• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa bu kıl tüy işleri :((

Madem ki konu kıl tüy işleri merak ettiğim bir konuyu sorayım
Bende sir ağda yapıyorum ama epilatöre geçmeyi düşünüyorum
Tek geçişte ennnn kısa tüyleri bile tık tık toplayan bir epilatör arayışındayım
Kullananlar memnun kaldıkları ürünleri yazarsa hepimiz faydalanmış oluruz
Malesef canım hiçbir epilasyon aleti o kadar profesyonel degil. Reklamlarda atıp tutuyorlar yok 4 hafta gidiyor yok azaltıyor hepsi yalan dolan. Maksimum 1 hafta gidiyordu bende o da hepsini uzatıp aynı boya getirince yoksa üç günde çıkmaya başlıyor batik yapıyor makine. Yaz sıcağında hele daha kızarıklığı geçmeden kıllar çıkıyor bide belli bı uzunluğa gelmeden hiçbir makine görmüyor. Ben Braun kullanıyorsun en kısa tüyleri bile alıyor vaadiyle almıştım ama uzamadan görmüyor makine uzatma kadarda kısa bı şey giyemiyorsun iğrenç duruyor. En temizi lazer yaptırdım kurtuldum valla şükür. Yıllardır o makineleri kullanmıyorum böyle bı rahatlık yok ya

Malesef canım hiçbir epilasyon aleti o kadar profesyonel degil. Reklamlarda atıp tutuyorlar yok 4 hafta gidiyor yok azaltıyor hepsi yalan dolan. Maksimum 1 hafta gidiyordu bende o da hepsini uzatıp aynı boya getirince yoksa üç günde çıkmaya başlıyor batik yapıyor makine. Yaz sıcağında hele daha kızarıklığı geçmeden kıllar çıkıyor bide belli bı uzunluğa gelmeden hiçbir makine görmüyor. Ben Braun kullanıyorsun en kısa tüyleri bile alıyor vaadiyle almıştım ama uzamadan görmüyor makine uzatma kadarda kısa bı şey giyemiyorsun iğrenç duruyor. En temizi lazer yaptırdım kurtuldum valla şükür. Yıllardır o makineleri kullanmıyorum böyle bı rahatlık yok ya
Makine konusunda umutluydum üzdün turuncu vosvos :cry::-) senin adına sevindim tahmin edebiliyorum ne kadar büyük rahatlık olduğunu :) darısı başıma

Makine konusunda umutluydum üzdün turuncu vosvos :cry::-) senin adına sevindim tahmin edebiliyorum ne kadar büyük rahatlık olduğunu :) darısı başıma
Üzülme canım ama bunlar hep reklam satış politikası. İnsanların en zayıf noktaları dan faydalanmaya çalışıyorlar ama sonuç seni tatmin etmiyor. Ben kil konusunda her yöntemi makineyi denemiş ve o hayal kırıklığını sürekli dorukta yaşamış biri olarak uyarmak istedim

Üzülme canım ama bunlar hep reklam satış politikası. İnsanların en zayıf noktaları dan faydalanmaya çalışıyorlar ama sonuç seni tatmin etmiyor. Ben kil konusunda her yöntemi makineyi denemiş ve o hayal kırıklığını sürekli dorukta yaşamış biri olarak uyarmak istedim
Teşekkür ederim yardımlarn için 😊💕

ben kollarima, göbegime,yüzüme ve kil cikan herhangi bir yere agda yapiyorum. benim killar az ve acik renk ama kaymak gibi bir deri hosuma gidiyor.
neyse, kuku ve koltuk altina 2-3 haftada bir yapiyorum. bacak, kol ve diger bölgelere genelde 4-5 haftada bir.
bacaklarda, kukuda, koltuk altinda ve kollarda baya baya azalma var.
diger bölgeler ayni ama cogalmada yok.
ada yapmadan önce güzelce kese yapiyorum- sonra yikanip tüm vucudumu kremliyorum. ayni islemi 2 gün sonra tekrarliyorum ve sivilce/batik olmuyor.
Vaaaooovv

Lazer yaptıran hatunlar genital bölge acıyormu yaptırırken. Ev tipi lazer cihazım var içinden 3 ampül çıkıyor üçünüde bitirdim ama pek etkili olmadı yinede %50 azalttı diyebilirim. Genital bölgenin alt kısımlarına uygulanmaz yazıyordu üstlere bikini bölgesine uyguladım ama çok feci yakıyordu profesyonel makinelerle de böyle yanma acı oluyormu beni bir bilgilendirin. Normal doğum yaptığımdan beri jilet ten başka birşey kullanamıyorum çok fena korkuyorum ağdadan epilatörden falan o yüzden lazere gitmek istiyorum artık
Canim ben alex soguk uflemeli lazere gidiyorum canim cok feci yanıyor ama diot lazer o kadar acitmaz diye düşünüyorum

Epilator diyorum baska bi sey demiyorum
Bacaklarim nerdeyse lazere gitmiş kadar azaldi
O kadar tek tük cikiyor ki
Senelerce bikini bolgesini jiletle alan bir insan olarak şuan bikini bolgem de o kadar seyreldi ki, ust kisminda tuy cikmiyor bile neredeyse
Ya lazer ya epilator diyorum sir kadar tüy artiran bi sey daha gormedim
epilatör batık yapmıyo mu?

Ben gecen yil Haziran ayinda basladim tum vucut Alexsandra candela tam adi buydu sanirim.%90 kol bacak genital bitti.Gobek sirt ense ve yuz azaldi.Tam bitti diyemem.2 hatta 3 aya anca gittim seanslara lazer buyuk rahatlik valla.

Konusu acilmisken tek tuk kalan sari tuyler ne olacak kizlar?Igneli mi yaptirsam acep?
[/QUOTEkaç seans gittiniz? kaç joule akım uyguladılar ?

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda edineyim bu cihazdan öyleyse bende 😊
Bu arada batık sorunuyla ilgili biraz ilerleme kaydettim sizede fikir olsun yazayım dedim . Bacaklarımı daha önceden de keseliyordum fakat batık oluşumunda bir azalma hiç gözlemlememiştim şimdiye kadar . Kese yaparken de öyle aman aman ölü deri çıkmıyordu . Farkettiğim şu ki ; cildime uygun keseyi bulamamışım meğer bugüne kadar :) gratisten dermapeel markalı orta sertlikte bir kese aldım ölü deri namına bişey bırakmıyor bacağımda . Kese sonrası birde bebe yağıyla nemlendiriyorum misss :) eğer denemediyseniz size de nacizene tavsiyem dermapeel keseyi deneyin batıklara
batık problemini çözer mi gerçekten ?

ben kollarima, göbegime,yüzüme ve kil cikan herhangi bir yere agda yapiyorum. benim killar az ve acik renk ama kaymak gibi bir deri hosuma gidiyor.
neyse, kuku ve koltuk altina 2-3 haftada bir yapiyorum. bacak, kol ve diger bölgelere genelde 4-5 haftada bir.
bacaklarda, kukuda, koltuk altinda ve kollarda baya baya azalma var.
diger bölgeler ayni ama cogalmada yok.
ada yapmadan önce güzelce kese yapiyorum- sonra yikanip tüm vucudumu kremliyorum. ayni islemi 2 gün sonra tekrarliyorum ve sivilce/batik olmuyor.
merhaba, batık problemim var. şu ağda yapma olayını biraz detaylı anlatır mısınız ? ağda yapmadan önce kese yapıyorsunuz, sonra ağda yapıyorsunuz ve banyo yapıyorsunuz. sonra da krem sürüyorsunuz ? doğru mu anladım ? 2 gün sonra derken ? detaylı anlatır mısınız ? sivilce ve batık olmaması için nasıl bi bakım yapmalıyım ? ne tip kese kullanıyorsunuz ?

Epilator ciddi anlamda batik yaptı bende hemde nasıl. Bacaklarımi alırdım yarisi dururdu gelmezdi epilatore batik olduğundan. Ayrıca koltuk altumda da çok kararma yaptı. Yıllarca kullandım ama hiç azaltmadi bende. Yazın çekilmez oluyordu makinenin gormesi için ağda gibi onunda belli bı uzunluğa gelmesi gerekiyor. Yazın iğrenç duruyor. Bide yazın daha çabuk çıkıyor kıllar kızarıklığı geçmeden kıllar tekrar çıkıyordu. Yeter artık dedim lazer yaptırdım ne batik kaldı ne kil. Kararan koltuk altlariminda rengi duzeldi

Epilator ciddi anlamda batik yaptı bende hemde nasıl. Bacaklarımi alırdım yarisi dururdu gelmezdi epilatore batik olduğundan. Ayrıca koltuk altumda da çok kararma yaptı. Yıllarca kullandım ama hiç azaltmadi bende. Yazın çekilmez oluyordu makinenin gormesi için ağda gibi onunda belli bı uzunluğa gelmesi gerekiyor. Yazın iğrenç duruyor. Bide yazın daha çabuk çıkıyor kıllar kızarıklığı geçmeden kıllar tekrar çıkıyordu. Yeter artık dedim lazer yaptırdım ne batik kaldı ne kil. Kararan koltuk altlariminda rengi duzeldi
kaç seans lazer yaptırdınız ? candela mı ?

batık problemini çözer mi gerçekten ?
Benim sorunumu ciddi oranda azalttığını gözlemledim şu ana kadar :) daha önce de keseliyordum ama dediğim gibi ölü deri çok çıkmıyordu . Bu keseyle tamamen ufalanarak dökülüyorlar denemekten zarar çıkmaz deneyebilirsiniz sizde :)

Benim sorunumu ciddi oranda azalttığını gözlemledim şu ana kadar :) daha önce de keseliyordum ama dediğim gibi ölü deri çok çıkmıyordu . Bu keseyle tamamen ufalanarak dökülüyorlar denemekten zarar çıkmaz deneyebilirsiniz sizde :)
ıslak köpüklüyken mi keseliyorsunuz yoksa kuru mu?

kaç seans lazer yaptırdınız ? candela mı ?
Evet candela 8 seans yaptırdım %95 oranında nerdeyse bitti. Kalan üç beş kil da çok ince görünmüyor bile. Almaya bile gerek duymuyorum onları. Ki benim killarım çoktu bende bile ise bu kadar ise yaraduysa herkeste yarar.

Genital bölge temizliği sizde kararma renk koyuluğu yaptımı?
(Lazer değil)

Back