• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

b&m
vallahi bravo süper sözler bulmuşsun.ne kadar öz anlatıyor değilmi. bayılırım böyle anlatılmak istenilen şeyi tam 12 den vurmaya.
bunlara eklemek istediğim ise
çocuğun varsa her çocuğa yapılan eziyet ve vahşeti kendi çocuğuna yapılmış gibi hissediyorsun ve aşırı duygusallaşıyorsun ve kinleniyorsun.kötükedihüso
ve..
anne olunca anlıyorsun anneni:1hug:

o sözler hep ahlanıp içlenip çok sıkıldığım beni bunalttıkları günler "hafızama" ders olsun diye kazıdığım sözler

aynen dediğin gibi
bebeğim olunca daha bi sulu göz oldum herşeye içlenir oldum

Son düzenleme:
geçen hafta öğrendim ki çok sevdiğim eşimle üç buçuk yıllık evliliğimiz içinde bi çok şeyden mahrum olmamızın,beraber çok az eğlenceli şey yapmamızın ,hiç yeni evli gibi olamayışımızın ,ve bunu takıntı haline getirip genelde hüzünlü bi ruh halinde gezmemin tek nedeni benmişim...

onun bütün bunları istemediğini düşünmekle haksızlık etmişim...

öğrendim ki içine atmakla ,acitasyonla hiç bir yere varılmıyomuş...

anladım ki ilişkide en önemli şey iletişimmiş...

sahip olduklarımıza şükretmek varken olamadıklarımıza ağlamak çok büyük aptallıkmış...

daha bir sürü şey öğrendim ama sıkmiyim sizi.......

Öğrendim ki Orda Öyle Bir İsim Var ki
Benden Öte Benden Ziyade
O'nu Düşün O'na sığın
O, Senden Öte Senden Ziyade

Öğrendim ki karşımdakilere bakmadan kendime yakışan gibi herkese adil ve saygılı davranmak bana çok şey kazandırdı....

Öğrendim ki affedici olunca canım daha az yandı....

Öğrendim ki herkesin "aa bu kadar iyi niyetli olmak hayır getirmez" sözleri çok çok yanlış....

yaşadıklarımdan öğrendim ki evlendiğimizden beri annemle kalmamız beni yeni evli gibi hiç yapmadı ve bulunduğumuz yerden tayin istememem d çok yanşılmış ömrümüz burada şehirden uzakta geçip gidiyor geleceğe güzel hatıralar bırakamıyormuşuz ve de şuna da öğrendim herkes çıkarları için hareket ediyormuş inandığı şeyler için değil...bense doğru bildiğim şey için savaşıp yıpratmışım kendimi yanımdakileri de can dostum bilmişim...

kimseye güvenmem gerektiğini biraz da bencil olmam gerektiğimi biliyorum artık

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallilara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Donmeyene don demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakisir.

Kimseye hak ettiginden fazla deger verme,
yoksa degersiz olan hep sen olursun...
Düşün....
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?

Herşey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, Tükenme, tüketme,
tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Hep hatırla: " Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ...."

Önemli Not ; "Alıntıdır"

öğrendim ki bu hayatta '' bunu hakedecek ne yaptım '' demeycekmissin....herzaman hakkettiklerin yasanmıyormuş....

öğrendim ki bu hayatla fazla iddialı olmayacksın, akışına bırakacaksın....

öğrendim ki başkalrı için kolay olan senin için zor, başkaları için zor olan senin için cok kolay olabilirmiş.....

öğrendim ki önemsemediğin bir cok sey başkaları için hayal olabilirmiş....

31 yaşındayım ve şimdiye kadar hayattan tek şey öğrendim.
İmkansızın,imkansızlığı.
Hayata olmaz denen bir şey yok.​

bize değer verenleri ağlatırız.bize değer vermeyenler için ağlarız.bizim için asla ağlamayacaklara değer veririz.bu hayatın ğerceğidir.garip ama ğercek. birkez bunu anlarsan değişimek için ğeç olmadığını anladım

Öğrendimki insan her zaman tek başınaymış...Öğrendimki her şeye değer sandığım insan hiç bir şeye değmezmiş....

Öğrendim ki Kimse bulunmaz hint kumaşı değil !
Öğrendim ki benim tek sevenim yine "ben"im !
Öğrendim ki bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş !

öğrendimki dış görünüş yanıltıcıymış gerçek güzellik içteymiş....

Back