneler yurtdısında yasadıgından cok elestirir kendi ülkesini ama yinede orada dogup büyüdügünü ve o görüslere asina oldugunu biliyorum. Bununla birlikte yanlıs birsey görmedim su ana kadar.
Yahu siz kafayı mi yediniz????? İyi misiniz siz????? Algı burdan böyle mi olur. Takmışsınız yok alistirmaya çalışıyor bu zamanda bu konu algi yapıyor..Lütfen kanser fikirlerinizi başka konularda açın.Siz mi karar vereceksiniz buna :) öyle düşünüyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ufacık yaşınızla (ki doğruysa) algı kasmaya çalışmayın. Toplumu alıştırmaya çalışıyorsunuz. Bu gün bu konuyu okuyan yarın başka bir olay duyduğunda garipsemiyecek artık. Alt hafızada yer edecek. Araştırma görevlisi Afgan yakışıklı kültürlü eğitimli beyin dalını dahi söylemediniz daha akademik yök'ten bakalım :)
Bence kendisininde var ve içine sinmiyor ki burada soruyor. Hayır bir gezmek için bile gitse o ülkeye neler düşünür. (Ki gezmek için bile tehlikeli tüm büyük guclerin güç gösterilerini sergilediği ülke ...) Oradan biriyle evlenecek adam 10 yıl sonra ülkesine dönse ne yapacaksın? Kapatacak seni eveŞahsi olarak ben de tanımadım ama kültürleri hakkında çoğumuzun az çok fikri var.
Kesinlikle.. Burda konuyu açtıktan sonra bakış açım çok değişti.. Ailevi konular hakkında biraz daha tanımalıyım.. keza daha cok erken henüz yüz yüze bile görüşmedik.. Uzuun bir süre birebir tanışmayla geçmeli diye düşünüyorumFarklı bölgelerin kültürleri ile yetişmiş insanların bile çok iyi anlaşamadığı malumken farklı bir ülke insanı ile evlilikte mutluluk ve uyum çok daha zordur diye düşünüyorum açıkcası. Kişi kendini çok iyi yetiştirmiş ve bizim toplumumuza uyum sağlamış olsa bile ailesini de size uyarlaması, onların beklentilerini değiştirmesi, onların size kendi kültür ve annelerini dayatmamalarını sağlaması ne kadar mümkün olacak? Özet olarak ben cesaret edemezdim. Ama seviyor, beğeniyor, istiyorsanız. Dahası memnunsanız ve manevi olarak çok tatmin edici bir ilişkiniz varsa elbette her şeyin düşündüğümüzden farklı bir istisnası oluyor şu hayatta. Deneyin, aile, kadına saygı, aileler arası beklentiler, ailesiyle ilişkiler gibi konularda gerçek fikirlerini öğrenmeye çalışın. Hepsi olumlu ise kalkın kendisiyle ülkesini ziyaret edin, o ortamda size davranışlarını, saygısını, sevgisini değerlendirin
Evet deneyimli yaşamış biri yok çevremdeBence kendisininde var ve içine sinmiyor ki burada soruyor. Hayır bir gezmek için bile gitse o ülkeye neler düşünür. (Ki gezmek için bile tehlikeli tüm büyük guclerin güç gösterilerini sergilediği ülke ...) Oradan biriyle evlenecek adam 10 yıl sonra ülkesine dönse ne yapacaksın? Kapatacak seni eve
Sunu ekleyeyim ne kadar dindar olursaniz olun zannetmeyin ki İslamiyet Trdeki gibi yasaniyor o cografyalarda. O kadar cok mezhep var ki inanamazsiniz... Ben Ingilterede yasadım ve diger 2 Avrupa ülkesindede, ama hic Trdeki kadar acık görüslü bir müslüman toplum görmedim. Evet okuyorlar, calısıyorlar ama aile iliskilerinde bu fark daha fazla hissedilir. Esimin ailesi Trde bile duymadigim bir mezhebe mensup ve kesinlikle kabul emeyecegim kuralları var (sıkı sıkıya bu kuralları yasamıyorlar ama yinede yasayan akrabaları var). Esimle tanıstıgımızda da ailesinden farklı düsünüyordu ve Tryi ziyaret ettikten sonra görüsleri dahada degisti. Kendisi uzun seneler yurtdısında yasadıgından cok elestirir kendi ülkesini ama yinede orada dogup büyüdügünü ve o görüslere asina oldugunu biliyorum. Bununla birlikte yanlıs birsey görmedim su ana kadar.
Bu konuyu şimdi açmam erken olur mu? Annen bizimle yaşayacak mi falan diyeVe anneye düşkün, yanlız bırakmak istemiyor konularının evlilikten sonra "annem de bizimle yaşayacak elbette. Bizde böyledir" dayatmalarına dönüşmeyeceğinden emin olun
Canım bacım onu bunu bırak Tülin Şahin'e bak sanırım İspanyol ya da Portekizli bir adamla evlendi bebeği oldu yaşadıklarını okudun mu? Sorsan Avrupalı adam ama neler neler kıza ne zulüm etmiş en son kızımı kaçırmak istiyor dedi Tülin Şahin.... Yani evlilik çok başka boyut.Evet deneyimli yaşamış biri yok çevremdeİyi ki de sormuşum Bir hanım çocuklarını alıp kaçırsa ne yapacaksın falan dedi Yine herşey tanımadan geçiyor sanırım
O kadar evhamlı bir kızım kiCanım bacım onu bunu bırak Tülin Şahin'e bak sanırım İspanyol ya da Portekizli bir adamla evlendi bebeği oldu yaşadıklarını okudun mu? Sorsan Avrupalı adam ama neler neler kıza ne zulüm etmiş en son kızımı kaçırmak istiyor dedi Tülin Şahin.... Yani evlilik çok başka boyut.
Canım bacım onu bunu bırak Tülin Şahin'e bak sanırım İspanyol ya da Portekizli bir adamla evlendi bebeği oldu yaşadıklarını okudun mu? Sorsan Avrupalı adam ama neler neler kıza ne zulüm etmiş en son kızımı kaçırmak istiyor dedi Tülin Şahin.... Yani evlilik çok başka boyut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?