Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

öğrendimki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarmış

öğrendim ki kimseye layık olduğu değerden fazla değer vermemek gerekiyomuş...

Bende öğrendim bugün;

Çok güvendiğin kişilere; o kadar çok güvenmeyecekmişsin... Arkandan iş çevirilebilyorlarmış...

Insanlar Plan Yaparken Allah Yukardan Gülümsermiş....
Bu Sözü çok Tuttum
Ve Bu Sözün çok Doğru Oldugunu ögrendimmmm

Hiç bir konuda büyük konuşmamak gerekiyormuş .
Hiç kimse beni annemden çok asla düşünemezmiş.
Zaman göz açıp kapayana kadar geçip gidiyor , her an çok önemli.

Öğrendim ki hayatta vazgeçemeyeceğim kişiler sadece ailemmiş ve öğrendim ki insan herşeye katlanıyormuş her acı hafifliyormuş a.s

Öğrendim ki ; birine ne kadar çok değer verip, sevildiğini hissettirirseniz o kadar çok değersiz ve sevgisiz kalırsınız..

öğrendim ki en büyük zarar en yakınlarınlarından geliyormus. ve öğrendim ki en çok onların actığı yaralar acıyormus.....

öğrendim ki ailen annen babandan başka kimseye güvenmemek lazımmış onlardan başkası yalanmış

öğrendim ki aile anne baba sevgisi dünyalık herşeyden önemliymiş ve kimseye çok fazla güvenmemek gerekiyormuş

O kadar güzel şeyler yazmışsınızki hepsini almak istedim söyleyecek hiçbişey bırakmamışsınz hepimizin öğrendikleri nekadar birbirine yakın ..
bizler nekadar çok sey öğrenmişiz..
hayat hep bize mi ders veriyor?
yani sadece kadınlara mı...
Öğrendimki, erkekler çok rahat varlıklar onlar için fedakarlık yapmaya değmezmiş
zarar gören yine ben oluyomusum..
öğrendimki, kimse annem babam kadar kıymetli değilmiş hiçbir kalp onlar kadar güzel değilmiş
ve hiçbir göz bana onlar gibi bakmıyormuş..
öğrendimki, 1 dakika sonramı bile bilmediğim şu hayatta kalp kırmaya hiç değmiyomuş..​

Öğrendim ki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarmiş
ve öğrendim ki evlilik bana göre değilmiş
öğrendim ki kimseye güvenmemek lazimmiş:umursamaz:

öğrendim ki kendinden ötesi yalanmış,ilk önce kendini düşünecekmişsin,bencil olmak gerekiyormuş hayatta
öğrendim ki kimseye çok değer vermeyeceksin,verirsen kendi değerini yitirebiliyorsun...

Öğrendim ki ilk tanıdığın kişileri hemen kankaya bağlamak exstra yanlık bişeymiş hele ki ailesiyle tanışıp devamındaki gelişmelere tanık olmak ailesiylede sıkıfıkı olmak o kadar çok yanlış bişeymiş ki kızlar inanın o kadar çok yanılgıya uğradımki bu konuda sakın sakın çok iyi tanımadan kimse için zan altında kalmayın. Ve kimsenin ailesinin seni etrafta rezil etmesine ve malesef haklı olmalarına sebebiyet vermeyin içime en çok koyan şeyde tüm bunlar olurken arkadaşının afedersiniz ama gaypaklık yapıp seni daha fazla açığını anlatarak utandırması. :gitme::gitme::gitme::gitme:

öğrendimki : Sevdiğimiz her fırsatta söylemek ,sevdiklerimize daha çok zaman ayırmak gerekirmiş.
öğrendimki: Sevgi paylaşıldıkça büyür acı ise hafiflermiş.
öğrendimki: ınsanoğlu yaşadığı acılarla güçlenip hayata bambaşka bir bakış açısı ile bakabiliyormuş.
öğrendimki: Gerçek dost zor günde belli oluyormuş.
öğrendimki: Sevmek emek vermeyi ve paylaşmayı beraberinde getiriyormuş.
öğrendimki: Yaşamak ve nefes almak her yeni güne merhaba demek çok güzelmiş.
öğrendimki: Yaşadığımız.ve çevremizde yaşanan her olaydan bize çıkarılacak bir pay ve öğreneceğimiz çok şey varmış.

öğrendimki,
'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'
VE
'ınsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı'

tebrikler.. ayynen katılıyorum..

öğrendim ki büyük konuşmamak gerekiyormuşŞş...
öqrendim ki büyükLer ne söyLerse doğru söyLermişŞ..
öğrendim ki hayatta en yakın dostun aiLenmişŞ...
öğrendim ki dost diye sarıLdıkLarından da pekaLa kazık yiyebiliyormuşsun...
:Saruboceq: ALLAH ıma şükürLer oLsun li bunLarı daha hayatımın başında öğretti bana...

öğrendim ki unutulmaz dediğimiz en acı şeyler bile zaman geçer unutulur sonra hatıra olurmuş...mafoldumben

öğrendimki kimseye güvenmemek gerekmiş birde affetmemek
ha birde para her kapıyı açarmış gönül kapısını bile

Öğrendim ki pişman olmamak için 1000 lerce kez düşünmek ve kimseye güvenmemek gerekliymiş,insan pişman olsa da geçmişten;silinmiyor meret... mafoldumben

Öğrendimki susmak erdemlık deilmiş sen sustukça karşındaki insanların seni aptal gibi görmelerine sebep oluyormuş

hayattab bıse oğrenemedım oda benden öğrenemedı yuvarlanıp gıdıyoruz ıste
hayattan ne öğrenırsek ögrnelım tersını ıspatlar bıze hayat oyuzden yasayıp gıtmek lazım yargılamadan ve yadırgamadan

öğrendim ki hayatta eksikler hiiiççç bitmiyor hep bir yanımız birşeyimiz eksik kalıyorrrrrr

aynen katılıyorum.
bende öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…