Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

öğrendimki asla yapmam demeyecekmişsin.ve insan yaşından değil yaşayamadıklarından pişman olurmuşşşş

Öğrendim ki kişiler arasındaki iletişim çok çok önemliymiş.

Beni anlamayan insanlarla iletişim kuramamak,boşu boşuna nefes tüketmek,kendini üzmek insanın canını acıtıyormuş...

öğrendim kii
anneler hep haklıymış, sonradan ben sana demiştim diyorlarmış :roflol: dediklerini cidden çok iyi dinleyip dikkate almak gerekiyormuş ve onlar bu dünyadaki en değerli varlıklarmış ŞenizŞenizŞeniz

Öğrendim ki;hayatta herşeyden çok sen değerliymişsin..Değer verdiklerin gün gelip gidiyorlarmış meğer yanından...senağlama

*öğrendimki dua,tevekkül ve ağlamak insanı çok rahatlatıyormuş.senağlama

*öğrendimki dış görünüşle yargılamamak lazım.

*öğrendimki verdikçe alıyorsun aslında.

*öğrendimki sinirlerine hakim ol,sakinleş,sorunun kiminle ise onunla konuş.:mymeka:

*öğrendimki büyük konuşma.klava:

öğrendim kiii şu hayatta kendin çalışıp çabalayacak sağlığın sıhhatin olduğu sürece okuyup çalışıp kendini sağlama alacaksın ki ilerde düştüğünde ayağa kalkman kolay olsun

öğrendimki hayat çok acımasızmış. öğrendimki kötü gün dostu kalmamış. öğrendimki en iyi dostun kendinmişin. öğrendimki en büyük acı evlat acısıymış helede yıllarca bekleyip hamile kaldığında acıların bittiğini sanıp yüzünü bile göremeden kaybetmekmiş. öğrendimki ölümden başkası yalanmış.

ögrendımkı hayt cok kısa ve oyuzden hıcbışey ıcın hıckımse ıcn ıcn uzulmeye degmez(sana degr vermeynler ıcın gecrlı tabı) ve aglarsa tek anam aglr gerısı yalan aglar tabıı ve herseyın başı saglık....

öğrendim kiii hayatta hiçbişeyi kafaya takmamak kendini hırpalamamak her şeyi akışına bırakmak gerekiyormuş....çünkü olan sana oluyormuş...boşvermişim dünyaya ağlamak istemiyorsan sende boşve dünyaya arrkaaadaaaşşşş

anladım ki kimseye haketmediğinden daha fazla değer vermeyecek sırrını paylaşmayacaksın(kocam hariç)

öğrendimki erkeklerin topu yalancı :dilcikararada belki istisnalar olabilir :) )

öğrendim ki bi dost kaybetmenin acısı herşeyin üstünde geliyor..
ve yine öğrendim ki hiç kimseye güvenmemek lazım insanlar kendi karakterlerini hep saklıyor..

Ben ne öğrendim kizlar biliomusunuz:keşke ile başlayan her cümle gereksizdir.ve geçmişi bi daha geri getiremicemize göre,geçmişimizdeki tüm ayrintilari birleştirerek kendimize bi hayat haritasi oluşturmak.ayni yollardan bi daha geçmemek için.
Kçib byesss

öğrendim ki en büyük zarar en yakınlarınlarından geliyormus. ve öğrendim ki en çok onların actığı yaralar acıyormus.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…