- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 32
Limon kullan. Limonun renk açma özelliği var.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Renk açıcı krem vs kullansam zararı olurmu acaba. Beyaz tenli olunca daha vahim oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limon kullan. Limonun renk açma özelliği var.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Renk açıcı krem vs kullansam zararı olurmu acaba. Beyaz tenli olunca daha vahim oluyo
kaç akımla çalışıyorlardı ? yani çok acıyor muydu ? en yüksek doz 20 idi. sizi kaçla çalıştıklarını bliyor musunuz ? hangi şehir hangi merkez ?Evet candela 8 seans yaptırdım %95 oranında nerdeyse bitti. Kalan üç beş kil da çok ince görünmüyor bile. Almaya bile gerek duymuyorum onları. Ki benim killarım çoktu bende bile ise bu kadar ise yaraduysa herkeste yarar.
merhaba, batık problemim var. şu ağda yapma olayını biraz detaylı anlatır mısınız ? ağda yapmadan önce kese yapıyorsunuz, sonra ağda yapıyorsunuz ve banyo yapıyorsunuz. sonra da krem sürüyorsunuz ? doğru mu anladım ? 2 gün sonra derken ? detaylı anlatır mısınız ? sivilce ve batık olmaması için nasıl bi bakım yapmalıyım ? ne tip kese kullanıyorsunuz ?
Asıl siyah tüyleri görüyor lazer sarı ayva tüylerini görmez o yüzden lazere başlamadan jilet yapıyorsun ki tüylerin siyah ve belli bir uzunlukta olsun diye yüz için en iyi lazer iğneli lazerdir genellikle kullananlar çok memnunlar bende ilerleyen zamanlarda çene altı ve bıyık için düşünüyorumlazer minik tüylere etki etse bi dk durmam ama sırttaki minicik ama siyah tüyleri lazer görmez ki
Buz lazere gittim 15 seans bikini bölgesi için sonuçsuz. Çünkü diyorlar alt bölge dirençli sabredin üst bölge erken döküldü ama tekrar çıkıyor.bende ağdaya döneceğim bidaha boşa para vermeye gerek yokLazer yaptıran hatunlar genital bölge acıyormu yaptırırken. Ev tipi lazer cihazım var içinden 3 ampül çıkıyor üçünüde bitirdim ama pek etkili olmadı yinede %50 azalttı diyebilirim. Genital bölgenin alt kısımlarına uygulanmaz yazıyordu üstlere bikini bölgesine uyguladım ama çok feci yakıyordu profesyonel makinelerle de böyle yanma acı oluyormu beni bir bilgilendirin. Normal doğum yaptığımdan beri jilet ten başka birşey kullanamıyorum çok fena korkuyorum ağdadan epilatörden falan o yüzden lazere gitmek istiyorum artık
Buz lazer ince killarda etkili genitaldeki kıllar daha siyah ve sert olduğu için buz sonuç vermez. İnsanalr buzu daha acısız olduğunu düşündükleri için tercih ediyorlar. Ama Alex kesinlikle çok daha etkili. Ben genital için Alex yaptırdım evet açıyor ama bitti nerdeyse o acıya degdiBuz lazere gittim 15 seans bikini bölgesi için sonuçsuz. Çünkü diyorlar alt bölge dirençli sabredin üst bölge erken döküldü ama tekrar çıkıyor.bende ağdaya döneceğim bidaha boşa para vermeye gerek yok
Sir ağda yaptığım dönemlerde de batıklar ve sivilcelenme gitmedi lazer en iyi en sağlıklı yöntemHanımlar siz tüylerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?
ben göbeğim, göğsüm, ensem yüzüm yanaklarım sırtıma kadar pürüzsüz olmak istiyorum. bacak kol altı ve genitale lazere gidiyorum. tek yol ağda gibi görünüyor ama sivilce ve batıklardan korkuyorum. sir ağda azaltır mı zaman içinde ? her hafta mı yapmak gerekir ? yapanlar var mı?