Yaa bu kıl tüy işleri :((

kaç akımla çalışıyorlardı ? yani çok acıyor muydu ? en yüksek doz 20 idi. sizi kaçla çalıştıklarını bliyor musunuz ? hangi şehir hangi merkez ?

Evet, ağda yapmadan önce banyo ve kese yapıyorum. Ağda dan sonra banyo ve krem (ben bebe yağı kullanmiyorum, gözenekleri tıkıyor bence.
İki gün sonra kese yapıyorum.

lazer minik tüylere etki etse bi dk durmam ama sırttaki minicik ama siyah tüyleri lazer görmez ki
Asıl siyah tüyleri görüyor lazer sarı ayva tüylerini görmez o yüzden lazere başlamadan jilet yapıyorsun ki tüylerin siyah ve belli bir uzunlukta olsun diye yüz için en iyi lazer iğneli lazerdir genellikle kullananlar çok memnunlar bende ilerleyen zamanlarda çene altı ve bıyık için düşünüyorum

Buz lazere gittim 15 seans bikini bölgesi için sonuçsuz. Çünkü diyorlar alt bölge dirençli sabredin üst bölge erken döküldü ama tekrar çıkıyor.bende ağdaya döneceğim bidaha boşa para vermeye gerek yok

Buz lazer ince killarda etkili genitaldeki kıllar daha siyah ve sert olduğu için buz sonuç vermez. İnsanalr buzu daha acısız olduğunu düşündükleri için tercih ediyorlar. Ama Alex kesinlikle çok daha etkili. Ben genital için Alex yaptırdım evet açıyor ama bitti nerdeyse o acıya degdi

Sir ağda yaptığım dönemlerde de batıklar ve sivilcelenme gitmedi lazer en iyi en sağlıklı yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…