Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..
- Konu Sahibi Mini_mini
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.107
- 658
ben bugun bu ogrendım kı
ınsanlara ıyılık yaramıyormusssssssssssıs yerınde bı abla var cok sınırlı asabı ayrıca bıraz aılesıyle ve kendıyle sorunları var ona yardım ettım o kadar evrak yaptım yazık yorulmasın dıe bıde azar ısıttım yok anacım ıyılık yaramıyo kımseye yazık ya cok kırdı kalbımı bı daa tobe yardım etmıcemklava:
ınsanlara ıyılık yaramıyormusssssssssssıs yerınde bı abla var cok sınırlı asabı ayrıca bıraz aılesıyle ve kendıyle sorunları var ona yardım ettım o kadar evrak yaptım yazık yorulmasın dıe bıde azar ısıttım yok anacım ıyılık yaramıyo kımseye yazık ya cok kırdı kalbımı bı daa tobe yardım etmıcemklava:
- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.107
- 658
öğrendim ki hayatta hiç birşeyin garantisi yokmuş
öğrendimki hayat bazen çok acımasızz
öğrendimki yaşamımız çıkar dünyası olmuş
senağlamasenağlamasenağlama
kıyamam canım sana
evet hayatta hıcbıseyın garantısı yok ve hayat cok acımasız:uhm: haklısın canım sonuna kadar
Öğrendim ki en yakınların bile sana zarar verebiliomuş ve güvendiğin dağlara kar yağınca bu insanı daha da yıkıomuş..Yaşadıklarımdan öğrendim ki bu hayatta hepimiz yalnız doğduk yalnız ölücez!
size katılıyorum en acısıysa bu zararların çok basit menfeatler uğruna verilmesi ...
- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 491
- 688
- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.107
- 658
ogrendim ki hayatta ogrenmem gereken seyler hic bitmiyor:sm_confused:
bir de bugun kenilikle ogrendigime emin oldumki agzinla kus tutsan patrona yaranilmiyor:uhm:
canım bende bugun bunu ogrendım ve mudurumden bı ton azar ısıttım hıc dusunmuyorlar karsımdakı bayan kırılırmı ıncınırmı dıe sabah sabah bastı fırcayı gıttı
kı ben cok calısırım ogle arası bıle hep calısıyorum su sıcakta ama nerde kımse bılmıyo kıymetınıklava:
- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.107
- 658
Insanlar Plan Yaparken Allah Yukardan Gülümsermiş....
Bu Sözü çok Tuttum
Ve Bu Sözün çok Doğru Oldugunu ögrendimmmm
haklısın canım cok cıcı ve cok anlamlı bı soz:asigim: