öğrendim kii
anneler hep haklıymış, sonradan ben sana demiştim diyorlarmış :roflol: dediklerini cidden çok iyi dinleyip dikkate almak gerekiyormuş ve onlar bu dünyadaki en değerli varlıklarmış ŞenizŞenizŞeniz
öğrendim kiii şu hayatta kendin çalışıp çabalayacak sağlığın sıhhatin olduğu sürece okuyup çalışıp kendini sağlama alacaksın ki ilerde düştüğünde ayağa kalkman kolay olsun
öğrendimki hayat çok acımasızmış. öğrendimki kötü gün dostu kalmamış. öğrendimki en iyi dostun kendinmişin. öğrendimki en büyük acı evlat acısıymış helede yıllarca bekleyip hamile kaldığında acıların bittiğini sanıp yüzünü bile göremeden kaybetmekmiş. öğrendimki ölümden başkası yalanmış.
ögrendımkı hayt cok kısa ve oyuzden hıcbışey ıcın hıckımse ıcn ıcn uzulmeye degmez(sana degr vermeynler ıcın gecrlı tabı) ve aglarsa tek anam aglr gerısı yalan aglar tabıı ve herseyın başı saglık....
öğrendim kiii hayatta hiçbişeyi kafaya takmamak kendini hırpalamamak her şeyi akışına bırakmak gerekiyormuş....çünkü olan sana oluyormuş...boşvermişim dünyaya ağlamak istemiyorsan sende boşve dünyaya arrkaaadaaaşşşş
öğrendim ki bi dost kaybetmenin acısı herşeyin üstünde geliyor..
ve yine öğrendim ki hiç kimseye güvenmemek lazım insanlar kendi karakterlerini hep saklıyor..
Ben ne öğrendim kizlar biliomusunuz:keşke ile başlayan her cümle gereksizdir.ve geçmişi bi daha geri getiremicemize göre,geçmişimizdeki tüm ayrintilari birleştirerek kendimize bi hayat haritasi oluşturmak.ayni yollardan bi daha geçmemek için.
Kçib byesss