• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa bu kıl tüy işleri :((

Kim demiş görmez diye :KK57: beyaz tüyler haricinde bütün tüyleri görür yeter ki uygun cihazı seçin. Mesela alex tipi lazerler genelde beyaz tenli ve koyu tüyleri olanlar içindir onun dışında ise buz lazer en açık tüyleri bile görür hatta yazın bile yaptırabilirsiniz
1 ay önce bacağıma buz lazer yapıldı. yarısını görmüş yarısını görmemiş.

Kim demiş görmez diye :KK57: beyaz tüyler haricinde bütün tüyleri görür yeter ki uygun cihazı seçin. Mesela alex tipi lazerler genelde beyaz tenli ve koyu tüyleri olanlar içindir onun dışında ise buz lazer en açık tüyleri bile görür hatta yazın bile yaptırabilirsiniz

Nerede yaptırdığınızı bana özelden yazabilir misiniz rica etsem?

ben kollarima, göbegime,yüzüme ve kil cikan herhangi bir yere agda yapiyorum. benim killar az ve acik renk ama kaymak gibi bir deri hosuma gidiyor.
neyse, kuku ve koltuk altina 2-3 haftada bir yapiyorum. bacak, kol ve diger bölgelere genelde 4-5 haftada bir.
bacaklarda, kukuda, koltuk altinda ve kollarda baya baya azalma var.
diger bölgeler ayni ama cogalmada yok.
ada yapmadan önce güzelce kese yapiyorum- sonra yikanip tüm vucudumu kremliyorum. ayni islemi 2 gün sonra tekrarliyorum ve sivilce/batik olmuyor.

ben kollarima, göbegime,yüzüme ve kil cikan herhangi bir yere agda yapiyorum. benim killar az ve acik renk ama kaymak gibi bir deri hosuma gidiyor.
neyse, kuku ve koltuk altina 2-3 haftada bir yapiyorum. bacak, kol ve diger bölgelere genelde 4-5 haftada bir.
bacaklarda, kukuda, koltuk altinda ve kollarda baya baya azalma var.
diger bölgeler ayni ama cogalmada yok.
ada yapmadan önce güzelce kese yapiyorum- sonra yikanip tüm vucudumu kremliyorum. ayni islemi 2 gün sonra tekrarliyorum ve sivilce/batik olmuyor.
ağda sonrası bioder tüy azaltıcı kür falan kullansam en geç 3 seneye komple bitirir miyim acaba ?

ağda sonrası bioder tüy azaltıcı kür falan kullansam en geç 3 seneye komple bitirir miyim acaba ?

bilimyorum ve kullanmiyorum.
göbek, surat ve gögüs killanmasi zaten hormonlara dayali. bende öyle yani.
testestoron fazlaligi- herhangi bir kremin faydali olacagina inanmiyorum.
ben hormon hapi kullanmadigim icin agda yapiyorum.

Ya o bioder olayı çok şaibeli burda topici var Bi çoküye banlanmış koskaca bioder yalancı üyelik açtıysa ürünleri işe yararmı acep....

Ya o bioder olayı çok şaibeli burda topici var Bi çoküye banlanmış koskaca bioder yalancı üyelik açtıysa ürünleri işe yararmı acep....
youtube da yağmur vardar ağda ve bioder kürle 3 senede bitirmiş. işe yarayan da var . bilmiyorum ki denemek lazım

Epilator diyorum baska bi sey demiyorum
Bacaklarim nerdeyse lazere gitmiş kadar azaldi
O kadar tek tük cikiyor ki
Senelerce bikini bolgesini jiletle alan bir insan olarak şuan bikini bolgem de o kadar seyreldi ki, ust kisminda tuy cikmiyor bile neredeyse
Ya lazer ya epilator diyorum sir kadar tüy artiran bi sey daha gormedim

Hanımlar siz tüylerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?
ben göbeğim, göğsüm, ensem yüzüm yanaklarım sırtıma kadar pürüzsüz olmak istiyorum. bacak kol altı ve genitale lazere gidiyorum. tek yol ağda gibi görünüyor ama sivilce ve batıklardan korkuyorum. sir ağda azaltır mı zaman içinde ? her hafta mı yapmak gerekir ? yapanlar var mı?
Valla bekarken bende öyle takıntılıydım ama iş hayatına girince baktım olmuyor lazere gittim. Oda çözüm olmadı evlendim kuaföre ağdaya gidiyordum kız genital bölgemi bir parmak boyunda kağıt misali yırttı. Ondan sonra evimde ağda yapıyorum bazen jilet bazen ağda değişiyor. Kıl batıkları sivilceler sizin vücut yapınızla alakalı bana ağda kıl batığı yapıyor jilet yapmıyor kimisine jilet yapar ağda yapmaz siz önce kendi vucudunuzu tanıyarak işe başlayın ve pürüzsüz diye bişey yok bende çok tüylüyümdür en sonunda vazgeçtim temiz olayım yeter :))

Bende puruzsuz olmak istiyorm. Bacaklarım koltukalti ve genital için lazere başladım ama çok pahalı gelio bana. 3u 1 buçuk ayda 500 lira. Benm tüylerde çok inatçı yuzumde bile siyah siyah killar var. Bıktım artk ya

youtube da yağmur vardar ağda ve bioder kürle 3 senede bitirmiş. işe yarayan da var . bilmiyorum ki denemek lazım

Yahu youtuberın yorumuna mı güveniyorsun onlar Bi markadan hediye para almadan bırak övmeyi ağızlarına almazlar....

Ben gecen yil Haziran ayinda basladim tum vucut Alexsandra candela tam adi buydu sanirim.%90 kol bacak genital bitti.Gobek sirt ense ve yuz azaldi.Tam bitti diyemem.2 hatta 3 aya anca gittim seanslara lazer buyuk rahatlik valla.

Konusu acilmisken tek tuk kalan sari tuyler ne olacak kizlar?Igneli mi yaptirsam acep?

Ben gecen yil Haziran ayinda basladim tum vucut Alexsandra candela tam adi buydu sanirim.%90 kol bacak genital bitti.Gobek sirt ense ve yuz azaldi.Tam bitti diyemem.2 hatta 3 aya anca gittim seanslara lazer buyuk rahatlik valla.

Konusu acilmisken tek tuk kalan sari tuyler ne olacak kizlar?Igneli mi yaptirsam acep?

İst bulmu yaptırdığın yer adres veeirmisin

Back