Yaa bu kıl tüy işleri :((

Malesef canım hiçbir epilasyon aleti o kadar profesyonel degil. Reklamlarda atıp tutuyorlar yok 4 hafta gidiyor yok azaltıyor hepsi yalan dolan. Maksimum 1 hafta gidiyordu bende o da hepsini uzatıp aynı boya getirince yoksa üç günde çıkmaya başlıyor batik yapıyor makine. Yaz sıcağında hele daha kızarıklığı geçmeden kıllar çıkıyor bide belli bı uzunluğa gelmeden hiçbir makine görmüyor. Ben Braun kullanıyorsun en kısa tüyleri bile alıyor vaadiyle almıştım ama uzamadan görmüyor makine uzatma kadarda kısa bı şey giyemiyorsun iğrenç duruyor. En temizi lazer yaptırdım kurtuldum valla şükür. Yıllardır o makineleri kullanmıyorum böyle bı rahatlık yok ya

Makine konusunda umutluydum üzdün turuncu vosvos senin adına sevindim tahmin edebiliyorum ne kadar büyük rahatlık olduğunu :) darısı başıma

Makine konusunda umutluydum üzdün turuncu vosvos senin adına sevindim tahmin edebiliyorum ne kadar büyük rahatlık olduğunu :) darısı başıma
Üzülme canım ama bunlar hep reklam satış politikası. İnsanların en zayıf noktaları dan faydalanmaya çalışıyorlar ama sonuç seni tatmin etmiyor. Ben kil konusunda her yöntemi makineyi denemiş ve o hayal kırıklığını sürekli dorukta yaşamış biri olarak uyarmak istedim

Teşekkür ederim yardımlarn için

Vaaaooovv

Canim ben alex soguk uflemeli lazere gidiyorum canim cok feci yanıyor ama diot lazer o kadar acitmaz diye düşünüyorum

epilatör batık yapmıyo mu?

batık problemini çözer mi gerçekten ?

merhaba, batık problemim var. şu ağda yapma olayını biraz detaylı anlatır mısınız ? ağda yapmadan önce kese yapıyorsunuz, sonra ağda yapıyorsunuz ve banyo yapıyorsunuz. sonra da krem sürüyorsunuz ? doğru mu anladım ? 2 gün sonra derken ? detaylı anlatır mısınız ? sivilce ve batık olmaması için nasıl bi bakım yapmalıyım ? ne tip kese kullanıyorsunuz ?

Epilator ciddi anlamda batik yaptı bende hemde nasıl. Bacaklarımi alırdım yarisi dururdu gelmezdi epilatore batik olduğundan. Ayrıca koltuk altumda da çok kararma yaptı. Yıllarca kullandım ama hiç azaltmadi bende. Yazın çekilmez oluyordu makinenin gormesi için ağda gibi onunda belli bı uzunluğa gelmesi gerekiyor. Yazın iğrenç duruyor. Bide yazın daha çabuk çıkıyor kıllar kızarıklığı geçmeden kıllar tekrar çıkıyordu. Yeter artık dedim lazer yaptırdım ne batik kaldı ne kil. Kararan koltuk altlariminda rengi duzeldi

kaç seans lazer yaptırdınız ? candela mı ?

batık problemini çözer mi gerçekten ?
Benim sorunumu ciddi oranda azalttığını gözlemledim şu ana kadar :) daha önce de keseliyordum ama dediğim gibi ölü deri çok çıkmıyordu . Bu keseyle tamamen ufalanarak dökülüyorlar denemekten zarar çıkmaz deneyebilirsiniz sizde :)

ıslak köpüklüyken mi keseliyorsunuz yoksa kuru mu?

kaç seans lazer yaptırdınız ? candela mı ?
Evet candela 8 seans yaptırdım %95 oranında nerdeyse bitti. Kalan üç beş kil da çok ince görünmüyor bile. Almaya bile gerek duymuyorum onları. Ki benim killarım çoktu bende bile ise bu kadar ise yaraduysa herkeste yarar.

Genital bölge temizliği sizde kararma renk koyuluğu yaptımı?
(Lazer değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…