ne kadar fiyat ödediniz ? seans sırasında dozu yüksek mi tutuyorlardı ?Ben gecen yil Haziran ayinda basladim tum vucut Alexsandra candela tam adi buydu sanirim.%90 kol bacak genital bitti.Gobek sirt ense ve yuz azaldi.Tam bitti diyemem.2 hatta 3 aya anca gittim seanslara lazer buyuk rahatlik valla.
Konusu acilmisken tek tuk kalan sari tuyler ne olacak kizlar?Igneli mi yaptirsam acep?
sen anlamamışsın. vücuduna bioder kullanmış, yüzüne buz lazer yaptırmış.Ayrıca lazer de yaptırmış bu ne dediğini bilmiyor tipik Türk yuutburııı
yüzüme hariç her yerime lazer yaptırıyorum
evetHer yere yapıyorlar mı?
Bulursan bana da yaz ya. Fiyatı normal olsun ama:)Madem ki konu kıl tüy işleri merak ettiğim bir konuyu sorayım
Bende sir ağda yapıyorum ama epilatöre geçmeyi düşünüyorum
Tek geçişte ennnn kısa tüyleri bile tık tık toplayan bir epilatör arayışındayım
Kullananlar memnun kaldıkları ürünleri yazarsa hepimiz faydalanmış oluruz
Bu braun silk epil 9 u iyi diyorlar ama deneyenler varsa yorum yapsalar iyi olacak :)Bulursan bana da yaz ya. Fiyatı normal olsun ama:)
TamamdırBu braun silk epil 9 u iyi diyorlar ama deneyenler varsa yorum yapsalar iyi olacak :)
Bende batık sorunu çok fazla elbet birgün lazere yolum düşecek gibi ama o gün gelene kadar sir ağda epilasyon aleti döngüsünde devam ediciğim
En iyi epilasyon aleti konusunda kesin bir duyum alırsan banada çıtlatıver :)
Küçük tüylerin sana ne zararı varki canımayda 1 teneke ağda kullansam 30-35 tl zaten.
lazer her kılı görmüyor. görenlere lazere gidiyorum zaten
acıyorLazer yaptıran hatunlar genital bölge acıyormu yaptırırken. Ev tipi lazer cihazım var içinden 3 ampül çıkıyor üçünüde bitirdim ama pek etkili olmadı yinede %50 azalttı diyebilirim. Genital bölgenin alt kısımlarına uygulanmaz yazıyordu üstlere bikini bölgesine uyguladım ama çok feci yakıyordu profesyonel makinelerle de böyle yanma acı oluyormu beni bir bilgilendirin. Normal doğum yaptığımdan beri jilet ten başka birşey kullanamıyorum çok fena korkuyorum ağdadan epilatörden falan o yüzden lazere gitmek istiyorum artık
çok bakımsız görünüyor bence. benim erkek arkadaşım bembeyaz pamuk gibi. sıfır kıl. o yüzden hepsini almak istiyorumKüçük tüylerin sana ne zararı varki canım
Bunlar gibiyse hiç gerek yok deriö
Kullaniyorum gayet memnunum tavsiye ederimBu braun silk epil 9 u iyi diyorlar ama deneyenler varsa yorum yapsalar iyi olacak :)
Bende batık sorunu çok fazla elbet birgün lazere yolum düşecek gibi ama o gün gelene kadar sir ağda epilasyon aleti döngüsünde devam ediciğim
En iyi epilasyon aleti konusunda kesin bir duyum alırsan banada çıtlatıver :)
Yaşasınnn kullanan biriKullaniyorum gayet memnunum tavsiye ederim
Cogunu diyelim ama tek seferde gectigin yerde kil kalmiyor desem yalan olur.ama aci hissi digerlerine gore cok cok az ki ben bikini bolgem dahil komple vücudumda kullaniyorum bu aleti :) batik problemi bende de var alt bacakta bu makineden sonra kalmadi ama ust bacak ve bikini bolgesinde hala var batik problemi malesefYaşasınnn kullanan biricihaz hakkında biraz bilgi verebilir misiniz tek geçişte tık tık tüyleri topluyor mu
Cogunu diyelim ama tek seferde gectigin yerde kil kalmiyor desem yalan olur.ama aci hissi digerlerine gore cok cok az ki ben bikini bolgem dahil komple vücudumda kullaniyorum bu aleti :) batik problemi bende de var alt bacakta bu makineden sonra kalmadi ama ust bacak ve bikini bolgesinde hala var batik problemi malesef
Deneyim ben de tesekkur ederimÇok teşekkür ederim en kısa zamanda edineyim bu cihazdan öyleyse bende
Bu arada batık sorunuyla ilgili biraz ilerleme kaydettim sizede fikir olsun yazayım dedim . Bacaklarımı daha önceden de keseliyordum fakat batık oluşumunda bir azalma hiç gözlemlememiştim şimdiye kadar . Kese yaparken de öyle aman aman ölü deri çıkmıyordu . Farkettiğim şu ki ; cildime uygun keseyi bulamamışım meğer bugüne kadar :) gratisten dermapeel markalı orta sertlikte bir kese aldım ölü deri namına bişey bırakmıyor bacağımda . Kese sonrası birde bebe yağıyla nemlendiriyorum misss :) eğer denemediyseniz size de nacizene tavsiyem dermapeel keseyi deneyin batıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?