• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

öğrendim ki hayat çok acımasızmış
öğrendim ki iş hayatında başarılı olmak özverili çalışkan olmak gereksizmiş.
öğrendim ki yalnızca kendime güvenmeliyimişim aile,kardeş kavramlarının içi boşmuş.
öğrendim ki kendim için yaşamalıymışım başakalrının benim için uygun gördüğü seçimleri değil.
bu daha uzar giderr.....

Öğrendim ki ; birine ne kadar çok değer verip, sevildiğini hissettirirseniz o kadar çok değersiz ve sevgisiz kalırsınız..

öğrendimki hayatta kimseye güvenmemek gerekiyor
öğrendimki insanın tek dostu yine kendisi
öğrendimki kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin
öğrendimki senin düşündüğün kadar karşındaki seni düşünmüyo

öğrendimki kimseye güvenilmezmiş.
kimse göründüğü kadar dürüst,masum değilmiş.

ogrendim ki kimseye haddinden fazla deger vermiceksin
ogrendim ki uc kurusluk insana bes kurus deger verirsen seni bi kurusa satarmis

şu hayatta sadece para ve cinsellik varmış...
bunun içinde insanların yapmıyacağı yokmuş.....

Ben bir dostluga inanirdim ama artik onada inanmiyorum 18 senelik arkadasim satti ben kirildim ve ogrendimki kimseye hak etiginden fazla deger vermiceksin ve arkadaslar hepinizin sozlerin katiliyorum bende ve ogrendimki rarrimden baska kimseye guven miceksin

Ben dostluga inanan birisiydim ve artik inanmiyorum 18 senelim arkadasim beni satti artik kimseye guvenmiyorum kimseye hakketiginden fazla deger vermicem artik sagolsun bana bunu ogretti rabbimden baska kiseye guvenmiyorum artik

ögrendimki...

1. insanin en iyi arkadasi, esi/sevdigi insanmis. Birbirnizi iyi taniyorsunuz, herseyi paylasabilyiormusnuz ve zaman gecrmek istedigin tek insan oymus

2. herkeze iyi davranacakmissin, az kisiylen yakinlasacakmissin ve güvenmek istedigin kisiyi de tekrar tekrar deneyecmissin o güveni hakedip haketmedigini bilesin

3. Kime, ne zaman, ve ney anlattigini bilecekmisin, gerektigi kadr konusucakmissin. Hele sirlarini kesinlikle herkezlen paylasamiyomusun

4. Allah inanci ve dinine ne kadar bagliysan, iste ruh sagligin da o kadar saglam olurmus, olaylardan daha az yara alirsin cünkü bakis acin olumlu ve genis oluyor

5. Beterin beteri war söz dogruymus

Son düzenleme:
aşk diye bişey yokmuşş...sadakat diye bişey yokmuşş...yalan çokmuşş ihanet varmışş...öğrendiklerim burda cümleye dökemeyecek kadar çokmuşş...hayat bana kötü davrandı !!!

hayatta kimseye güvenmemeyi, kimseyle can ciğer olmayıp sürekli kendi arkamı kollamayı öğrendim...öğrendim çünkü en yakın arkadaşmış,sevgili,aşk,konu komşu vs. diye birşey kalmamış herkes birilerinden birşeyler koparmak için yaşıyormuş ...herkes hayatta kalmak için birilerini birilerine değişip ya da ezip geçmek için çabalıyormuş... herkes kendini göstermeye çabalıyıp 'ben burdayım' halini almışlar ...ve sonunda aile,dostluk,arkadaşlık,komşuluk, o bir ömür boyu yaşanan aşklar kalmamış yerine kocaman bir pazar gelmiş ve kimden neyi ne kadar alırsan ona göre karşılık verirsin gibi birşey olmuş...artık insanlar da ona göre yaşar olmuş

Back